punk_rock_girl 14.08.09, 08:09 no więc tak z nudów wątek ten powstaje;p zakupy do szkoły lubicie je robić? czy może nie? co najbardziej lubicie kupować? zeszyty? książki? piórniki? nowe długopisy? plecaki? itd.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrusia. Re: Planowanie! xd 14.08.09, 09:12 Ja mam zawsze radochę z Kupowania zeszytów xd Ale jak przychodzi co do czego To do szkoły nie chce mi się wracac... Uwielbiam planowanie do czego Jaki zeszyt będzie, gdzie najlepiej W nowym piórniku trzymac ściągę... Takie rzeczy ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Planowanie! xd 14.08.09, 09:28 ja lubie robic zakupy do szkoly wybieranie okladek zeszytow nowe dlugopisy , olowki ..itp to troche zalosne ale naprawde to lubie .. no ale zgadzam sie, ze jak przychodzi co do czego to mnie tez nie chce sie wrac do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
nataleczka99 Re: Planowanie! xd 14.08.09, 19:21 Nie lubie chodzic do szkoly ( zreszta jak prawie kazdy ) Chociaz tez lubie robic zakupy heh.. kupowanie ksiazek, wybieranie okladek zeszytow i wszystkich innych przyborow:p normalnie jak dziecko..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Planowanie! xd 14.08.09, 19:25 Ja uwielbiam szkolne zakupy. Lubię wybierać okładki zeszytów, piórnik i takie rzeczy... Takie planowanie jest naprawdę fajne. Zawsze cieszę się po wakacjach, że wracam do szkoły. Po kilku tygodniach okazuje się, że z powrotem chciałabym wakacje. xd Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta Re: Planowanie! xd 15.08.09, 18:38 Kiedy wchodzisz do sklepu i pierwsze co widzisz to wielgachne wystawy sklepowe z zeszytami, piórnikami i ołówkami to nie sposób przejść obojętnie. Chyba każdy lubi wybierać nowe przybory do szkoły. Wraz z piórnikami,kredkami i innymi pierdołami przychodzą postanowienia szkolne (Postaram się o 6 z fizyki) z których wychodzą nici, po to aby w następnym roku wymyślić sobie nowe ( Moja średnia ma mieć 4. 80) i tak w kółko.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorrrocia Re: Planowanie! xd 15.08.09, 18:45 Ja zauważyłam że wlasnie duzo osob lubi robic zakupy do szkoly, ja lunie kupywac zeszyty itp, ubrania tez Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Planowanie! xd 17.08.09, 20:14 ja nie lubi.e kupować zeszytów do szkoły , < 333 zawsze musze się zastanawiać ile mam w domu , ile nie mam do czego zeszyty , podręczniki kupować , pużniej kupie zadurzo o 2 i faktycznie P.S. kupuje tez dal mojjej soistry , bliźniaczki . Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Zakupy DO SQL;D 16.08.09, 17:03 Uwilbiam kupować rzeczy do szkoły, wszytsko wybierać... heh Ale do szkoły wcale nie chcę iść Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Zakupy... TAK!:D 18.08.09, 14:01 Ja je uwielbiam robić!!!!!!!!! Wszystko dlatego, że na wakacjach przeważnie sie nudze i nigdzie nie wyjeżdżam, a w szkole przynajmniej cos sie dzieje! Ogólnie to lubię szkołę A wracając do zakupów, to lubię wszystko kupować Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Taak! 20.08.09, 14:34 uwielbiam to robić! normalnie ciesze sie jak kupuje wszystkie te długopisy, zeszysty,plecaki, piórniki potem do 1 września dalej sie ciesze jak głupia a potem po południ 2 września już mi sie odechciewa chodzić do szkoły ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. Re: zakupy do sq ;d 20.08.09, 14:45 ołówki , długopisy , mazaki itp. ;d to najbardziej lubie kupować xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: zakupy do sq ;d 20.08.09, 15:01 a kocham kupować rzeczy do szkoły ale do szkoły nie chce mi sie wracać a tak wogule to ja już mam wszystko w piórniku książki oprawione i podpisane bo nie mam co robić Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: zakupy do sq ;d 20.08.09, 15:43 ja lubię kupowac buciki, plecak, zeszyty, długopisy itp. nie lubie tylko ksiazek bo zaraz mi sie szkoła przypomina a jakos nie chce mi sie do niej isc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: zakupy do sq ;d 20.08.09, 16:46 Jak byłam młodsza to uwielbiałam robic zakupy do szkoły, ale z wiekiem zmiejszała się ilość potrzebnych rzeczy, takich jak kolorowe długopisy, mazaki, kredki itp. W liceum to w sumie żadnych bajerów nie kupywałam Odpowiedz Link Zgłoś