zoey101 23.08.09, 19:22 Hejka laski Mam pewien problem poznałam na stronie fotoflirt.pl fajnego kolesia. mieszkam w małym mieście pod Poznaniem a on w Gnieźnie. Nie wiem czy to ma sens dalej przeciągać tą znajomość..(mam 17 lat tak jak on ). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmienna Re: Chłopak z czatu.. 23.08.09, 20:44 sensu nie widzę żadnego.chyba tylko taki ,ze dostarcza ci rozrywek. nie jestem na 'tak' takim znajomosciom z czatu ,chyba za malo slyszalas o tym co się dzieję,szkoda,bo wlasnie przez takie postepowanie jest coraz wiecej osob pokrzywdzonych. nie chce oczywiscię cię oczerniać ,bo mam taką nadzieję ,że jesteś mądrą osobą ,ktora pod zadnym pozorem nie dostarcza mu swoich danych ; ] niestety technologia w tym wieku ,tak sie rozrosla ,ze nawet bez ich podawania ,jest w stanie się 'odnalezc daną osobę'.na twoim miejscu zerwalabym tą znajomosć ,ale to jestem ja ,przezorna ja . Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: Chłopak z czatu.. 23.08.09, 21:31 zmienna ma rację. JA raz poznałam dałam mu nr. tel. a potem żałowałam ;/ Jakos udało mi się skończyć tą niezbyt fajną znajomość więc ty jej raczej nawet nie zaczynaj ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Chłopak z czatu.. 23.08.09, 21:39 Może to miły chłopak ale nigdy nie wiadomo... Jak będziesz chciała się z nim spotkać to weź przyjaciółkę, nigdy nie idź sama! Odpowiedz Link Zgłoś
zoey101 Dzieki 24.08.09, 09:37 Dziękuję Wam za odpowiedzi) hmm.. sama nie wiem wydaje się miłym i porządnym kolesiem inni niż wszyscy, z którymi do tej pory rozmawiałam. Chodzi o to, że daleko mieszka ;/ Liczę na dalsze wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Chłopak z czatu.. 24.08.09, 20:17 Hmm..Jak Ci się podoba i fajnie Ci się z nim gada to czemu nie? Spróbuj na wakcje czy ferie wyciągnąć rodziców tam na jakiś czas...lub on swoich do Twojej miejscowości. I będziecie mogi się spotkać i zobaczyć w realualbo co jakiś miesiąc lub rzadziej- że ty do niego lub on do ciebie przyjedzie...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
blacky Re: Chłopak z czatu.. 25.08.09, 13:51 Zoey, a kto Ci mówi że od razu masz z nim chodzić? Słuchaj jeżeli chłopak jest fajny, macie wspólne tematy współne zainteresowania, lubicie spędzac czas ze soba to co stoi na przeszkodzie? Rozmawiaj z nim, poznawajcie się skoro go lubisz. Nie słuchaj tych tam wyżej, rób to co Ci serce podpowiada.. to najleprzy przewodnik nie musisz przecież od razu za niego za mąż wychodzic ) na podbudowanie dodam że kiedyś poznałam chlopaka z czatu, do tej pory jesteśmy przyjaciółmi i widujemy się czesto, a na te wakacje bedac w moim drugim miejscu zamieszkania i potwornie się nudzac poznalam chlopaka, i mimo ze dzieli nas teraz 10 000km nadal do siebie piszemy, wysylamy zdjecia i czekamy na moj powrot ) takze POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś