Dodaj do ulubionych

prezent dla Szefa

02.06.11, 11:47
potrzebuję pomysłu na prezent dla Szefa. odchodzę z firmy, złożyłam wypowiedzenie. jest mi w sumie trochę żal, zwłaszcza relacji z Prezesem. chciałabym jakoś odwdzięczyć się za lata bardzo udanej współpracy. coś niezobowiązującego, mało osobistego (krawat itp. odpada:) )

Szef lubuje się w zielonej herbacie, lubi dobry alkohol, wytrawne wino. chciałabym jednak, żeby to było coś, co nie skończy się przy dobrej kolacji, coś co zostanie na pamiątkę.

wymyśliłam filiżankę (pije tylko z filiżanek) z jakimś nadrukiem (skromne dziękuję np.) plus jakąś dobrą herbatę zieloną z herbaciarni i butelkę wina. jak myślicie?

jakieś inne pomysły??

z góry dzięki:)
Obserwuj wątek
    • anais_ Re: prezent dla Szefa 02.06.11, 20:33
      ja nie o prezencie - ale znalazłaś pracę na stanowisku asystenckim czy innym?
    • nothing.at.all Re: prezent dla Szefa 07.06.11, 17:34
      Może być. Jak lubi herbatę i pije z filiżanek to może od razu taką fliżankę z dzbankiem. Mi się podobają takie, gdzie dzbanek stoi na filiżance.
    • tilia-cordata Re: prezent dla Szefa 18.07.11, 21:37
      A wieczne pióro z wygrawerowaną dedykacją? Ja dałam taki prezent, ale z wygrawerowanym imieniem i nazwiskiem bo szef notorycznie gdzieś zostawiał, a tak to od razu wiadomo, że to jego. Kilka razy już do nas wracało z innych biur.
      --
      Amantium irae amoris integratio...
      • alfaonline Re: prezent dla Szefa 12.09.11, 08:01
        Prezent dla szefa ramki, globusy
    • pjeter80 Re: prezent dla Szefa 23.06.12, 00:10
      My zakupiliśmy drewniane koło sterowe na ścianę nautix.pl/dekoracyjne-drewniane-kolo-sterowe. Super pomysł bo szef żegluje i przy okazji fajna metafora biznesowa. Wszystko zależy od zainteresowań obdarowywanego.
    • itsmeilona Re: prezent dla Szefa 02.07.12, 12:33
      Ja polecam kosze upominkowe ze sklepu wyslijprezent.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka