beautiful_ 11.08.09, 18:01 Hej Pewnie niektórzy z was są fanami sióstr Olsen ja je troche lubię ale nie mam pojęcia jak je rozróżniać , one są niemalże identyczne ;D Która to Mary-Kate a która Ashley? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jassmin888 Re: Bliźniaczki Olsen 11.08.09, 18:03 Ja je baardzo lubie xdd .A to dlatego, ze widziałam wszystkie filmy znimi i straasznie mi sie podobały .Mogą wiele nauczyć, są zabawne i wciagającee..xdd A Olsenki też są fajne tylko irytuje mnie to jak sie ubierają i malują na codzień .w filmach są takie śliczne i tede i tepe A serio..hmm..dziwne, ale Aschley według mnie jest ładniejsza :] I tak je wlasnie odrużniam xD Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Bliźniaczki Olsen 11.08.09, 18:07 A czy Mary-Kate ma zazwyczaj troche ciemniejsze włosy czy mi się wydaje? Bo wtedy tak je rozróżniam heh I chyba wolę właśnie Mary-Kate bo ona we filmie Nowy Jork Nowa Miłość grała taką wyluzowaną ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Bliźniaczki Olsen 11.08.09, 18:51 Proszę Cię ;d Kto jak kto, ale one są całkiem różne . i mówię w tym momencie o wygląd Kiedyś byłam ich mega fanką, więc doskonale je rozróżniałam , teraz zresztą też wiem która to ash a która mk Może i w filmach np. Czy to ty czy to ja , wakacje w słońcu , paszport do paryża były strasznie podobne , ale mimo to nigdy nie miałam problemu z ich rozróżenieniem Lubię oby dwie , ale bardziej Ash uważam, że jest ładniejsza i lepiej gra, Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Bliźniaczki Olsen 11.08.09, 18:56 Ja bardzo lubię filmy i książki o nich.. Też nie umiem ich odróżnić.. Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Bliźniaczki Olsen 11.08.09, 18:59 Ja lubię wszystkie filmy, w których grały... Odpowiedz Link Zgłoś
ciffae Re: Bliźniaczki Olsen 11.08.09, 19:09 Obejrzałam wszystkie emitowane w Polsce i mam 2 kasety z ich własnej sieci MaryKateandAshley Videos. Kocham je ,tzn. teraz już mniej niż kiedys..pewnie przez to ,ze nie ma na bieżaco z nimi filmow i jak obejrzalam wszystkie po kilkanascie razy to mi się przejadły A co do pytania : Ja jakos większego problemu nie mam aby je rozróżnić..Mary-Kate ma taki specyficzny wyraz twarzy jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Bliźniaczki Olsen 12.08.09, 13:10 No tez mi sie zdaje, ze ma ciemniejsze włosy Odpowiedz Link Zgłoś