nadzienka 16.08.09, 18:48 Hey. Mam 13 lat i moj biust jest dosc maly. Mam 70 pod biustem, a miseczka BB. No nie zbyt. Kolezanka młodsza mi dokucza z tego zwgledu, bo ona ma wieksze. Niezbyt dobrze sie wtedy czuje. Piszcie to bardzo wazne co wy o tym myslicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 18:55 oj nie przejmuj się takimi osobami niech ona się naśmiewa wcale nie jest lepsza pod tym względem... Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: maly biust. pomocyy 17.08.09, 14:28 Nie przejmuj się mnie wkurzają osoby które czepiają sie takich żeczy przeciesz to nie nasza wina że mamy mały czy duży biust my nic na to nie możemy poradzić lepiej mnieć trochę mniejszy niz ogromny dla mie to straszne jeśli kobiecie biust sięga aż do pempka Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 19:00 A za 6 lat, może ty będziesz jej wypinać swój i to większy od niej. Nie panikuj, niech się wypcha. Olej ją. Tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaja Re: maly biust. pomocyy 18.08.09, 00:00 Jesli twoja mama ma duzy biust to ty bedziesz miala od niej wiekszy ja mam 13 la i Miseczka75A a kolezanke olej bo nie warto powiedz jej tak "bog kobiecie daje albo mozg albo cycki" a jak kolezanka ma duzy biust i jest gruba to wiadomo ze ona ma tak sam tluszcz (moja kolezanka z ktora sie poklucilam jest przy kosci i ma bardzo duzy biust ale za to niewie tego czego trzeba zamiast mozgu ma postke w ktorej slyszy echo, ale nazywamy z moja kolexzank ze ona ma tak skladowisko tych swoich batonow ktore codziennie je w szkole) Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 19:05 zgadzam się, nie przejmuj się tą koleżanką, jest po prostu wredna, albo zazdrosna o coś innego i znalazła cos w czym jest troche lepsza i sobie odbija ja miałam odwrotną sytuacje zaczał mi róść w 3 klasie, a innym nie , wtedy bylam zrozpaczona bo nie chciała się wyróżniać teraz idę do I gimnazjum i nie mam wcale wielgaśnego w sam raz i jestem zadowolona myśle że z tobą będzie tak samo na pewno jeszcze sie powiększy Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna09 Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 21:09 Nie przejmuj się ja też mam mały biust ale to przecież nie trgedia a ta koleżanka jest zazdrosna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wylansowana Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 21:22 łee tam . nie martw się . ona jest dziwna. a tobie jeszcze urośnie. p.s.: ja w twoim wieku miałam mniejszy i się nie przejmowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka75 Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 21:30 Nie martw się ;-DD ona poprostu ci zazdrości czegoś czego ona nie ma i dopieka ci z tego powodu miałam to samo bo jestem wysoka ,szczupła i mam nawet biust ( nie żebym się chwaliła czy coś ) i mój słaby punkt to odstające uszy ;-( i tym one mi dopiekały więc ja wkurzyłam sie odsłoniłam je i uważam że są sexi bo nie każdy takie ma ;-DD więc nie martw się tą dziewczyną , bo zapewne za kilka lat bd od niej ładniejsza i bd mieć większy biust Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: maly biust. pomocyy 16.08.09, 22:04 nie widze problemu!! Ja tez nie mam jakiegos gigantycznego ale jestem z niego zadowolona a ta twoja kol jest dziwna. widac nie jest pewna siebie i wszystkie braki uzupełnia duzymi cyckami! olej ją jesli dalej bedzie sie z ciebie smaic I pamietaj najlepiej sie piesci to co sie w dloni mieści Odpowiedz Link Zgłoś
19pinia93 Re: maly biust. pomocyy 18.08.09, 00:09 Dziewczyno masz dopiero 13 lat. Nie bd miała przecież piersi jak Pamela Anderson xD Nie przejmuj się zdążą ci jeszcze urosnąć. A pozatym maly biust tez ładnie wygląda, tylko trzeba go umiec wyeksponować ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaaa Re: maly biust. pomocyy 18.08.09, 21:13 Ja tez jak na swoj wiek mam maly biust... kolezankom rosnie i rosnie a mi jak narazie stanal w miejscu. Chcialabym miec juz jakis normalny biust a nie tylko jakis tak mini xD ale w sumie lepiej miec takie niz takie jak ma moja kolezanka. Jak biegnie to tak jej to lata ze sie nie da. Ogolnie wielki biust jest zmora bo to ciazy, zwisa i nawet bluzki zadnej nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
migonne Re: maly biust. pomocyy 18.08.09, 21:17 mam dokłanie ten sam problem i strasznie mi z tym źle. ale cóż, trzeba z tym żyć. z czasem sie powiększą. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: maly biust. pomocyy 27.08.09, 19:12 :choin ka:WSADZ ZE MANDARYNKI TAK JAK ALHH Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: maly biust. pomocyy 27.08.09, 19:32 70B? jestem w twoim wieku i mam 75B. nie wiedziałam, że to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
bambo Re: maly biust. pomocyy 27.08.09, 20:16 i kogo to obchodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anetka96 Re: maly biust. pomocyy 27.08.09, 21:21 A jak czasem kupujesz stanik to jak pisze na metce? 32/70 34/70 36/70 czy może to samo tylko z tyłu się powieksza liczpa, czyli obwód. Bardziej chodzi mi o pierwsza liczbe, czyli rozmiar miseczki. Odpowiedz Link Zgłoś