08.05.06, 09:49
Witajcie Kochani!
Powoli wyczerpuje się moja cierpliwość. W piątek byłem w Krakowie w Klinice Gastroenterologii CM UJ. Lekarz stwierdził, że on się takimi rzeczami nie zajmuje, że to nie jest sprawa gastrologiczna tylko immunologiczna. Niby miał rację,ale ja juz mam dość...
Nie wiem, co robić dalej. Może zna ktoś z Was lekarza, który zna się na tej cholerze, potraktuje człowieka poważnie, powie przede wszystkim, jakie badania zrobić, bo ja wcale nie jestem na 100% pewny, czy jestem chory na kandydozę, czy nie, po prostu nie wiem! Miałem ją w gadle, bo potwierdził to wymaz z gardła, ale to było wieki temu. Cały czas się czuję nieszczególnie a naprawdę mam dość leczenia się na własną rękę. Szukam lekarza z okolic świętokrzyskiego albo mazowieckiego lub małopolskiego. Jestem pewien, że są tacy, ale gdzie??!! Ludzie, na pewno coś wiecie, pomóźcie...ja się zacząłem zastanawiać, czy wszystkie moje objawy nie są na tle nerwowym, ale chyba jednak nie... mam większość typowych objawów kandydozy, ale potrzebuję kogoś, ktyo mnie poprowadzi za rączkę do wyzdrowienia, bo sam w końcu zaprowadzę się na cmentarz...ja chcę normalnie żyć!!
Obserwuj wątek
    • mama.mimi Re: Lekarz... 08.05.06, 10:52
      Ja znam jedynie łódzkich lekarzy, na wizyty jeździ się raz na dwa miesiące.
      Może na forum homeopatia poszukaj? Jakiś dobry homeopata może pomóc i nie
      śmieje się z candidozy, tylko leczy.
      pozdrawiam
    • iwna19 Re: Lekarz... 08.05.06, 11:20
      Byles w Krakowie w Klinice Gastroenterologii CM UJ, tam na Sniadeckich 5? ja
      sie tam leczylam po zapaleniu jelit, na ktore tez tam lezalam, tylko ze na
      oddziale zakaznym. W tej klinice jest tylko 1 normalna Pani dr, niestety
      jeszcze bez specjalizacji gastroenterologicznej i o kandydozie tez zbyt
      wielkiego pojecia nie ma. Mi przepisala na nia nystatyne i kazalami mi przyjsc
      na badania w ciagu jej brania. Oczywsicie wynik wyszedl negatywny i powiedziala
      ze nie ma co leczyc, a nie minal miesiac od nystatyny a candida znow szalala.
      Dlatego tamtej kliniki nie polecam. Jedyny znajacy sie na kandydozie lekarz z
      Krakowa to dr W.Z. z Centrum Gastrologicznego na ul. Szlak 28/8. Podaje link na
      stronke www.gastrolog.med.pl/, tam sa dokladne dane i namiary. Jak
      okresilla go moja kolezanka "leczy skutecznie ale drastycznie". Tzn nie kazdy
      wytrzumuje jego terapie, bo przepisuje bardzo silne leki, glownie antybiotyki
      przeciwgrzybicze. Kolezanka mdlala na kazdym kroku i zrezygnowala z leczenia u
      niego, ale z kolei druga znajoma z kandydoza przeszla cale leczenie i juz ma
      spokoj od grzybka. Leczyla sie 2 miesiace, a candide miala kilka lat. Problemem
      jest tylko to ze do pana Z. terminy sa dopiero za 3 miesiace i za kazda wizyte
      placi sie 80zl. No i trzeba miec silny organizm do tego leczenia...
      Pozdrawiam! smile
      • jmgpk6 Re: Lekarz... 08.05.06, 12:24
        do iwny19:czy wiadomo w jakim stanie jest wątroba tej wyleczonej
        farmakologicznie koleżanki? jmgpk6
    • nowajulka Re: Lekarz... 08.05.06, 11:26
      Jeżeli chcesz się upewnić i mieć 100% pewnośc idź do dr Ziemniaka. Ma gabinet
      na ul.Szlak.
      • nowajulka Re: Lekarz... 08.05.06, 11:27
        100% pewność dzięki gastroskopii oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka