Gość: Doki IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.08.05, 09:31 Prywatne pytanko: czy my mamy wspolnych znajomych tam, gdzie Ty siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:03 Nie, nie sadze...Przynajmniej nic mi o tym fakcie nie wiadomo. Chociaz z drugiej strony swiat jest maly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: draconessa- pytanko IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.08.05, 16:17 No. A Leicester to tylko czastka tego swiata. A pytam, bo wiem skadinad, ze mieszka tam moj dobry kolega z roku. Chyba ze to Ty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:20 Hmmm, raczej nie:))) Ale moze na priva pogadamy, bo byc moze jakos sie z jego nazwiskiem zetknelam?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz ale my też chcemy wiedzieć czy Draconnesa to Twój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:56 kumple ze studiów? Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ale my też chcemy wiedzieć czy Draconnesa to 09.08.05, 16:58 Kumpel to na pewno nie:))) Kobita ze mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ale my też chcemy wiedzieć czy Draconnesa to 09.08.05, 17:11 Rozczaruje Ciebie, Swan, niestety chyba nie:((( Ale niewykluczone, ze w trakcie dalszych poszukiwan dotrzemy do wspolnych znajomych;)))) Na razie znajomy nr 1 nie jest wspolnym kumplem, co stwierdzam z bolem serca:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Moja ciekawość Draconneso sprowadzała się nie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:35 do tego; czy ten kumpel to kumpel Dokiego tylko czy Ty jesteś tym kumplem..:)) Jestem więc już w pełni zaspokojony..(no, powiedzmy :DD) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Moja ciekawość Draconneso sprowadzała się nie 09.08.05, 17:47 :))))Kto wie, moze jak sobie dokladniej z dokim porozmawiamy, to wyjda nam ciekawe powiazania mafijne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: draconessa- pytanko 09.08.05, 16:58 OK, zaraz sprawdze skrzynke:))) Odpowiedz Link Zgłoś