Dodaj do ulubionych

Mój problem

02.01.06, 11:35
Witam serdecznie. Jest ot moj debiut na tym forum. Oto moja historia: Od trzech lat cierpię na straszliwe wzdęcia. Lekarze bagatelizowali moj problem i przepisywali mi espiumisam ktory nie dzialal na mnie. Mialam robione przrozne badania jednak nic mi w nich nie wychodzilo. Gdy wspomnialam lekarce o kandydozie ta wysmiala mnie i stwierdzila ze jestem hipochondryczka i ze ona wie lepiej co robi. Wiec zdecydowalam sie zrobic badanie samodzielnie (bad mykologiczne kalu) no i oczywiscie wyszedl grzybek. Teraz jeszcze robie badanie na lamblie, zaraz ide po wynik. I tu moja prosba do was: Co dalej??? Zaczynam juz po malu stosowac scisla diete, zakupilam probiotyki (lacidofil), mam pau d'arco i czosnek w tabletkach. Jak pokierowac swym leczeniem?? Co na poczatek? Blagam pomozcie mi.... Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkiego najlepszego w nowym roku, buzka papa
Obserwuj wątek
    • zosiad Re: Mój problem 02.01.06, 15:01
      Przeczytaj artykuły z linków w opisie forum (na poczatku) i FAQ - to Ci wiele
      wyjaśni.
      Napisz też skąd jesteś, może forumowicze polecą Ci jakiegos lekarza, który
      mógłby Cie poprowadzić smile
    • feliccity Re: Mój problem 04.01.06, 12:35
      Dzieki za odpowiedz. Co do lekarza to jestem z Wałbrzycha, wiec jesli ktos zna dobrego lekarza z tego miasta to poprosze o danesmile Odkad wyrzuciłam z mojego codziennego menu gluten i laktoze, jest lepiej. nie mam juz tak silych wzdęć, choć niestety nie zniknęły całkowicie. Dzisiaj rozpoczęłam leczenie. Biorę Pau D'arco, czosnek, wapno witamine c cynk i lacidofil. Może być na początek???
      Aaaa i badanie na lamblie wyszło negatywne. Pozdrawiam serdecznie pa
      • zosiad Re: Mój problem 04.01.06, 16:08
        Może warto dodać ColonC - kojąco wplywa na jelita. I może citrosept na te
        grzybki ?
        Jesli na początku nastapi chwilowe pogorszenie - to normalne.
        Niestety nie znam żadnego lekarza z Wałbrzycha.

pozdrawiam smile
    • feliccity Re: Mój problem 04.01.06, 16:12
      wielkie dzieki za zainteresowanie. Co do Citroseptu to jego cena powala mnie na nogi, a po drugie nie moge go przełknąć jest obleśny blleeee, cały dzień potem czuje jego smak w ustach. Jeśli jestem na diecie bezglutenowej to ColonC nie zaszkodzi?????
    • feliccity Re: Mój problem 04.01.06, 16:27
      ok juz wszystko wiem colon nie zawiera glutenusmile pozdrawiam buzka pa
    • feliccity Re: Mój problem 05.01.06, 08:52
      Od wczorajszego popołudnia czuje się fatalniesad((( Przez dwa dni jak wyłączyłam gluten i lakotzę było dobrze, teraz jest masakrasad((((( Powróciły te cholerne wzdęcia, jestem nie do życiasad Czy to możliwe że tak szybko nastąpiło pogorszenie??? Prosze odpiszcie
      • balamutka Re: Mój problem 05.01.06, 10:16
        Bierzesz jakieś preparaty? Stosujesz dietę?
        • feliccity Re: Mój problem 05.01.06, 10:24
          Stosuje ścisłą dietę, zażywam pau d'arco czosnek probiotyki, colon C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka