Gość: Swan Ganz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 07.07.05, 15:00 Ja jestem, bo jestem w leicester. ale boje sie o Doca:( mam nadzieje, ze u niego wszystko dobrze. Ciekawie, kiedy bedzie mogl odpowiedziec - teraz moze byc bardzo zajety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:50 zdecydownie jest zajęty - mam ndzieję. W końcu - o ile pamiętam - pracuje w Guy Sandst Thomas?? Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 08.07.05, 12:42 Tak, z etgo co wiem, to tak - maja tam teraz bardzo duzo roboty, jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:20 pewnie teraz jest na urlopie :) Bo gdyby było inaczej to już byśmy wiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Draconessa !! IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 19.07.05, 00:41 draconessa napisała: > Ja jestem, bo jestem w leicester Skoro tak, to chyba mamy wspolnych znajomych z branzy, Draconesso. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 07.07.05, 21:08 może po prostu baaaardzo zajęty jest, że nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
grzybcia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 18.07.05, 23:25 tak sobie czytam...o co chodzi z tymi Aniołkami?czy komuś to pomaga?bo mnie rozdziera serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:36 wiesz Grzybcia, nie podoba mi się Twoje pytanie. Nie sądzisz, że jest po prostu zbyt intymne? Zbyt osobiste? I, że być może dotykasz spraw, których dotykać tak zwyczajnie - po ludzku - dotykać nie powinnaś... Poćwicz (o ile można to wykształcić ) empatię. Jako przyszłemu lekarzowi bardzo pomoże to w pracy. O co chodzi z "tymi Aniołkami" to Ty doskonale wiesz. Bo przecież umiesz czytać....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docuk Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 00:47 Słuszna uwaga Swan. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybcia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 19.07.05, 01:23 jeżeli ktoś robi coś takiego w necie-rozumiem że "pozwala"tego dotykać czyż nie. aż mnie ścięło jak to przeczytałam..nie zrozumieliście. po1-ja muszę ćwiczyć BRAK empatii.jestem zbyt wrażliwa do tej pracy momentami. więc to co jest na tej stronie powoduje że rycze jak bóbr!wystarczy!? a weszłam tam bo myślałam że chodzi o zdj.dzieci...a sama jestem mamą widzicie lekarza który płacze w pracy?mnie to grozi. ale to już inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:40 nie obrażaj się, proszę. Po prostu uważam, że pytanie o powody (są przecież oczywiste) jest co najmniej nie stosowne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybcia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 02:08 acha...wy jesteście rodzajem tejforumowej szajki co trzyma się razem i osobie wszystko wie..dobra,może kogoś uraziłam to sorki. każdy reaguje inaczej.może obecnie rzeczywiście net jest miejscem na wyrażenie takich uczuć.ja byłam zaskoczona gdyż oczekiwałam innych zjęć a że surfuję od 2 dni...nie znam tego zwyczaju,wydawać on się może przykry być może też dla tych co to piszą.nie wiem nie mam takich doświadczen dzięki Bogu.ale przypadkowe wejście na taką stronę może wywołać szok zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Grzybcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:50 całkiem spokojnie, bez żadnych intencji się pytam uważasz, ze powinnam ostrzegać przed wchodzeniem tam? dlaczego? piszę tego posta po raz 5-ty i ciągle się zastanawiam, czy go wogle napisać... bo przecież nie musze się tłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.57-136-217.adsl.skynet.be 19.07.05, 23:35 Gość portalu: grzybcia napisał(a): > acha...wy jesteście rodzajem tejforumowej szajki Grzybcia, przyjmij do wiadomosci, ze internet w ogole i to forum w szczegolnosci, istnialy juz zanim sie pojawilas. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 21.07.05, 12:47 Czasem warto nauczyc sie odrobiny pokory wobec zawodu , wobec innych ludzi , ich przezyc i mysli. I dwa razy przeczytac zanim się wysle. Pszczółko ściskam! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 21.07.05, 18:54 dziękuje Wam. Odpowiedz Link Zgłoś