sweeting 29.08.09, 20:45 Ostatnio natknęłam się na niezbyt długą, ale treściwą "recenzją" najnowszego albumu Ashley Tisdale Była ona zakończona takim zdaniem "(album) Nie sprawia zbyt dużej przyjemności" Zgadzacie się z tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 29.08.09, 20:48 uh, jakiś mądry recenzent, choć nie, wziął się za płytę gwiazdki, peszek. nie przesłuchałam, bo mnie odrzuca, mimo tego, że ash jest chyba najnormalniejsza z nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 29.08.09, 20:51 dla mnie najnormalniejsza jest Brenda song . ehh , nie podoba mi się płyta Ash . sorry . *____* Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 29.08.09, 20:58 oczywiście, że się zgadzam. gdybym sluchala jej plyty pewnie by mnie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 29.08.09, 21:45 A ja się nie zgadzam z większością z was! Dla mnie ta płyta jest super, a już na pewno słucham jej z przyjemnością. Piosenki są świetne na poprawę nastroju. Może teksty nie są ambitne, ale mimo to muzyka wpada mi w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 31.08.09, 01:26 przesłuchałam ze 2 piosenki, reszty nie mogę.. nie mam nic do Ashley, ale jej muzyka baardzo mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kermit Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 31.08.09, 07:02 -nie- moim zdaniem płyta jest b.fajna lubię Ashley i jej piosenki oczywiście niektóre z nich są takie sobie ale niektóre świetne ale kazdy ma inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 31.08.09, 07:38 Zgadzam się w 100%. Widać, że mądry facet to pisał, choć dlaczego wziął się za Disney'a... Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Recenzja płyty "Guilty Pleasure" 08.10.09, 15:35 Ten kto napisał tą recenzję jest po prostu żałoosny !!!!!!!!!!! Ta płyta wymiata !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś