baba_ze_wsi 31.07.05, 21:35 ...jakby tu...potrzymacie kciuki jutro i pojutrze? Baba_ze_wsi (bez ambicji do posady ducha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: hmmm... 31.07.05, 21:37 no jak nie jak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babo mówisz i masz:)))))))))) kiedy wracasz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: sie wie Babo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:38 wszystko będzie 'ok. A byłoby nie od rzeczy gdybyś - tak se, w powietrze - rzuciła nazwą kliniki gdzie przez najbliższe dwa - trzy dni będziesz się wczasowała.... Kto wie do czego to się może przydać? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: sie wie Babo :D 31.07.05, 21:39 może Swan wpadnie z kwiatami i bombonierką :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ze_wsi Re: sie wie Babo :D 31.07.05, 21:56 pszczolaasia napisała: > może Swan wpadnie z kwiatami i bombonierką :)))) taa ;-) Już lecę wierzyć - co innego, gdybyś to Ty była, to wtedy... (ale lepiej umówcie się w jakimś fajniejszym miejscu :-) Baba dobranocna Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ze_wsi Re: sie wie Babo :D 31.07.05, 21:54 No wiesz...baba_ze_wsi to wypada, żeby na Polnej się wylegiwała, no nie?;-) Baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: sie wie Babo :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:00 jasne!! Jak mogłem się nie domyślić? Baba to tylko na Polnej w P. Jak by zatęskniła z jakiegoś powodu (:D) to daj znać; zbbra@esculap@pl Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: hmmm... 31.07.05, 22:03 Trzymam kciuki! I wracaj szybko Poznanianka ,ale z urodzenia z wyboru Krakuska Conka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: hmmm... IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 31.07.05, 22:53 Wiesz dobrze ,że wszyscy tu trzymali kciuki w ubiegłym tygodniu. Co nam szkodzi jeszcze ten tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: hmmm... IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 31.07.05, 22:57 Daj znać jak wrócisz ,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docuk :-))) IP: *.nhs.uk 31.07.05, 23:17 Pewnie ze trzymamy. Bedzie dobrze taka linie trzeba obrac. Serdecznie Cie pozdrawiam -nie dawaj sie smutkom, uszy do gory. Pozdrowienia z deszczowego Londynu I keep my fingers crossed for You !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:17 3mam ,a jak nie napisze co jej było,to jak pojade na ta Polną,jak znajde dane osobowe i teczkę jak pojade do miejsca zamieszkania,oj to bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: hmmm... 01.08.05, 11:55 Trzymam kciuki z calej sily. Babo, bedzie dobrze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Re: jak tam Babo? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:30 noooo Baba jutro będzie krojona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Re: jak tam Babo? (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:37 Jezzzzzu alesz to zagrzmiało... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ze_wsi Re: hmmm... 08.08.05, 09:16 Jestem już po. Dzięki Wszystkim za dobre myśli i trzymanie kciuków :-) Na razie jestem dosyć słaba (baba zdecydowanie nie może się za długo wylegiwać ;-) ale o ile wszystko będzie przebiegać jak dotychczas - to postaram się opisać bardziej szczegółowo. Na razie powiem tylko tyle: Chylę czoła przed pracą i poświęceniem całego personelu medycznego (nie wyłączajac salowych). każdej minucie pobytu spotkałam się z uśmiechem i życzliwością, choć nierzadko widziałam krople potu na czole. Jestem pewna, że gdyby ktoś nakręcił film ukrytą kamerą - można by puścić jako kolejny odcinek "Na dobre i na złe". Piszę jak najbardziej serio. Czekam teraz na potwierdzenie wyniku badania śródoperacyjnego, że w tym (jak określiła moja Pani Operatorka) "worku z kartoflami", który mi wycięli nie ma jakiegoś skrupiaka;-) Pozdrawiam Wszystkich, miłego dnia, tygodnia i w ogóle wszystkiego miłego życzę Baba (3 kilo lżejsza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Re: hmmm... IP: *.portnet.pl 08.08.05, 09:46 :))))))) trzymam kciukasy za dobry wynik:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 09:55 heloł Babo. 3 kilo?!! Dobra kobieta z Ciebie - sierściuchy (pardon;kotki) muszą Cię za to kochać :)) Zdrowia życzę i wracaj. Bo dla kotów zrobiłaś już dużo.. Teraz trzeba zrobić coś dla ludzi..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: hmmm... IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 08.08.05, 12:54 Cześć! Fajnie ,że jesteś /wprawdzie trochę odchudzona ,ale zawsze/.Badania śródoperacyjne przeważnie się potwierdzają w późniejszych,więc bądź dobrej myśli.Acha i szanuj się teraz bo jesteś osłabiona nie tylko leżeniem bezczynnym w łóżku.Nie myj przypadkiem okien korzystając z wolnego czasu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docuk Re: hmmm... IP: *.nhs.uk 08.08.05, 21:04 Pozdrowienia i zyczenia szybkiej rekonwalescencji. Trzymam kciuki za wynik P.S. Nie mozesz sie denerwowac w zwiazku z czym nie polecam czestego odwiedzania tego forum. Ostatnio 'nawiewa' tu sporo dziwnego rodzaju osobnikow robiacych zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: hmmm... 09.08.05, 16:05 babo kochana, ciesze sie, zes juz z nami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: hmmm... 09.08.05, 16:07 Odpoczywaj i potem zalej to forum cudownymi przemyśleniami z czasów rekonwalescencji. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: hmmm... 11.08.05, 19:11 Mam nadzieję Babo kochana ,ze wszystko przebiega ok? Wiele zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: hmmm... IP: *.w81-250.abo.wanadoo.fr 11.08.05, 19:25 Babinka zipnela mi dzis rano na ucho, ze zyje, ale najbardziej w pozycji horyzontalnej. Jakby tu ja w miare rychle spionizowac i "rozforumowac"? Cni mi sie bez niej ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: hmmm... 11.08.05, 22:42 Trzymamy kciuki za szybka rekonwalescencje baby:))) tesknimy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś