samotnymotyl 06.09.09, 18:21 Hej mam pytanie. Moja mama ostatnio kupiła mi spodnie dresowe do szkoły takie szare i czy mogłabym iśc w nich do szkoły? one są troszke długie i właśnie nie wiem a jak bym miała je ubrac to co do tego? jakiś zwykły T-shirt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samotnymotyl Dress do szkoły 06.09.09, 18:22 No bo u nas w szkole w dresie to raczej nie chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska Pewnie, że.. 06.09.09, 18:24 TAK.! ja noszę i żyję, chociaż u nas też mało osóbek nosi.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
natixdd Re: Dress do szkoły 06.09.09, 18:25 U nas tez nie . Wszystkie dziewczyny w rurkach, ja ostatnio w dresie przyszłam to mi mówili że jak skate wyglądam ;P (; Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Dress do szkoły 06.09.09, 18:27 Olej innych i idź . Ja bym poszła ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Dress do szkoły 06.09.09, 18:32 w mnie w szkole ( 1 gim . ) to w całej budzie n 1 osoba w dresach chodzi ale ona jest inna .... ja w dresach nie chodze Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 :] 06.09.09, 18:32 Ja ostatnio mam manie na punkcie dresów...nie tam że kupuje ciągle ale zwykłe dresy i pumpy tako nosze...nie tylko na W-F ..(co w moim przypadku jest zaczepiaste bo jestem w klasie sportowej *siatkówka* więc i tak mam prawie codziennie W-F) ale u mnie też tylko w rurkach albo dżinsach...a ja w dresie Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Dress do szkoły 06.09.09, 21:13 ogólniee w takich długich to nie , bo sie nie czujee ;d ale w takich za kolana to tak! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_m. Re: Dress do szkoły 06.09.09, 22:13 Mam wiele dresów, ale nie chodzę w nich do szkoły^^ raczej ubieram je gdy wracam ze szkoły, ale chyba zacznę je nosić do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Dress do szkoły 07.09.09, 14:19 oczywiste że idź... do tego pasuje t-shirt z nadrukiem ... kolor jaki zapragniesz bo do szarosci bd wszystko pasowac x) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Dress do szkoły 07.09.09, 15:28 th4ever napisał(a): > oczywiste że idź... > do tego pasuje t-shirt z nadrukiem ... > kolor jaki zapragniesz bo do szarosci bd wszystko pasowac x) wlasnie mozesz nalozyc do tego wlasnie taki tiszert ;pp u mnie to kazda dziewczyna w rurkach chodzi zadko kto w dresie . ale ja tam nosze to co mi sie podoba ; Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek Re: Dress do szkoły 14.09.09, 13:18 A dlaczego nie? Dres jest bardzo fajny do szkoły, pasuje i tshirt i jakaś bluza z kapurem albo rozsuwana. Ja tam chodzę czasem w dresie do budy mam czarny z reeboka długie spodnie i bluza rozsuwana i co bym do niego nie założyła to fajnie wygląda. Zakładam zawsze w e dni co mam wf, bo wtedy mam dużo lekcji i nie mieszczę sie w moja torbę i biorę wtedy plecak Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Dress do szkoły 14.09.09, 15:38 ja bym za nic nie poszła w dresie xd chyba ze na wf. moja babka od wf wyznaje zasade: 'jak przyjdziesz w dresie to zaoszczedzisz stroj na wf' chodzilo chyba o to ze nie bedzie trzeba prać. dziwny człowiek. xD Odpowiedz Link Zgłoś
nosefata Re: Dress do szkoły 15.09.09, 17:12 masz straszny problem!!!!!!! OMG idz do psychologa moze on ci poradzi ale na głowe hahaa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
byczex Re: DreSS do szkoły 15.09.09, 17:16 no faktycznie spory problem... <lol2> ubierz te spodnie i uggsy to bedziesz wygladala jak ashley tisdale albo ewentualnie majli srajli buahaha a w ogole to dress to po ang sukienka. po polsku to sie pisze przez jedno S. Odpowiedz Link Zgłoś