Dodaj do ulubionych

Vacia!, zmien sobie nick prosze.

03.04.05, 13:32
Hej,

przeparszam, ze sie do Ciebie z ta prosba zwracam, ale wlasnie zrozumialam czemu np. poloznik czasem pisze cos do mnie odpowiadajac mi na posty, ktorych ja nie pisalam albo nazywa mnie w niektorych postach wlasnie "Vacia".
Na poczatku myslalam, ze po prostu przekreca moj nick albo, ze cos mu sie myli, ale teraz widze, ze myli mnie z Toba i czasem kieruje cos do mnie na jakis temat, w ktorym ja sie w ogole nie wypowiadalam, odpowiadajac niby mi ( choc to nie jestem ja) czesto przez pryzamt Twoich wypowiedzi.
W zwiazku z tym prosze Cie tak jak na wstepie, a jezli nie zmienisz nicku, to przynajmniej prosze uzytkownikow forum aby dokladnie zwracali uwage na nicki autorow wypowiedzi.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • vacia Re: Vacia!, zmien sobie nick prosze. 03.04.05, 14:18
      vecka napisała:

> Hej,
      >
      > przeparszam, ze sie do Ciebie z ta prosba zwracam, ale wlasnie zrozumialam
      czem
      > u np. poloznik czasem pisze cos do mnie odpowiadajac mi na posty, ktorych ja
      ni
      > e pisalam albo nazywa mnie w niektorych postach wlasnie "Vacia".
      > Na poczatku myslalam, ze po prostu przekreca moj nick albo, ze cos mu sie
      myli,
      > ale teraz widze, ze myli mnie z Toba i czasem kieruje cos do mnie na jakis
      tem
      > at, w ktorym ja sie w ogole nie wypowiadalam, odpowiadajac niby mi ( choc to
      ni
      > e jestem ja) czesto przez pryzamt Twoich wypowiedzi.
      > W zwiazku z tym prosze Cie tak jak na wstepie, a jezli nie zmienisz nicku, to
      p
      > rzynajmniej prosze uzytkownikow forum aby dokladnie zwracali uwage na nicki
      aut
      > orow wypowiedzi.
      > Pozdr.

moja droga Vecko, rozumiem Ciebie i myślę,że prawdopodobnie nawet zmiana mojego
      nicku nic Ci w tej sytuacji nie pomoże bo możesz nawet wtedy jeszcze częściej
      być mylona ze mną, vecka jako odmiana Vaci, nie dziwię się że mnie z Toba
      mylą ,no cóż ,już się utożsamiam z moim nickiem i trudno by mi było się z nim
      rozstać,choć chciałabym spełnić twoją prośbę ,zauważyłam wogóle ,że nick vacia
      mają na innych forach jeszcze inni ludzie tak że zawsze można nas z kimś
      pomylić.
      Pozdrawiam Cię serdecznie.

• vecka Re: Vacia!, zmien sobie nick prosze. 03.04.05, 16:48
        Vecka jako odmiana Vaci?
        A co ma wspolnego moj nick z Twoim poza brzmieniem podobnym, a raczej poza podobizna wizualna nawet bardziej?
        No trudno, skoro nie , to nie. Prosze wiec reszte, aby dokladnie zwracala uwage na autora.
        Pozdr.
    • Gość: Patryk Re: Vacia!, zmien sobie nick prosze. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.04.05, 19:53
      Vecka -nie dziwie sie,ze Poloznik moze was ze soba mylic.Nie tak dawno (o ile
      mnie pamiec nie myli) prezentowalas w pewnym sensie zblizone poglady .Pozdr.
      • Gość: Dr Romano Re: Vacia!, zmien sobie nick prosze. IP: *.dial.proxad.net 03.04.05, 20:45
        Mylic Vecke - nasza jasnie oswiecona irydolozke z Vacia - rownie jasno
        oswiecona bibliolozka i moralistka to blad nie do wyobrazenia i wybaczenia.
      • vecka Do Patryka 03.04.05, 21:36
        Hej,

zblizone poglady, przepraszam w czym dokladnie?
        Nie pamietam abym pouczala kogos odnosnie jego sposobu wyrazania sie na tym forum , zeby sie juz uczyl prawosci i cyt. Vacię "szlachetnych zasad postępowania" na przyszlosc, bo mu sie one przydadza w nowym swiecie bozym "w ktorym zapanuje prawosc".
        Wiesz Patryk, to ze jestem nazwijmy to osoba wirzaca na swoj sposob i na dole mam dopisany cytat biblijny, to nie znaczy jeszcze, ze prezentuje podobny poglad co jakas kobieta, ktora wypisuje brednie zwiazane z Biblia i tym forum, patrzac sie na to forum przez pryzmat niezdrowych interpretacji biblijnych.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Patryk Re:vecka IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.04.05, 21:46
          To bylo polzartem :-).A polserio,to nie o Biblii myslalem.Raczej o pogladach na
          sluzebno-pokorna role lekarza w spoleczenstwie polskim.Aczkolwiek zauwazylem
          lekka zmiane twojego stanowiska-czyzby efekty pobytu w Szwecji :-)?
          • vecka Re:vecka 03.04.05, 22:01
            Hej,

bo ja wiem?
            Faktem jest niestety, ze zdarzaja sie lekarze, ktorzy pacjentom nie pomagaja tylko im szkodza, jak w kazdym zawodzie, ale sa i tacy , co pomagaja i ratuja zycie przeciez.
            Jak sie zbiegnie kilka negatywnych doswiadczen i do tego nieco cierpienia z tego powodu, to i Ciebie by wkurzalo.
            W Szwecji mysle, ze tego typu problemow jest mniej, bo jest inny system i z tego powodu i pacjenci i lekarze sa bardziej zadowoleni. Jak pacjent idzie do lekarza, to musi sporo zaplacic i wie z czym idzie. To powoduje, ze bez przyczyny sie nie chodzi do lekarza, a jak sie idzie juz, to lekarz tez stara sie bardziej dociec co pacjentowi dolega, bo skoro pacjent placi, to wydaje sie byc logiczne, ze rzeczywiscie go boli, a nie ze ma kaprys albo ma cos z glowa.
            Kazdy woli normalnie te 200kr wydac na cos innego niz na lekarza tylko po to by sie pouskazac bez przyczyny.
            U nas w zwiazku z tym, ze wszytko jest darmo, wiec polowa pacjentow rzeczywiscie chodzi z glupotami do lekarza albo z niczym. Przez to czesto zdarza sie, ze ci chorzy sa mylnie zaliczani do grupy tych niby chorych i zostaja czasem przeoczeni.
            Tylko, ze w Szwecji ludzie wiecej zarabiaja i taki system jest mozliwy.
            POzdrawiam
            • Gość: Patryk Re:vecka IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 03.04.05, 22:14
              > Tylko, ze w Szwecji ludzie wiecej zarabiaja i taki system jest mozliwy.
              > POzdrawiam
              >
              I dlatego w Polsce zachowamy (rozrzutny w szafowaniu swiadczeniami z definicji)
              system "bezplatny".Bo jestesmy biedni.Jak bedziemy bogaci ,to dopiero
              przejdziemy na systemy oszczedne i wydajne :-).
              • Gość: Położnik Re:vecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:40
                Vacia Vecka to was sa dwie kto by pomyslał??? dobra już nie będę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka