Dodaj do ulubionych

SAM sobie pomoglem-lecze sie sam

29.07.05, 01:33
BO LEKARZE to sukinsyny i debile, otoz zakupilem sobie w aptece bez recepty
metizol na nadczynnosc tarczycy i mecropamid cos tam na moja nadkwasote , oba
leki si euzupelniaja i pomagaja , po metizolu jestem spokojniejszy i ju
zswiat mi nie zapierd.. miedzy oczami i moge nabrac glebszy oddech a mecloro
cos tam pomaga mi na bol brzucha al ema skutek uboczny zatzrymuje wode pod
skora i aldosteron, ok ale zobaczymy co dalej bedzie , jescze chce sobie
zaaplikowac omnadren 250 raz na miesiac w zastrzykach bo mam niski moj
testosteron, a i glowa mnei ju zni eboli, a wiec ludzie jesli lekar zidiota
wam ni eumie pomoc to leczcie si esami i nie bojcie si eprzyjmowac roznych
lekow ,oczywiscie poczytajcie najpierw co na co jest i na lewo z apteki
kupcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Swan Ganz Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:34
      nie wydaje mi się byś był spokojniejszy po tym metizolu.....
      • Gość: pszczolaasia Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:04
        no jak nie jak, tak!!zobacza zaczął od wrzasku a skończył spokojnie!!
    • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 29.07.05, 08:02
      nawet nazw dobrze nie potrafisz wymowic a poza tym nie wierze, bo te
      metaclopramid ( czy jak to sie tam pisze) jest na RECEPTE.
      fajnie, ze nie musisz chodzic do debili, tylko pytanie jedno mam: czy sa na tym
      swiecie wieksi od ciebie? to mozliwe?:0
      • Gość: joanna Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:33
        pisal ze na lewo bierze z apteki,musi zaufanie wzbudzac ,albo ich czyms
        napastuje to mu daja co on chce.
        Swoja droga to fajnie ze nie chodzi do lekarzy ,chociaz Ci maja z nim
        spokoj!
        • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 29.07.05, 09:42
          Gość portalu: joanna napisał(a):

> pisal ze na lewo bierze z apteki,musi zaufanie wzbudzac ,albo ich czyms
          > napastuje to mu daja co on chce.
          > Swoja droga to fajnie ze nie chodzi do lekarzy ,chociaz Ci maja z nim
          > spokoj!
          na "lewo" z apteki... to moze witaminke c bez recepty dostaje:))))
    • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 29.07.05, 09:44
      a tak w ogole to medykiem nie jestem, ale wiem, ze metaclopramid podwyzsza
      prolaktyne ( musialam taka tabletke polknac zeby zrobic prl z obciazeniem, po
      pigule moja prl byla 10 razy wyzsza niz bez piguly:D), wysoka prolaktyna to
      czesto wyciek mleka z p[iersi... hmmm moze temu panu tez mleczko poleci?:)))))
      • Gość: finezja Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.chello.pl 29.07.05, 09:51
        To nie wyciek.... ale oznaka hiperprolaktynemii utajonej. Powinnaś o tym
        wiedzieć i nie straszyć pacjenta, który już wiele wycierpiał od służby zdrowia.
        Z tego co widzę jesteś stałą bywalczynią forum jednak poziom twoich wypowiedzi
        jest żenująco niski.
        • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 29.07.05, 09:55
          Gość portalu: finezja napisał(a):

> To nie wyciek.... ale oznaka hiperprolaktynemii utajonej. Powinnaś o tym
          > wiedzieć i nie straszyć pacjenta, który już wiele wycierpiał od służby
          zdrowia.
          > Z tego co widzę jesteś stałą bywalczynią forum jednak poziom twoich wypowiedzi
          > jest żenująco niski.

ojej, chyba sie rozplacze na ta krytyke!:) wasza WYSOKOSC:)
          • pszczolaasia Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 29.07.05, 10:28
            nie płacz Pimpek, nie płacz, prooooszęęęęęęę :DDD
            • Gość: Doctor z USA Ten wariat nawet nas rozbawia IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.07.05, 10:37
              Ludzie, przeciez to jest transwestyta!
              Mleko mu sie wkrotce zacznie lac sie z piersi i juz ma niski poziom
              testosteronu...
              Nic tylko baba sie wkrotce okaze.
              W dodatku - debilna baba.
              • wladek47 Re: Ten wariat nawet nas rozbawia 29.07.05, 14:33
                Byl taki jeden opluwacz pare lat temu na forum. Spowaznial, kiedy reke wsadzil
                w jakas maszyne i nie dalo sie tego wyleczyc mascia ani ziolami, czy
                zamawianiem lub joga. Po wizycie w szpitalu i "fizycznym" zetknieciu z
                lekarzami i pielegniarkami przejrzal na oczy i publicznie nas na forum
                przeprosil. Poniewaz wypadek zdarzyl mu sie w USA to po otrzymaniu faktury
                nabral poza tym szacunku oraz wspolczucia do pracujacych w ochronie zdrowia w
                Polsce. Dedykuje powyzsze lampionowi z zyczeniami zdrowia. Nie boj sie panie
                (pani) lampion na mnie nie trafisz musialbys przeplynac Baltyk.
          • Gość: Józica Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:21
            I to finezyjna endokrynologiczna Wysokosć :-D
        • Gość: f_t Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: 62.121.129.* 29.07.05, 15:38
          Nie rozumiem - dlaczego nie wyciek? A jak nie wyciek, to co ... oznaka? Czy
          wyciek nie może być oznaką? A poza tym jeżeli jest wyciek z brodawki, to ta
          hiperprolaktynemia chyba już nie jest utajona?
          Kopytko?
          • Gość: f_t Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: 62.121.129.* 29.07.05, 15:47
            No i uwaga o rzekomych cierpieniach pacjenta wynikłych z kontaktu z służbą
            zdrowia też zasługuje na oddzielną nagrodę za finezję wnioskowania.
            Bo ja w tym prymitywnym bełkocie nie doszukałam się właściwie ani słowa
            konkretnej skargi na leczenie.
            Może jednak trzeba się wykazać większą finezją, żeby wyekstrahować jakiś przekaz
            ze steku inwektyw...?
    • Gość: Józica Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:24
      I super, ze sobie pomógł i ze swój testosteron ma niski a nie kogos z forum!
      A w aptece siedział świstak i zawijał metizol w te sreberka
      • Gość: gej Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:30
        ludzie w aptece da si ewszystko kupic bez recepty wystarczy dobry bajer lub w
        ostatecznosci mala lapowka a apteki wypisywac moga recepty apteczne
        • jozica Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 29.07.05, 21:51
          Oj chyba nie do końca...Ostatecznie można zbajerowac raz życzliwą Panią
          Farmaceutkę, ale dwa razy ten numer chyba nie przejdzie. Pozatym o ile ja
          dobrze ze studiów pamietam recepty w naszym kraju wypisują lekarze a nie ( z
          całym szacunkiem) farmaceuci.

Gość portalu: gej napisał(a):

> ludzie w aptece da si ewszystko kupic bez recepty wystarczy dobry bajer lub w
          > ostatecznosci mala lapowka a apteki wypisywac moga recepty apteczne
          • Gość: Beata Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 09:22
            Przecież to napisał sfrustrowany człowiek!!!Załamany,że do tej pory nikt mu nie
            pomógł.Leczy się sam i czy jest z tego powodu zadowolony.Na pewno nie ,bo tyle
            agresji w jego wypowiedzi.
            Jego wypowiedź jest wołaniem o pomoc!
            • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 30.07.05, 10:12
              Gość portalu: Beata napisał(a):

> Przecież to napisał sfrustrowany człowiek!!!Załamany,że do tej pory nikt mu
              nie
              >
              > pomógł.Leczy się sam i czy jest z tego powodu zadowolony.Na pewno nie ,bo
              tyle
              > agresji w jego wypowiedzi.
              > Jego wypowiedź jest wołaniem o pomoc!
              1)nadinterpretacja.
              2) nawet jesli autor mial takie wrazenie, to nie znaczy, ze tak bylo
              faktycznie. masa ludzi WIE z gory co powinien zrobic lekarz( jakie badania,
              leki itd), jesli lekarz zachowa sie inaczej- jest zly i pacjent czuje, ze SAM
              musi sie leczyc. dla mnie taka postawa nadaje sie do glebszej konsultacji, ale
              u psychiatry.
              3) zanim to napisal domyslam sie, ze zwiedzil sporo gabinetow, zatem jesli
              wszyscy mu nie pasowali.... to swiadczy to raczej o pacjencie niz o wszystkich
              lekarzach/pielegniarkach itd.
              • Gość: mirex Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.abhsia.telus.net 30.07.05, 11:41
                pimpek_sadelko mozesz w kilku slowach wyjasnic co ten dziwolag znaczy?
                >1)nadinterpretacja

tak z ciekawosci... jako malarz, moze mial bym wieksze szanse w
                "nadimpresjonizmie" :)?
                • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 30.07.05, 11:42
                  jako pokojowy? nie wiem czy mialbys sie czym wykazac... ale probuj! do
                  odwaznych swiat nalezy:)
                  • Gość: mirex Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.abhsia.telus.net 30.07.05, 12:09
                    dziekuje za wsparcie :)
                    ciagle jednak prosze wytlumacz mi co ten Twoj termin "nadinterpretcja" znaczy,
                    jesli mozesz?
                    • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 30.07.05, 12:13
                      Gość portalu: mirex napisał(a):

> dziekuje za wsparcie :)
                      > ciagle jednak prosze wytlumacz mi co ten Twoj termin "nadinterpretcja" znaczy,
                      > jesli mozesz?

juz:)
                      Beata napisala, ze to biedny sfrustroany czlowiek, ktoremu nikt nie pomogl. ja
                      widze w tym czlowieku zwyklego chama, bo normalny czlowiek o innych
                      per "sku..syn" nie pisze.
                      mam jeszcze pare innych argumentow,MOZE napisze pozniej, teraz ide na zakupy:)
                      • Gość: mirex Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.abhsia.telus.net 30.07.05, 13:11
                        "nadinterpretcja"?...a moze masz jakis link gdzie mogl bym cos o tym przeczytac?
                        • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 30.07.05, 13:42

> "nadinterpretcja"?...a moze masz jakis link gdzie mogl bym cos o tym
                          przeczytac
                          > ?
                          mozesz mowic jasniej? link do czego?
                          • Gość: Beata Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 13:59
                            Może i nadinter ,bo faceta na oczy nie widziałam.Ale każdy cham jest chamem z
                            jakiegoś tam powodu.
                            Wg mnie wyraźnie woła o pomoc.Może myśli ,że tutaj ktoś się nim zainteresuje.
                            Nie twierdzę ,że nie przydałaby się pomoc psychiatry!
                            P.S.
                            Zajmuję się dziećmi[i to tymi młodszymi],dorośli to wyłącznie ich rodzice
                            [często zaburzeni].Czasami chamy.
                            • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 30.07.05, 14:14
                              chamstwa nie lubie, ale masz racje: czesto osoby chamskie wolaja o pomoc.
                              roznica miedzy realnym swiatem a wirtualnym jest jdnak taka, ze tu nikt go nie
                              wyleczy, tu nie ma tego pana, tu sa jego slowa i obelgi. trudno na nie patrzec
                              przez inny pryzmat. o pomoc tez trzeba umiec prosic, albo przynajmniej nie
                              zrazac ludzi do siebie.
                          • Gość: mirex Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.abhsia.telus.net 30.07.05, 14:12
                            wydajesz sie byc "podinterpretacyjna"... tak to sie okresla? :)
                            • pimpek_sadelko Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam 30.07.05, 14:15

> wydajesz sie byc "podinterpretacyjna"... tak to sie okresla? :)

trudno mi nadazyc za tokiem Twojego myslenia. masz pokretne mysli a ja wale
                              prosto z mostu:)
                              chyba sie nie dogadamy:)
    • Gość: cham [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: F Re: SAM sobie pomoglem-lecze sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:11
      V

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka