wyobraznia 11.08.09, 14:30 właśnie .. znacie jakieś modne fryzury ? na jesień/zime 2oo9. albo jakie wy macie ? z grzywką czy może bez ? sorki jeżeli taki wątek już był. pozdrawiam . =D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miqusia Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 15:18 nie mam pojęcia ; d nigdy nie dążyłam za modą tylko robiłąm tak, żeby pasowało . bo po co modny fryz, w którym wyglądam jak żaba *_* nie wiem .xdd Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 15:23 Miqusia! Nie może być aż tak źle Nie znam modnych fryzur, może dlatego że nie bardzo mnie to interesuje. Ja mam rozświetlone słońcem brązowe włoski do ramion. Przedziałek po lewej. Po obu stronach grzywka na skos. Nie za długa nie za krótka. W sam raz. Końcówki włosów czasami się kręcą. I jest jeszcze coś takiego co mnie w nich denerwuje. Po lewej stronie z tej "grzywki" robi sie kędziorek Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 15:28 oobetka, nie jest źle . bo nie robię sobie fryzury, w której mi nie do twarzy nie mam grzywki, nie pasuje mi . Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 15:30 Ja wcześniej przez rok nie miałam grzywki. Ciągle chodziłam w kucyku. w końcu się znudziło i przycięłam włoski wraz z grzywką na jedną długość. Teraz mam takie jak wcześniej opisałam i są... świetne Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 15:34 hmm wlasnie bylam dzisiaj u fryzjera I mi fryzjerka sciela tak : Pocieniowala wloski ale tak lekko... I sciela wloski za za ramiona Zrobila mi tez grzywke prostą i pocieniowaną. Bardzo mi sie ta fryzurka podoba tobie tez proponuje bo przewazniej nastolatki tak scinają A tak a pro po to mam bardzo ciemny brąz wlosów xd Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 15:38 Ooo! A to ci fajnie. Ja wyglądam jak jakiś... jesienny liść <hahaha> A propos moje siostry się podobnie jak ty ścieły <przynajmniej tak to sobie wyobrarzam> i naprawdę świetnie wyglądają! I dołańczam się do słów syska4444 o nastlatkach Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 16:35 hah . luzik . też nie nadążam za modą . ;D ja mam takie ciemny blond włosy . Włosy pocieniowane, za ramiona i grzywka na lewą stronę . Też często chodziłąm w kucyku , ale ostatnio prostowałąm . ;d i w 3 klasie , albo w 2 po komuni ściełam włosy , bo miałam takie prawie, że do pasa . maskara . taak . sysiek4444 . mam kręcone włosy , więc grzywka mi nie pasuje nawet jak bd prostować , bo i tak się skręci . a poza tym mam lekko okrągłą twarz . i pełna grzywka mi nie pasuje . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 22:37 Modnych fryzur nie znam bo nigdy tak sie nie ścinam bo jak widze jakąś nowośc wśród fryzur to mnie panika ogarnia lub wpadam w śmiech A co do mojej fryzurki to, zmeniam ją tak często że szkoda gadać najczęściej ścinam grzywkę. Wiec tak teraz mam taką : włosy dośc długie (no chyba włosy dobre 10-15 cm za ramona to długie nie? ), grzywka, taka ścieniowana na boku ale w paraktyce na boku jest tylko wtedy kiedy nawale na nią tone lakieru a tego bardzo nie lubie, wiec najczęściej jest pod kątem zajmuje gdzieś tak wiekrzą częsć czoła. Włosy lekko ale naprawdę lekko kręcą, nawet to fajnie wygląda A przy okazji włosy są koloru no ja bym powiedziała, ze taki średni brąz Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Modne cięcie ! 11.08.09, 22:44 a przypomniało mi sie coś co raz zrobiłam głupia byłam jak nie wiem. miałąm chyba z 12 czy 11 lat i uwielbiałam filmy z siostrami Olsen i w jednym z nich były tak fajnie ścięte włosy do ucha i ogóle fajnie to wyglądały były idealnie proste, a ja głupia pomyśałam że też tak moge no i wybrałam sie do fryziera no i efekt był okropny moje włosy jak już wspomniałam lekko sie kręcą ale kiedy je obciełam wyglądało to fatalnie!! miałam na głowie taki ohydny chełm i do tego miałam grzykę na bok która sie kręciła całe szczęście że teraz sie przestała uff!! kompletnie nie pasuje mi taka fryzura. wszyscy mi to ciagle powtarzają i mowią żebym przypadkiem nie ścinała włosów bo bd wyglądać idiotycznie i ciagle mówią że ładnie mi jest w tych jakie mam które wcześniej opsiałam Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Modne cięcie ! 12.08.09, 13:58 <hahaha> Po prostu... SzAlEńStWo! Ale szczerze to chciałabym cię agusiaku_01 zobaczyć w takiej fryzurze. Ale musiałaś długo czekać zanim ci odrosną? Odpowiedz Link Zgłoś