aga-20 23.01.06, 10:30 Zobaczcie jaki znalałam wątek o naszym aloesie stosowanym do mikstury oczyszczającej : f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3149292 co o tym sądzicie?Mam się leczyć i wracać dzięki niemu do zdrowia a to coś takiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulaa4 Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 13:59 moze warto pic aloes "forever liging products"? czy ktos z forum stosuje??? Odpowiedz Link
aeidenn Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 15:23 Ja przez przypadek kupiłam ten nieszczęsny aloes live oczyszczanie. Jedna czwarta butli mi wykipiała jak piwo podobnie jak dziewczynie piszącej na kafeterii. Po odkręceniu chlusnęła piana- myślalam, że się zbuzowało, bo butelka leżała poziomo w torbie. Teraz mam wątpliwości. W smaku- jak słodycze- jabłkowy, wyraźnie słodki smak z kawałkami owoców. To deser, nie pomagający suplement 30 złotych do tyłu( Odpowiedz Link
emka151 Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 15:59 ja kupowałam 3 razy zwykły sok z aloesu (99,7% czystego soku) producenta Laboratoria Natury i zawsze było OK Odpowiedz Link
asiabed Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 17:18 Ja stosowalam ten czysty sok - bez dodatkow smakowych. W sumie jestem zadowolona. nie smierdzial, nie psul sie szybko (ale wiadomo - konserwanty). Wiem, ze ma w sobie troche chemi....ale przyznam, nie stac mnie na butelke aloesu za ponad 100 (poki co, ale mysle, ze skusze sie na inny aloes - chocby na probe). a te "soczki" to najwyrazniej wielki niewypal....cos spieprzyli w recepturze, doladowali chemii, pewnie pasteryzowali - wiec to chyba nic nie wart produkt badziewie (szkoda kasy, faktycznie). szkoda, ze niektorzy sie nacieli....przykro mi. swego czasu slyszalam (czytalam) malo pozytywne opinie nt Noni Vity z L.N. I wiecie co - jeszcze mam je na polce (kilka miesiecy temu kupilam) i nie zaczelam pic. mam nadzieje, ze nie padne jak otworze albo jak wypije Ale z olejku pichtowego z L.N. jestem bardzo zadowolna, probowalam ten rodzaj olejku z innej firmy - i szybko wrocilam do L.N. Odpowiedz Link
aeidenn Re: Aloes z Natury- zły??? 23.01.06, 20:09 Na allegro sprzedają traki aloes : www.allegro.pl/show_item.php?item=81778226 Czy ktoś słyszał o tej firmie? Odpowiedz Link