zbuntowanaja 18.08.09, 00:35 mam pytanie co zrobc zeby z lekko ciemnego blondu zrobic jasny blond ... chce tez aby to nie zniszczylo wlosow ...tylko domowe sposoby ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demus :) 18.08.09, 00:57 Nie znam żadnych domowych sposobów , ale wiem , że włosy jaśnieją od słońca . Sama mam blond włosy. Kiedys miałam baaardzo jasne włosy prawie że białe xD serioo a z wiekiem mi zciemniały , ale jak byłąm w Turcji gdzie było gorąco a cały czas prawie byłam na zewnątrz bo w koncu baseny , ,jedzenie,picie,konkursy,zjeżdżalnie itp.także praktycznie w ogóle nie byłam w cieniu więc mi bardzo rozjaśniły włosy i mam jasny blond jak kiedys ...chociaż nie aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 balejaże 18.08.09, 22:39 Ja uzywam balejaży to mi rozjaśnia a i włosy lekko rozjasniają się po szamponie dla dzieci z rumiankiem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Jak być jasna blondynka 19.08.09, 11:07 ee; d no wiem , że jak ktoś ma włosy na rękach ciemne to się smaruje je wodą utleniooną (?) xd Alee na zwykle wlosy to chyba nie pomoże ;d Odpowiedz Link Zgłoś
andziulaa Re: Jak być jasna blondynka 19.08.09, 11:09 Nie nie woda utleniona nie pomoże na głowę. Szczerze, żeby rozjaśnić wody to niestety ale pozostaje Ci typowy rozjaśniacz. Za pewne Twoja mam pędzie wiedziała o co chodzi Tylko to troche niszczy włosy. Bo farba raczej nic nie da ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mayumi Re: Jak być jasna blondynka 19.08.09, 13:02 a może płukanka? moja koleżanka zamierza to stosować - rozjaśnia włosy mniej więcej o 2 tony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. Re: Jak być jasna blondynka 19.08.09, 13:12 hmmm . może szamponetką sobie zrób . ? ;] domowych sposobów nieznam . Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Jak być jasna blondynka 19.08.09, 13:12 Ja radzę zrobić pasemka, trzeba użyć do tego rozjaśniacza, no ale nie nakładasz rozjaśniacza na całe włosy, więc włosy nie powinny się zniszczyć. Przez pasemka twoje włosy będą wydawały się o wiele jaśniejsze i nie będzie wyglądało to sztucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Jak być jasna blondynka 20.08.09, 12:34 Ja też chce mieć jasne i pytałam sie mamy co zrobić (bo jest fryzjerką) to powiedziała mi że włosy jaśnieją albo od słońca albo są do tego szampony np.rumiankowe Odpowiedz Link Zgłoś