maja_majewska 14.03.07, 15:44 Czesc, pojechalam bym sobie na targi jest szansa? jestem pracownicą recepcji, kto jedzie na takie targi zazwyczaj z biura, kierownicy, handlowcy, sekretarki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
versaczi Re: targi 14.03.07, 17:49 Zazwyczaj na targi jeżdżą dyrektorzy, prezesi - czyli wyższa kadra. U mnie w życiu by nie przeszło, aby na targi jechała sekretarka, bo i po co? Odpowiedz Link
maja_majewska Re: targi 15.03.07, 07:36 ajak sie wystawiamy to potrzeba np hostes;) chętnie bym oderwała sie od dnia codziennego;) Odpowiedz Link
monisienek Re: targi 15.03.07, 10:28 To zależy od tego, czy jedziecie się wystawiać, czy oglądać innych. Jeśli się wystawiać, to pewnie, że jakaś pomoc organizacyjna się przyda. Chociażby do wystawiania i rozdawania ulotek, balonów. Informowania o podstawowych rzeczach w firmie... Przecież szefostwo nie będzie tego robić. No a jeśli oglądać innych, to faktycznie sekretarka jest średnio potrzebna. Wtedy szef jedzie szukać kontrahentów i nawiązywać kontakty. Odpowiedz Link
klara991 Re: targi 14.09.07, 15:58 hmm.. ja własnie byłam na targach ostatnio, i raczej w wiekszosci byli tam .. handlowcy... ja jako asystentka handlowca równiez.. Odpowiedz Link