gb 19.08.09, 11:48 Moja mama w piątek skończy 40 lat, Co mam jej kupić pomocy naprawdę nie mam pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gb Re: Pomocy! Preyent na urodziny 19.08.09, 12:00 Proszę piszcie, a z tymi perfum to się zastanowię niezły pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Pomocy! Preyent na urodziny 19.08.09, 12:02 Możesz kupić : perfumy, torbe, kwiatek, portfel, okulary przeciwsłoneczne, palete cieni ja bym z tych rzeczy wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Pomocy! Preyent na urodziny 19.08.09, 12:02 zależy, co lubi Twoja mama i jakie masz fundusze przeznaczone na prezent. możesz kupić perfumy, kosmetyki, torbę, ciekawą książkę, bluzkę, biżuterię. Możesz też skorzystać z jakiegoś talentu, który posiadasz, a posiadasz na pewno, i wyczarować dla Niej oryginalną rzecz. jeśli nie, to mogłabyś też załatwić jej wizytę u kosmetyczki, w spa, albo kupić bilety do kina, teatru, czy filharmonii. pomysłów jest dużo ;d ii. wszystkiego najlepszego dla mamy Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: Pomocy! Preyent na urodziny 19.08.09, 14:08 Dzięki za wszystkie pomysły do przeznaczenia mam 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tanatalka Re: Pomocy! Preyent na urodziny 19.08.09, 17:13 to nie zadużo ale może złóż się z rodzeństwem albo tatą... Odpowiedz Link Zgłoś