Dodaj do ulubionych

Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:03
Obserwuj wątek
    • draconessa Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 07.07.05, 15:00
      Ja jestem, bo jestem w leicester. ale boje sie o Doca:( mam nadzieje, ze u
      niego wszystko dobrze. Ciekawie, kiedy bedzie mogl odpowiedziec - teraz moze
      byc bardzo zajety...
      • Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:50
        zdecydownie jest zajęty - mam ndzieję. W końcu - o ile pamiętam - pracuje w Guy
        Sandst Thomas??
        • draconessa Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 08.07.05, 12:42
          Tak, z etgo co wiem, to tak - maja tam teraz bardzo duzo roboty, jak sadze.
          • Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:20
            pewnie teraz jest na urlopie :) Bo gdyby było inaczej to już byśmy wiedzieli...
      • Gość: Doki Draconessa !! IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 19.07.05, 00:41
        draconessa napisała:

> Ja jestem, bo jestem w leicester

Skoro tak, to chyba mamy wspolnych znajomych z branzy, Draconesso.
    • pszczolaasia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 07.07.05, 21:08
      może po prostu baaaardzo zajęty jest, że nie pisze?
      • grzybcia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 18.07.05, 23:25
        tak sobie czytam...o co chodzi z tymi Aniołkami?czy komuś to pomaga?bo mnie
        rozdziera serce.
        • Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:36
          wiesz Grzybcia, nie podoba mi się Twoje pytanie. Nie sądzisz, że jest po prostu
          zbyt intymne? Zbyt osobiste? I, że być może dotykasz spraw, których dotykać tak
          zwyczajnie - po ludzku - dotykać nie powinnaś...
          Poćwicz (o ile można to wykształcić ) empatię. Jako przyszłemu lekarzowi bardzo
          pomoże to w pracy.

O co chodzi z "tymi Aniołkami" to Ty doskonale wiesz. Bo przecież umiesz
          czytać.......
          • Gość: docuk Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 00:47
            Słuszna uwaga Swan.
          • grzybcia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 19.07.05, 01:23
            jeżeli ktoś robi coś takiego w necie-rozumiem że "pozwala"tego dotykać czyż nie.
            aż mnie ścięło jak to przeczytałam..nie zrozumieliście.
            po1-ja muszę ćwiczyć BRAK empatii.jestem zbyt wrażliwa do tej pracy momentami.
            więc to co jest na tej stronie powoduje że rycze jak bóbr!wystarczy!?
            a weszłam tam bo myślałam że chodzi o zdj.dzieci...a sama jestem mamą
            widzicie lekarza który płacze w pracy?mnie to grozi.
            ale to już inny temat.
            • Gość: Swan Ganz Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:40
              nie obrażaj się, proszę. Po prostu uważam, że pytanie o powody (są przecież
              oczywiste) jest co najmniej nie stosowne....
              • Gość: grzybcia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 02:08
                acha...wy jesteście rodzajem tejforumowej szajki co trzyma się razem i osobie
                wszystko wie..dobra,może kogoś uraziłam to sorki.
                każdy reaguje inaczej.może obecnie rzeczywiście net jest miejscem na wyrażenie
                takich uczuć.ja byłam zaskoczona gdyż oczekiwałam innych zjęć a że surfuję od 2
                dni...nie znam tego zwyczaju,wydawać on się może przykry być może też dla tych
                co to piszą.nie wiem nie mam takich doświadczen dzięki Bogu.ale przypadkowe
                wejście na taką stronę może wywołać szok zapewniam
                • Gość: pszczolaasia Grzybcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:50
                  całkiem spokojnie, bez żadnych intencji się pytam uważasz, ze powinnam
                  ostrzegać przed wchodzeniem tam? dlaczego?
                  piszę tego posta po raz 5-ty i ciągle się zastanawiam, czy go wogle napisać...
                  bo przecież nie musze się tłumaczyć...
                • Gość: Doki Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t IP: *.57-136-217.adsl.skynet.be 19.07.05, 23:35
                  Gość portalu: grzybcia napisał(a):

> acha...wy jesteście rodzajem tejforumowej szajki

Grzybcia, przyjmij do wiadomosci, ze internet w ogole i to forum w
                  szczegolnosci, istnialy juz zanim sie pojawilas.
                  • connie1 Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 21.07.05, 12:47
                    Czasem warto nauczyc sie odrobiny pokory wobec zawodu , wobec innych ludzi ,
                    ich przezyc i mysli.
                    I dwa razy przeczytac zanim się wysle.
                    Pszczółko ściskam!
                    • pszczolaasia Re: Docuk, Draconessa !! Jesteście ??? n/t 21.07.05, 18:54
                      dziękuje Wam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka