wili 31.08.09, 10:45 Czy możecie swobodnie mówić "Kocham Cię"? Np.rodzicom, chłopaku itp. Ja nie.. Jeżeli taki wątek już był, to sorry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetgirly Re: "Kocham Cię" 31.08.09, 10:46 Ja bym powiedziała! Ale tylko do rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: "Kocham Cię" 31.08.09, 10:51 te słowa mówiłam rodzicom kiedy byłam mniejsza, teraz już nie. a tak to nikomu nigdy tego nie powiedziałam. i raczej nie powiem. jak juz, to na pewno nie pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: "Kocham Cię" 31.08.09, 11:36 Uch...Na te słowa u mnie ludzie musza zapracowac... Niechetnie mowie je ale czasem...rodzica...bylemu tez to mowilam ale on mial to kolo 4 liter...Bo jeszcze wtedy byl dzieckiem ktore interesuje tylko gra komputerowa Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 Re: "Kocham Cię" 05.09.09, 16:36 ja powiedziałam to mojemu byłemu. no i rodzicom jak byla mała..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: "Kocham Cię" 31.08.09, 11:50 ja moge. ;D a zcemu nie mozesz mowic tego swoboidnie. ? przeciez to twoi rodzice ktorych bardzo kochasz albo chłopak. może poprostu nie potrafisz okazywac uczuć. ? Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 16:36 "kocham Cie " to chyba dwa najrzadziej wypowiadane przeze mnie słowa!! nawet nie pamiętam kiedy do kogoś to powiedziałam jak byłam mała to owszem ale teraz to mam w sobie jakąś barierę u mnie trzeba sobie zasłużyć na te słowa Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 16:42 Są to dla mnie tak ważne słowa, że nie używam ich zbyt często. Nigdy zakochana nie byłam...więc nie mówiłam ;P a do rodziców i rodzeństwa tak, bo po prostu, oni na to zasługują ;x Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 16:46 rzadko to mówię, myslę że to bardzo "mocne" i "silne" słowa! nie można tego powiedziec ot tak! na takie słowa trzeba zasłużyć jeszcze nikomu ( oprócz rodziców ) nie powiedziałam "Kocham Cię" no może przez smska do kumpeli, ale wiecie takie KC czy Kocham... nie znaczą tyle co dokładne "Kocham Cę" pisać to sobie mozna, ale gorzej jest z mówieniem! jeszcze prosto w oczy... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 16:50 Ojj ciężko, ciężko... Swobodnie na pewno nie. Daaawno nikomu tego nie powiedziałam (jeśli chodzi o chłopaka to żadnemu, a rodzicom? jakoś nie potrafie). Na te słowa trzeba sobie zasłużyć, a nie rozrzucać na prawo i na lewo. To w końcu nie byle co. Pierwsza żadnemu też bym nie powiedziała. Za duże ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 17:05 Ja raczej czesto tego nie mowie po pierwsze raczej komu nie mam ( i dobrze ) Po drugie to jest jakies dziwne slowo i jego na luzie nie mozna powiedziec no chyba ze w zartach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Dla kolezanek ukochanych moich xDD 03.09.09, 17:07 E, dla rodzicow jak bylam mala to mówilam , a do chlopaka jeszcze nie . Najczesciej to do koleżanek. Dziś na w-f ie do nich krzyczalam : "kocham cie " i my w śmiech . One do mnie też tak mówią , wiec nie ma problemu ;p xD Dziś mam urodziny - musiałam sie pochwalić xDD Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Dla kolezanek ukochanych moich xDD 03.09.09, 17:21 wszystkiego najlepszego _szpilka ;D ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Dla kolezanek ukochanych moich xDD 03.09.09, 17:25 szpilka_ - 1oo lat 1oo lat xD niech zyje zyje naam xDD . a tak wgl to slowo "kocham"... mowie tylko rodzicom... ale zadko niestety Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska Re: Dla kolezanek ukochanych moich xDD 03.09.09, 21:32 szpilka_ napisał(a): > E, dla rodzicow jak bylam mala to mówilam , a do chlopaka jeszcze nie . > Najczesciej to do koleżanek. > Dziś na w-f ie do nich krzyczalam : "kocham cie " i my w śmiech . > One do mnie też tak mówią , wiec nie ma problemu ;p > xD > Dziś mam urodziny - musiałam sie pochwalić xDD 1oO latÓw. xd Odpowiedz Link Zgłoś
inna. Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 17:33 nie sądzisz ,że przesadzasz? chłopakowi ,spoko..ale rodzicom..? ; o żaaal Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 18:12 rodzicom? pewnie. oni nie są jak rodzice,są bardziej jak kumple. tak ich traktuję,oni traktują mnie tak samo ;] i są zajebiści ;d chłopakom? owszem,ale w żartach,jak do przyjaciół. a do przyjaciółek,znajomych to hoho,bardzo często. jestem okropnie uczuciowa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 18:43 roseline i lilii_95 - Dziekuje ! ;D ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 19:29 Do rodziny owszem czasem zdarzy mi się powiedzieć ale tak np. do chłopaka to niee Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 21:02 oczywiście, ale trzeba sobie zasłużyć na to. Rodzicom spokojnie potrafię powiedzieć, przyjaciółce tak samo, chłopak musi mocno się starać i muszę czuć, że to to.. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 21:06 przyjaciółką - tak , ale tylko tym najlepszym. jednak nie muszę im tego mówić - bo one to wiedzą. ;d rodzicą - mówię, ale im jestem starsza tym rzadziej . chłopakowi - obecnie nie mam chłopaka . więc nie , ale gdybym miała i kochała go, nie widzę problemu. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom Re: "Kocham Cię" 03.09.09, 21:30 z wiekiem odkrywam u siebie coraz większe zahamowania w kontaktach międzyludzkich, więc okazywanie uczuć w każdej postaci jest dla mnie trudne. nie potrafię powiedzieć ani okazać komuś, że go kocham lub lubię, choć nadrabiam to (rzekomą) uprzejmością. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska Poprostu Kocham cię.! 03.09.09, 21:32 Ja nie za bardzo.. Jak mój pierwszy chłopak napisał w opisie na gg "KC Oleńka" to padłam.! I co miałam robić.? Ustawić taki sam.? Masakra. łatwiej napisać nież powiedzieć.! Odpowiedz Link Zgłoś
nicoola_xd Re: "Kocham Cię" 04.09.09, 17:24 Nie. ja tak nie umię. A poza tym to bez sensu mowienie chłopakowi ;kocham cie; bo nie zawsze do niego cos czyjesz. mam kolezanke. zmienia chlopakow jak rekawiczki i kazdego z nich kocha ! ;D tak sie w ogole nie da !;D Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: "Kocham Cię" 04.09.09, 17:51 niee . nigdy chyba tak nikomu nie powiedziałam . może rodzicom jak bymłam mała . ^^ a tak to wgl nikomu . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina hmm... 04.09.09, 20:51 rodzicom, czasem ;] z kolezankami sobie czetso piszemy `kocham cie ty idioto moj <3 ` xDD a chlopakowi jeszcze zadnemu tego nie powiedzialam i pewnie dlugo nie powiem, bo wiem, ze ja jeszcze nie wiem co tak naprawde znaczy kocham cie do skierowane do chlopaka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: hmm... 05.09.09, 16:27 koleżankom, mamie. `heloł kochana mamciuuu! co na obiad? rosół? już cię nie kocham.` - do mamciii. `kocham cię, bardzo... miłością różowaą i tandetną, jak doda. ` - ulubiony tekst mojego kolegi ;ff. czasem jak ma fazę na kochanie to tego tekstu nadużywa ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: "Kocham Cię" 05.09.09, 16:44 Hmmm....kiedy bylam mala mowilam rodzicom a teraz to tak nie mam odwagi ;p teraz to tylko tak do kolezanek , przyjaciolek .... ale to nie tak na serio ;D Chlopakowi w zyciu bym nie powiedziala ... chociasz nie wiem bo nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś