assim 20.06.05, 18:35 tras planowanie + swietna mapa polecam www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assim sprawdzony, tani rent-a-car w lizbonie 06.07.05, 13:57 www.ausocar-rentacar.pt/ cennik mam w postaci pliku, chetnym moge wyslac maile'em. pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: sprawdzony, tani rent-a-car w lizbonie 09.07.05, 13:12 Oj tak, tak- poproszę, koniecznie :-)) Powinien się przydać na przełomie sierpnia/września :-) A- adres oczywisty, na gazecie :-) Pzdr i czekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: dla kierowcow 15.02.06, 17:19 tras planowanie + swietna mapa II www.uk.map24.com/ pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
kk_2 Tani rent a car - sprawdzony osobiście 03.07.06, 09:43 Sam osobiście w zeszłym roku korzystałem z internetowej wypożyczalni aut. Moja relacja z podróży po Portugalii: krawczyk.ovh.org Tu też jest link do ich stronki. Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: Tani rent a car - sprawdzony osobiście 03.07.06, 12:06 tak, ja tez www.economycarrentals.com/ moge spokojnie polecic. pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
nika7 Re: Tani rent a car - sprawdzony osobiście 04.09.06, 09:43 mam pytanie do osób, które wynajmowały samochód w Portugalii. Na co trzeba zwrócić uwagę przy odbiorze auta? Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i sugestie. pozdrawiam, Nika Odpowiedz Link Zgłoś
slavekk Autostrady 06.08.06, 11:02 Jak się płaci za autostrady? Na wjzęździe, na wyjeżdzie, na autostradzie? Tylko gotówka czy można kartą? Jeśli kartą to czy zawsze/wszędzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Autostrady 06.08.06, 21:39 Korzystając z autostrad pamiętaj, by wziąć 'ticket' przy bramce wjazdowej - przy wyjeździe należy go okazać i wtedy dowiadujesz się, ile Cię dany odcinek kosztował;) Zwróć uwagę na to,że bramka po lewej stronie (skrajna) pt. 'Via Verde' jest przeznaczona dla posiadaczy 'abonamentu na autostrady' - zwykły śmiertelnik- turysta bez 'ticketu' przy wyjeździe będzie miał spore kłopoty... Co do sposobu płatności - ja płaciłam zawsze gotówką, ale podejrzewam,że karty powinny "chodzić". Jeśli tak nie jest, to pewnie rezydenci sprostują :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: dla kierowcow 09.08.06, 12:48 hej mam prosbe, czy ktos ma mape zeby zaplanowac dojazd z Polski (np. Warszawa) do porto (portugalia) ale NIE przez Paryz? mapy (z linkow powyzej) wlasnie tak pokazuja... dziekuje asia Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: dla kierowcow 09.08.06, 16:28 Najlepsza bylaby mapa papierowa po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: dla kierowcow 09.08.06, 16:33 tak myslimy, tyle ze maz kupi w polsce a chcielibysmy wstepnie zaplanowac juz teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
slavekk Re: dla kierowcow 12.08.06, 14:35 www.viamichelin.com jak zwykle... Zawsze możesz nakazac planowanie "via" jakieś inne miasto Odpowiedz Link Zgłoś