Dodaj do ulubionych

Aloes z Natury- zły???

23.01.06, 10:30
Zobaczcie jaki znalałam wątek o naszym aloesie stosowanym do mikstury
oczyszczającej : f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3149292 co o tym
sądzicie?Mam się leczyć i wracać dzięki niemu do zdrowia a to coś takiegosad
Obserwuj wątek
    • ulaa4 Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 13:59
      moze warto pic aloes "forever liging products"? czy ktos z forum stosuje???
    • aeidenn Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 15:23
      Ja przez przypadek kupiłam ten nieszczęsny aloes live oczyszczanie. Jedna
      czwarta butli mi wykipiała jak piwo podobnie jak dziewczynie piszącej na
      kafeterii. Po odkręceniu chlusnęła piana- myślalam, że się zbuzowało, bo butelka
      leżała poziomo w torbie. Teraz mam wątpliwości. W smaku- jak słodycze- jabłkowy,
      wyraźnie słodki smak z kawałkami owoców. To deser, nie pomagający suplement 30
      złotych do tyłusad(
      • emka151 Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 15:59
        ja kupowałam 3 razy zwykły sok z aloesu (99,7% czystego soku) producenta
        Laboratoria Natury i zawsze było OK
    • asiabed Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 17:18
      Ja stosowalam ten czysty sok - bez dodatkow smakowych. W sumie jestem
      zadowolona. nie smierdzial, nie psul sie szybko (ale wiadomo - konserwanty).
      Wiem, ze ma w sobie troche chemi....ale przyznam, nie stac mnie na butelke
      aloesu za ponad 100 (poki co, ale mysle, ze skusze sie na inny aloes - chocby na
      probe).
      a te "soczki" to najwyrazniej wielki niewypal....cos spieprzyli w recepturze,
      doladowali chemii, pewnie pasteryzowali - wiec to chyba nic nie wart produkt
      badziewie (szkoda kasy, faktycznie). szkoda, ze niektorzy sie nacieli....przykro mi.

swego czasu slyszalam (czytalam) malo pozytywne opinie nt Noni Vity z L.N.
      I wiecie co - jeszcze mam je na polce (kilka miesiecy temu kupilam) i nie
      zaczelam pic. mam nadzieje, ze nie padne jak otworzesmile albo jak wypijesmile
      Ale z olejku pichtowego z L.N. jestem bardzo zadowolna, probowalam ten rodzaj
      olejku z innej firmy - i szybko wrocilam do L.N.
      • aeidenn Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 20:09
        Na allegro sprzedają traki aloes : www.allegro.pl/show_item.php?item=81778226
        Czy ktoś słyszał o tej firmie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka