candy.e 23.08.09, 21:20 oglądacie.?? ja jestem obecnie w trakcie ogladania 1 sezonu - uwazam ze to super serial dla nastolakow, nie jest przeslodzony ; ) ) obecnie "kibicuje" B&C S&D J&N ; ) ) wtajemniczeni wiedzą o co kaman ;p kilka fotek: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 23.08.09, 21:28 uważam, że to fajny serial, ale go nie oglądam, zaczęłam czytać teraz "Dziewczyna Super" o Jenny z Plotkary, jak ją przeczytam, to przeżucę sie na całą serię i potem na filmy. DS jest serio świetną ksiażką, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 23.08.09, 21:57 mm./. na pewno przeczytam ;p mam też zamiar przeczytac ksiazki o plotkarze ; ) ) co prawda zblioza sie rok szkolny wiec lektury. ;/ brr ;/ ale cóż.. przeczytam ;] dzieki za tą propozycje ;pnie mialam pojecia ze jest taka ksiazka ;p czytalas inne o "plotkarze"? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 23.08.09, 22:24 obejrzałam oba sezony dwa razy.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 23.08.09, 22:27 ;p ja ogladam nastronie internetowej ; ) ) wiem jak "pokonac" limit 75 minut bo moj kumpel sie dobrze na kopach zna ;p wiesz moze gdzie znajde 2 sezon.?? ^^ bo wnet skoncze 1 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 07:21 nie, DS jest pierwszą, i właśnie nie wiem, czy to dobrze, że od niej zaczynam mam pytanie: Jenny jest na tych plakatach ? która to ? czy może Jenny jest plotkarą ? i jej nie widać ? xd nie śmiejcie się, nie jestem wtajemniczona. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 08:07 Ja przeczytałam 2 książki i oglądałam 2 sezony Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 11:59 Jenny gra Taylor Momsen ;p to ta która na ostatnim plakacie siedzi na podlodze Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 14:18 ja obejrzałam 2 sezony. ( czekam na 3, ale znająć życie w Polsce będzie za rok, wiec znowu będę musiała oglądać po ang. ;P) Książki też są super, tylko książka jest troche inna niż serial, ale w końcu serial jest na podstawie książki a nie jej odwzorowaniem (szkoda, że w serialu pozmieniali wygląd czy cechy charakteru np. Vanessy). ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 14:32 Serial bardzo, ale to bardzo różni się od swojego książkowego pierwowzoru. Według mnie to całkiem dwie różne rzeczy, ale serial i tak wyszedł całkiem nieźle. Z serialowych bohaterów najbardziej lubię Nate'a i Serene, a nie lubię Jane. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 15:42 też nie przepadam za Jenny ;/ zarozumiała. chociaz sie zmienia na dobre.. ;p dlatego teraz kibicuje nie jej i "N" tylko "V&N" ; ) ) teraz gdy do9 serialu weszla "G" beda komp0likacje ;p polecam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 16:10 a ja właśnie lubię Jenny fajna mi się wydaje, sama nie wiem dlaczego. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 17.04.10, 19:40 Oglądam, uwielbiam Chucka i Jenny. Ostatnie odcinki drugiego sezonu były genialne, jeszcze te retrospekcje <3. Mieli puścić w zeszłą niedzielę 3 sezon, ale przez żałobę odwołali. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 16:50 Tylko oglądam. Nie czytam. Ulubione postacie? Blair, Chuck i Jenny. Nie lubię Nate'a i Sereny (to jak Blake mówi mnie irytuje). Z shipów zdecydowanie Blair i Chuck. Dan i Serena nie nadają się do związku. Są fajniejsi jako kumple niżeli para. Nate to taka trochę męska dzi... I nigdy nie wie co się w okół niego dzieje xD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e do nikt. 24.08.09, 19:16 myśle, ze ogladajac 1 sezon znienawidzisz lekko Jenny ;p jest straaasznie wkurzajaca.! ;D w 2 sezonie to sie lekko zmienia. ;p ale ogółem Taylor Momsen jest swietna aktorka pomimo swojego wieku [16 lat] !!! ulubione postacie.?? ;p Chuck x33 Nade x33 Serena ;p Blair ; ) ) i troche Vanessa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: do nikt. 24.08.09, 19:25 candy.e, wytłumacz czemu się robi wkurzająca? ;q Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: do nikt. 25.10.09, 01:06 candy.e napisał(a): > > ulubione postacie.?? ;p > Chuck x33 > Nade x33 > Serena ;p > Blair ; ) ) > i troche Vanessa ;p nie Nade tylko Nate ja uwielbiam Chucka i Blair i ich gierki ale przeciez w 3 sezonie oni są juz parą !! Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 19:41 uważam, że książka jest o wiele bardziej wciągająca. uwielbiam b <3 i od początku kibicowałam jej i n. ale wiem, że producenci serialu wszystko pomieszali i postawili duży nacisk na b & ch. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.08.09, 20:08 a wiec ;p * udaje kogos kim nie jest * za wszelka cene chce sie wbic do "szkolnej elity" urazajac bliskich, rodzine i prawdziwych przyjaciol * okrada bogata kolezanke z drogiej sukni by miec kase * zalezy jej tylko na pieniadzach * spotykala sie z gejem by miec kase i slawnosc * urazala innych * intrygowala * chciala zn9szczyc B ; ) ) a ja uwielbiam B ; d Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz ;] 24.08.09, 20:24 no masz, a jak ja zalozylam temat o plotkarze to nikt nie wszedł ;d przeczytalam juz wszystkie czesci plotkary, tzn jestem w połowie 11 (ostatniej) pozniej biore sie za wszystkie czesci potem wejscie carlsów i wejscie carlsow: daj mi szanse i wszystkie czesci dziewczyna super i koniec ;d chyba ze cecily cos jeszcze napisze co do serialu to go poprostu uwielbiam ;d tylko szkoda ze calkiem zmienili charakter V bo bylaby bardzo ciekawą postacią ;d za to podoba mi sie ze ojciec jenny i dana nie jest taki stary jak w ksiązce i ze ma romans z lily ;] a tak poza tym to najbardziej lubie oczywiscie blair i chucka i jenny i jeszcze georginie bo ona kryje w sobie jakąś tajemnice... Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: ;] 26.08.09, 17:29 droga nikt. ;p w 2 sezonie Jen sie zmienia. porzuca szkole by móc pracowac jako projektantka u mamy B ; ) ) uczy sie w domu ;p już nie jest taka jedza ;p Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 30.08.09, 21:27 lubię. nie obejrzałam całego pierwszego sezonu, drugiego nawet nie zaczęłam, ale książki wszystkie przeczytałam. faajne. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e 3 sezon ;) 13.09.09, 19:49 już 14 wrzesnia ;P premiera 3 sezonu w Angli ;P czyli za pare dni bedzie dostepny po angielsku xD superr ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lulubi Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 20.09.09, 17:56 mój ukochany serial . oglądam od ok lutego tego roku , wszystkie odcinki , nawet po kilka razy . najczęściej oglądam w necie ale teraz będzie lecieć 2 seria na tvn 7 to obejrze jeszcze raz polecam wszystkim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 21.09.09, 17:34 ła <3. koocham Plotkaręę; )) . oglądnęłam całe dwa sezony w 5 dni i nie wiedziałam jak ominąć ten beznadziejny limit ; D ale dałam radę i starsznie się z tego cieszę ! <lol2> ; ))) . Noo . moje ulubione postaci ? : D - Blaair ; D . - CHuuck <3. i Dorotaa <hahah > ; D Ogołem to w sumie wszystkich lubię chyba xd oprócz Jenny ; p . i Vanessy . Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.09.09, 13:00 OMG! Ja to uwielbiam ^^ Oglądam teraz 3 sezon na internecie.. Dużo sie będzie działo PLOTKARA THE BEST OF! ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.09.09, 15:27 Nie oglądałam ;p Po za tematem jak ominąć ten limit ? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 26.09.09, 16:02 Kocham ten serial.....a czego ja nie kocham? hehehhee Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 27.09.09, 15:26 kilka fajnych obrazkow ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pandziucha Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 29.09.09, 14:06 Mój ulubiony serial. Uwielbiam styl i charakter Blair. Jest to moja ulubiona postać, a zaraz po niej Chuck. Co do trzeciego sezonu plotkary to jestem strasznie zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 22.10.09, 17:23 chuck! <3. dziewiąty odcinek pierwszej serii, nie ma mnie tu prawie, bo się do tego przyssałam. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 22.10.09, 17:34 fajne, choć na dłuższą metę męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 22.10.09, 17:40 super serial choć nie oglądałam całej pierwszej serii Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 22.10.09, 17:41 znaczy w całości pierwszej serii oglądałam 11 odc. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 22.10.09, 18:40 Ja przyznam się, że oglądałam tylko 2 odcinki, i jakoś nigdy nie oglądałam reszty. W sumie nie wiem, czemu, przecież mi się podobały te 2 pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
natixdd Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.10.09, 13:01 Lubię . Zwłaszcza Nate'a <3 . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 24.10.09, 21:49 nie mam czasu na to ;c housem sobie głowę zaprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 25.10.09, 00:46 a mi się podoba 3 sezon ; D . Mam tylko nadzeję , że nic nie pomieszająą i Chuck i Blair będą już ze sobą i , że Chuck nic nie nabroi .; )) Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 gossip girl plotkara 25.10.09, 01:05 aktualnie jestem w 3 sezonie w 6 odcinku i Georgina wszystko niszczy !! aaaa Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick em. 25.10.09, 01:06 mam pytanie. xd. gdzie mogę szybko, bez limitu i rejestracji ściągnąć pierwszy odcinek? bo szukam i szukam i nigdzie nie ma. xd Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: em. 25.10.09, 01:08 aj nie wiem ja ściagam przez Bearshare albo BitComet Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka 6 odcinku !!!!!???? gdzie jesteś ?!? xD 25.10.09, 09:38 aaaaa 6 odc. !!!!!! ja jestem na 5 i oglądam na serialeonline i tam nie ma 6 jeszcze a teraz jest dodatkowe 30 minut to jeden odc się spokojnie z ładowaniem obejrzy (: nie lubię tej aktorki grającej georginę ;p a ja strasznie lubię Jenny trochę w drugiej serii mnie wkurzała, ale ją strasznie lubię bo ja sama uwielbiam szyć co z tego że nie umiem xD i denerwuje mnie sposób mówienia Lively, takie eeee pomruki ?! nie wiem tak dziwnie mówi. prawie ryczałam jak L i R mówili Scottowi po ślubie ... i w ogóle ... PP a hilary duff(olivia) fajna jest, tylko już zawsze będzie mi się kojarzyła z Lizzie Lizzie to był jedyny serial disneya, fajny, a teraz to co tworzą to .... Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: 6 odcinku !!!!!???? gdzie jesteś ?!? xD 14.11.09, 18:42 obejrzałam całą pierwszą serię. i teraz czekam aż druga się ściągnie. i szczerze powiem to jest świetne. ;d i chciałabym żeby razem byli B. i Ch., J. i N. i S. i D. ale nei wiem czy bd. i prosze mi nie mówić sama se zobaczę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Plotkara <3 04.03.10, 11:48 Plotkara jest świetna ;D Obecnie jestem na 20 odcinku II serii. No i niech ta Blair w końcu będzie z Chuck'iem!! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
hania123 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 07.04.10, 22:49 Oglądałam. I uwarzam że to jest najlepszy serial ostatnich lat Ja uwielbiam Chuck'a i Blair<3 Odpowiedz Link Zgłoś
castiela Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 12.04.10, 21:52 Uwielbiam! ^^ Jestem mniej więcej w połowie 3 sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
blair206 Re: Gossip girl ;p Plotkara ;) 17.04.10, 16:12 Ja jestem na etapie początku sezonu 3 i chcę, aby C&B byli razem. Kibicuję im od samego początku. Ciekawe, co będzie dalej. Czekam na następne odcinki w tvn siedem. Odpowiedz Link Zgłoś