12kolos12 12.08.09, 20:59 Szczerze powiedzcie co uważacie o Ashley? Ja uważam, że jest czadowa jak i jej piosenki! A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:07 . taa . ; )) lubiee ja . (; uwazam , ze jest lepsza od Van . i wg maa zaje.isteee piosenkii . ^^ . jedna z moich ulubionych gwiazd . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_farna Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:17 Lubie ją.Jest swietna ,bardzo fajnie gra w filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiration_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:27 kiedyś była słodka i wgl . a teraz ? jest świetna ! okrzyknięto ją nawet nową księżniczką popu. : - ) zmieniła se nie do poznania i oczywiście na lepsze. zasze byłam jej fanką - ale nigdy taką jak teraz - jej piosenki są extra , myśli o fanach itd . jest jedną z moich ulubionych gwiazd . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:41 inspiration_ napisał(a): > kiedyś była słodka i wgl . a teraz ? jest świetna ! okrzyknięto ją nawet nową k > siężniczką popu. : - ) zmieniła se nie do poznania i oczywiście na lepsze. zasz > e byłam jej fanką - ale nigdy taką jak teraz - jej piosenki są extra , myśli o > fanach itd . jest jedną z moich ulubionych gwiazd . kto? gdzie? i z jakiego powodu? Ashley trochę blado wypada w porównaniu z prawdziwą księżniczką popu, Britney; /z serwisu Last.fm noale. skoro uważasz że to nowa księżniczka popu, to możesz tak uważać. nie zakażę Ci. jednak dla mnie jest ona piosenkarką z dwiema płytami na koncie i bez wielkich osiągnięć muzycznych. znam piosenkarki z większym talentem i prawdziwymi osiągnięciami, a są w branży krócej. ale to moje zdanie. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiration_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 13.08.09, 11:15 mówie że ''okrzyknięto ją nawet nową księżniczką popu'' . a to nie mój wymysł , wejdź sobie w google . britney ostatnio sie stacza na dno , a ashley idzie w gore . Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 13.08.09, 12:48 Britney ostatnio zaczęła wzbijać się w górę. a następną księżniczką popu nazywają Lady GaGę. btw. nic nie znalazłam na temat Ashley T. - nowa księżniczka popu. Odpowiedz Link Zgłoś
pam13 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 15:55 ASHLEY TISDALE; JAK ŚPIEWA TO PISZCZY ZACHOWUJE SIE JAK IDIOTKA JEST BRZYDKA GDYBYM JA SPOTKALABYM JEJ DO DUPY I BYM JĄ ZWYZYWALA Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 26.05.10, 17:18 britney nie umie śpiewać tylko z playbacku potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 17.08.09, 19:09 Spears jest już od ponad 10 lat w branży , a Tisdale od może 5 ... a po drugie, teledyski Spears są puszczane w każdym kraju, a Tisdale ? Wiem że dużo w Niemczech, a w Polsce ? widziałem tylko raz i to na zig zapie kocham Ashley, TRZEBA COŚ ZROBIC, ŻEBY TELEDYSKI ASHLEY ZOSTAŁY PUSZCZANE NA NASZYCH STACJACH MUZYCZNYCH!! FANI ŁĄCZMY SIĘ Xd zaglądać na stronę o Tisdale tisdale-web.lua.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 30.05.10, 17:04 Denerwuje mnie .. Czemu wszyscy wola ja od Vanessy ,ja po prostu tego nie rozumiem .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_miley Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 26.05.10, 20:25 nspiration_ napisał(a): > kiedyś była słodka i wgl . a teraz ? jest świetna ! okrzyknięto ją nawet nową k > siężniczką popu. : - ) zmieniła se nie do poznania i oczywiście na lepsze. zasz > e byłam jej fanką - ale nigdy taką jak teraz - jej piosenki są extra , myśli o > fanach itd . jest jedną z moich ulubionych gwiazd . Nie okrzyknięto ją za księżniczkę popu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 31.01.10, 17:42 lubie ją bo jest po prostu sobą i nie stara się być kimś kim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 26.05.10, 21:03 Tak jest fajna, jestem jej fanką ale nie tak ogromną ;* uważam,że ma świetne piosenki, fajnie gra ( najlepiej HSM ) i jest ładna :D pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 13.08.09, 22:10 ja ja lubie ma ; fajne piosenki itd . jest spoko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 17.08.09, 14:55 Uwazam ,że jest lepsza od Vanessy Hudgens Ashley wydaje się szalona i doroślejsza Ma przesłodki uśmiech I dwa razy większy talent od Van Szczerze Van jest du d*** Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 08.05.10, 18:53 wcale nie, Van jest cudowna. Ash jest do d *** Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 17:34 no jasne ze tak nie jestem jej fanka taka na zaboj zebym latala za nia czy cos ale uwazam ze jest swietna ma super piosenki lubie kazda jedna , jest ladna a co najwazniejsze nie odbija jej z powodu slawy no i trzyma sie z dala od skandali to jest najwazniejsze jedyna madra a przede wszystkim normalna gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:24 uwielbiam ją!! ma świetne piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:26 nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 21:46 Myślę że Ashley to piękna i utalentowana dziewczyna ! i że w życiu wiele osiągnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 22:15 Ashley jest wspaniała... Ale ta "nowa" Ashley nie ta z czasów HSM... Jej najnowsza płyta jest świetna!!! Myślę, że dziewczyna daleko zajdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 12.08.09, 22:24 istnieje coś takiego jak opcja szukaj ; / Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 13.08.09, 14:10 ashley jest swietna osoba a zarazem piekna wspaniala aktorka oraz piosenkarka jest wspaniala we wszystkim ;] Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_xd Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 14.08.09, 10:00 Jest piękna tak samo jak jej piosenki . Ma czysty głos , czego więcej chcieć . Jest poprostu genialna Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 14.08.09, 22:09 Lubię jej dwie nowe piosenki, podobają mi się jej teksty. Jest ładna, fajnie się ubiera. No i uwielbiam ją za rolę Maddie w Nie ma to jak hotel Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 14.08.09, 22:24 ona jest fantastyczna! chyba moja ulubiona gwiazdka spośród DISNEYA . umie śpiewać i ma talent aktorski . możemy to zuważyć, patrząc na jej dwia bardzo różne role : Maddie - Sharpay . Dwie zupełnie inne osobowości . Odpowiedz Link Zgłoś
carolls Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 15.08.09, 14:54 Ashley jest świetna. Jej piosenki, styl, głos, wygląd są super. Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 15.08.09, 16:21 to jest moja gwiazda numer 1 . ona jest megaa . < #33 ma świetny głos , cudne piosenki . jest zaje.bistą aktorką kocham ją , kocham ją , KOCHAM JĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 15.08.09, 16:43 Może być. Nic do niej nie mam, jest mi szczerze obojetna. piosenkarką jest bardzo dobrą, ma mocny głos, a it's alrigt it's ok uwielbiam. jako aktorki nie ocenie, bo widziałam ją tylko w roli sweet sharpay. fajnie, że zmieniła wizerunek i odrywa się od disney'a, dzieki temu na pewno więcej osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 15.08.09, 17:11 nie lubię, ale ujdzie . bo nie mam za co jej nie lubić, afer nie stwarza, ale taka nijaka jest ; o a to z księżniczką popu mnie rozwaliło : D kto to, do cholery, wymyślił?! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 15.08.09, 17:18 właściwie `rodzina królewska popu` jest łatwa, nie muszę się zastanawiać, by jej nazwać i nie sądzę, by było tam miejsce dla Ash . Dla mnie król to Michael Jackson, królowa Madonna ; / , księżniczka Britney Spears a książę to Justin Timberlake i tyle . po nich może być ktoś pokroju Christiny Aguillery czy jak się to pisze ; d Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 17.08.09, 15:10 B.lubie Ash i uwazam ze jest świetna piosenkarka i aktorka ....podoba mi sie jej film Picture this i juz niemoge się doczekac nastepnego z nią "Aliens in the Attic" Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 24.12.09, 13:06 zgadzam się z miqusią. niby nie stwarza wokół siebie skandali, ale jednak nie nie lubię jej, bo jest taka nijaka. mądrością dzisiaj grzeszę. c: Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Ash 17.08.09, 19:18 Lubię Ash. Jest dobrą aktorką, głos ma ok. Przepadam za nią bardziej, niż za Hudgens, której wprost nie trawię. Bardzo się cieszę, że odrywa się od Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 A. Tisdale 17.08.09, 19:19 Jest spoko. Lubię jej piosenki i wgl. jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 15:20 Zawsze byłam fanką ashley i ogólnie ,ale teraz po wydaniu nowej płyty mam bzika na jej punkcie.Jej piosenki są odjazdowe i wpadają w uchą .Ashley wymiata i jest lepsza od tej Vanessy czy głupiego beztalencia Miley. Więc sądzę że Ash jest najlepsiejsza !!!ma odjazdowe piosenki i w ogóle cód,miód i malinka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 15:29 nową księżniczką popu ? hahahahahahahhahahahahaha - , - Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 15:29 noo . fajowa jest to co że ma dwie płyty , a może komuś przypomnieć w ilu filmach i serialach zagrała ? Dla jako piosenkarka i jako aktorka jest świetna ! Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 16:01 Selcia , z całym szacunkiem to ash jest do dupy . < 3333 a jej głos nie podlega niczemu . piszczy jak mysz . ma fajne piosenki , ale głos . o,o` V górą . ; - DD Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 16:10 Ja ją bardzo lubię .. Jest dobrą aktorką i piosenkarką. A do tego jest miła dla fanów, nie bierze udziału w żadnych skandalach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 16:12 Ona jest suuuuper Jej styl ubierania mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 19.12.09, 16:29 lubię Ash , ale jej fanką napewno nie jestem ma świetne piosenki , orginalny głos , fajnie wygląda noo ogólnie jest.. fajna xp . Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 11:00 jestem jej fanką . uważam, że jest najlepsza z disnejowskich gwiazd, fajnie śpiewa i gra . i ma boskie songi ^^ nr jeden . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 11:01 według mnie to ona już się od disneya oderwała. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
princesscolucci Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 11:06 ja ją uwielbiam.Ma świetny głos, boskie piosenki, a w filmach i serialach jest bajeczna < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 11:13 ashley ?? tandeta, wszystko to samo co i reszta tego badziewia z Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
peter123 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 11:23 jest fajna ,ale nie wróże jej wielkiej kariery w świecie muzyki, sprzedaż jej ostatniej płyty to pokazała Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 13:37 ona jest po prostu świetna!!!!! nie chce mi sie wymieniać dlaczego ale tak krótko mówiąc lubie ją za wszystko!!śpiew aktorstwo styl osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 15:23 Moim zdaniem ma fantastyczne piosenki i extra głos ;p Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 15:24 Jest mi obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 16:22 Kiedyś ją lubiłam, a teraz... jakoś znudziły mi się jej piosenki xd ale nie powiem, że jej nie lubię ;p Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 16:26 Ja ja KOOOCHAAAM!!! Jest zajebista i ma suuper piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 20.12.09, 23:47 Uważam, że Ashley jest świetna. Nie ma żadnego skandalu na swoim koncie. Jest ładna i ma fajne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmalinkaxx Re: Co sądzicie o Ashley? 21.12.09, 03:59 Fajna jest . Bardzo ją lubie , bo ma fajne piosenki . Szczególnie teraz . bo np : wcześniej za bardzo nie podobały mi się jej piosenki bo były takie jakieś sztuczne ,dziecinne .. [Kiss the girl , masakra ] A Teraz , ma już poważniejsze piosenki i one są super ... Najbardziej lubie : Crank it up Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczaa. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 21.12.09, 08:16 Nie nawidzę jej . ! Odpowiedz Link Zgłoś