1guzik_z_pentelkom 19.03.12, 09:46 Witam, Juz jakiś czas temu przeglądałam to Forum. Mam Candex od jakiegoś czasu, zamówiłam z pittbulshop, ale bałam się brać. Dzis wzięłam pierwszą dawkę i mam..paranoiczne pytanie do osób, które brały - czy smak candexu nie wydał wam się dziwny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1guzik_z_pentelkom Re: candex - pytanie 19.03.12, 09:48 po prostu boję się specyfików zamawianych przez internet, sprowadzanych za pomocą jakiegoś sklepu netowego, gdzie przesyłka przychodzi od jakieś pani, a nie jako ze sklepu (wiem, one sa pewnie tak rejestrowane te sklepy), i nie chcę sobie wszystkiego rozwalić do reszty, ale to jakaś nadzieja ten candex. Odpowiedz Link
jan440 Re: candex - pytanie 27.03.12, 21:48 Nie używałem candexu więc się nie wypowiem na temat smaku. Sklep netowy nie różni się od normalnego, przecież miałeś zaplombowane opakowanie więc w czym problem? Odpowiedz Link
mesjedemess Re: candex - pytanie 12.04.12, 00:18 Witam, Smaku Candex'u nie musisz się obawiać. To środek enzymatyczny i ma prawo wydawać się zupełnie inny. Podstawą jest na pewno to, żeby opakowanie było w nienaruszonym stanie - reszta będzie okej. Candex to dobry preparat choć trudno dostępny. Ze środków enzymatycznych prawdopodobnie najlepszy. NIE BÓJ SIĘ, ŻE ZEPSUJESZ DOTYCHCZASOWY EFEKT! to nie tak... upewnij się raczej, że nie dajesz grzybkom żadnej szansy gdy faktycznie bierzesz Candex. To tylko pomoże lepiej mu podziałać w twoim organiźmie. Aha i pamiętaj - Candex oczyszcza twój organizm z grzybów, ALE to ty oczyszczasz się ze swoich złych nawyków aby uniemożliwić grzybkom powrót. No i tak to mniej więcej działa. Tak więc raczej się go nie bój - przeciwnie - ciesz się że go masz! :p A co chodzi o sam Candex to jest też na allegro. Odpowiedz Link
jan440 Re: candex - pytanie 12.04.12, 09:04 Powiem Wam ciężka sprawa jak dla niektórych smak jest ważny w kuracji. Ja o candexie słyszałem pozytywne opinie. Może odezwie się rich on używał i jest super specjalistą. Odpowiedz Link