Dodaj do ulubionych

draconessa- pytanko

IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.08.05, 09:31
Prywatne pytanko: czy my mamy wspolnych znajomych tam, gdzie Ty siedzisz?
Obserwuj wątek
    • draconessa Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:03
      Nie, nie sadze...Przynajmniej nic mi o tym fakcie nie wiadomo. Chociaz z
      drugiej strony swiat jest maly:)
      • Gość: Doki Re: draconessa- pytanko IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.08.05, 16:17
        No. A Leicester to tylko czastka tego swiata. A pytam, bo wiem skadinad, ze
        mieszka tam moj dobry kolega z roku. Chyba ze to Ty. :-)
        • draconessa Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:20
          Hmmm, raczej nie:))) Ale moze na priva pogadamy, bo byc moze jakos sie z jego
          nazwiskiem zetknelam?:)))
          • do.ki Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:54
            ok, wrzucilem to w maila
            • Gość: Swan Ganz ale my też chcemy wiedzieć czy Draconnesa to Twój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:56
              kumple ze studiów?
              • draconessa Re: ale my też chcemy wiedzieć czy Draconnesa to 09.08.05, 16:58
                Kumpel to na pewno nie:))) Kobita ze mnie:)))
              • draconessa Re: ale my też chcemy wiedzieć czy Draconnesa to 09.08.05, 17:11
                Rozczaruje Ciebie, Swan, niestety chyba nie:((( Ale niewykluczone, ze w trakcie
                dalszych poszukiwan dotrzemy do wspolnych znajomych;)))) Na razie znajomy nr 1
                nie jest wspolnym kumplem, co stwierdzam z bolem serca:(((
                • Gość: Swan Ganz Moja ciekawość Draconneso sprowadzała się nie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:35
                  do tego; czy ten kumpel to kumpel Dokiego tylko czy Ty jesteś tym kumplem..:))
                  Jestem więc już w pełni zaspokojony..(no, powiedzmy :DD)
                  • draconessa Re: Moja ciekawość Draconneso sprowadzała się nie 09.08.05, 17:47
                    :))))Kto wie, moze jak sobie dokladniej z dokim porozmawiamy, to wyjda nam
                    ciekawe powiazania mafijne:))))
            • draconessa Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:58
              OK, zaraz sprawdze skrzynke:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka