Gość: adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:43 nie wiem czy to normalne, bo jakos wczesniej tego nie wyczuwalem chyba,czy to moze byc guz mozgu??? jak to rozpoznac co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NFZ fan Re: WYCZULEM U SIEBIE NA CZASZCE JAKIS GUZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 01:04 Gość portalu: adrian napisał(a): > WYCZULEM U SIEBIE NA CZASZCE JAKIS GUZ > nie wiem czy to normalne,... Ludzie mają na głowie różne guzy i guzki. Niektóre są "normalne" inne nie. Gość portalu: adrian napisał(a): > ...czy to > moze byc guz mozgu??? Jeśli ty masz mózg pomiędzy czaszką i skórą to kto wie? Na ogół jednak ludzie mają mózgi wewnątrz czaszki. Gość portalu: adrian napisał(a): > ...jak to rozpoznac co to jest? Ukończyć medycynę, albo udać się do kogoś, kto to już zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tebe Re: WYCZULEM U SIEBIE NA CZASZCE JAKIS GUZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 01:05 a possiesz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: WYCZULEM U SIEBIE NA CZASZCE JAKIS GUZ 17.08.05, 07:28 Tak to jest normalne,nie przejmuj sie tym TROLE ,tak maja Trafiony zatopiony :D forum.2p.pl/read.php?f=25&i=6069&t=6069 Jak dobrze miec neostrade,nieprawdasz? Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: WYCZULEM U SIEBIE NA CZASZCE JAKIS GUZ 17.08.05, 09:43 nieprawdaSZ - prawdaZ Odpowiedz Link Zgłoś