maga_luisa Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll 09.03.06, 15:38 Wiesz co, chyba się nie da ;) Ile razy postanowię, zawsze mnie któryś sprowokuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
lealuc Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll 09.03.06, 18:39 Mnie nie sprowokują. Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll 09.03.06, 17:11 Widzę, że daria za wszelką cenę nadal istnieć, jak sie stara na wątku o milionach :-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
venes.sa Re: Dlatego przypominam ;-) n/t 10.03.06, 01:45 No,no bez przesady kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: Dlatego przypominam 11.03.06, 00:43 Widze, że coraz mniej jej ludzi odpowiada i taki byt umiera smiercią naturalną. Brak naturalnej pozywki do obelg i zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.03.06, 02:07 Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll Autor: aloalo2001 Data: 09.03.06, 17:11 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Widzę, że daria za wszelką cenę nadal istnieć, jak sie stara na wątku o milionach :-))0 ----------------------------------------------------------------- Od zawsze pisze to co mysle i w podobnym tonie. Gdzie ty sie dopatrzylas moich staran glupia kwoko. Odpowiedz Link Zgłoś
venes.sa Re: Daria, 10.03.06, 02:13 jesli mieszkasz w NJ mialabym do Ciebie "interes". Moge poprosic o cos ? Odpowiedz Link Zgłoś
venes.sa Re: Daria, 10.03.06, 02:40 Wyglada, ze nie moge poprosic. Cos sobie ubzduralam, wydawalo mi sie, ze obracasz sie w srodowisku polonijnym( a tu roznie bywa). Potrzebuje kogos, kto opieralby(koszule) bardzo zajeta osobe, wiem istnieja pralnie, ale ta dana osoba jest bardzo mloda i dyskretna pomoc bylaby mile widziana.Przeciez ludzie, kurde, chca zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Daria, IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.03.06, 02:48 Niech cie zasponsoruje przylecisz i bedziesz prac. Przykro mi thi is not my job. Chcialas zablysnac? Akcentujac swoje wypociny wdziecznym slowkiem "kurde". Kim ty jestes tlumoku, ze starasz sie dokopac innym? Poszla WON chamico "kurde". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Daria, IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.03.06, 02:43 Mieszkam w New York City Odpowiedz Link Zgłoś
venes.sa Re: Daria, 10.03.06, 02:59 Droga Dario, to byla powazna oferta i nie ma powodu sie wsciekac, chociaz, rozumiem Cie, ja tez jestem choleryczka.Jakbys zmienila zdanie daj znac, oczywiscie to bedzie juz za pol ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
venes.sa Re: Malkontent, 10.03.06, 03:13 Ty Malkonten, jeden wiesz, ze w piatek trollki, piwko wypija(3) i blubraja. A co maja biedne robic? Jest tyle problemow w polskiej SZ. teraz to juz naprawde spadam.Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Ewa Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll IP: *.chello.pl 10.03.06, 21:01 Ja też dałam się sprowokować. Na forum jest kilka trolli, ale sporo ludzi chorych psychicznie. Oni muszą się pokazać, muszą zaistnieć, nawymyślać, prowokować idiotyczne dyskusje, awanturować się. Nie mogli by bez tego żyć. Mająbardzo dużo wolnego czasu ( są prawdopodobnie na rentach) a pisać mogą dużo - klawiatura jest cierpliwa. Można mieć takie czy inne zastrzeżenia do funkcjonowania służby zdrowia - i czyść pacjentów je zgłasza. Jedni mają rację, inni nie. Każda dyskusja ma sens jeśli jest prowadzona przez ludzi zdrowych psychicznie, nie ogarniętych żądzą nienawiści i manią prześladowczą. Część "trolli" wymaga leczenia, coż nie da się tego zrobić na odległość, i chyba nikt z nas tego robić nie chce. Bijąc się w piersi dołączam się do apelu Kolegów- ignorujmy i ewidentnych trolli i pacjentów psychiatrów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr warszawiak Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll IP: *.acn.waw.pl 11.03.06, 00:53 dr Ewa, ja blagam, ty sie nie bij w piersi przez jakies dariopodobne stwory!!! Szkoda piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll 11.03.06, 11:21 Jesli ja wspomnisz, albo skrytykujesz, zaraz odpali Tobie 100 krotnie gorzej, wyzywając od rónych, w sumie o to jej chodzi, dlatego błagam, nie daj sie sprowokować. od zawsze kiedy pamietam, tylko jad i ublizanie innym, a baba ma jakis szczegolny dar do wkur..wniania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.03.06, 05:24 do dr ewa; do tych ludzi psychicznych ty sie zaliczasz bo swoimi obelgami pod adresem innego czlowieka prowokujesz obelgi pod twoim adresem. Vide " ptasi mozg" - to twoj wystep. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz i to ten "ptasi móżdżek" tak cię uraził?? 15.03.06, 09:44 To pomyśl tylko jak się po czymś takim muszą czuć ptaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek a facet od powiekszania penisa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:57 czy tez jest chory psychicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chushek ten to już w ogóle jest pierd.olnięty jak mało kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll IP: *.chello.pl 15.03.06, 08:23 przypominam, w aspekcie kolejnego wątku tej osoby. Nie dajmy się sprowokować. Wątku nie czytałam, zobaczyłam autorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zzz12 i proponuje niereagowanie na teksty zeberki 15.03.06, 12:26 dyskusja z nia jest rowniez jalowa, kobieta nie przyjmuje zadnych argumentow, jak na fanatyka sekty przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: i proponuje niereagowanie na teksty zeberki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:35 i dlatego up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie taki mlody Re: i proponuje niereagowanie na teksty zeberki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.03.06, 15:23 jako internetowy nowicjusz widzę (trochę zbyt poźno, ale lepiej niż wcale), że ktoś tutaj ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll 15.03.06, 16:18 Do góry curwa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Nikomu nie wytocze procesu, nikt sie nie podszywa 15.03.06, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Nikomu nie wytocze procesu, nikt sie nie pods 15.03.06, 18:14 Pasjonujące obserwować rozdwojenie jaźni i dyskusję samej ze sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Nikomu nie wytocze procesu, nikt sie nie pods 15.03.06, 18:40 Ja tylko tak, żeby jej nie było na wierzchu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxima10 Re: Daria czy maxima, i tak masz przeje..e 15.03.06, 20:34 To ci sie tylko tak wydaje i takie sa twoje zyczenia. A tak a propos miales juz do mnie nie pisac, jednak jestes zbyt pyskaty by sobie tej przyjemnosci odmowic. Podoksztalcal bys sie nieci jolopie zamiast bezproduktywnie siedziec na forum. Nie zrobisz ty kariery na zachodzie, tego jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
viperrr A co sadzicie o tym kolesiu od penisa 15.03.06, 22:05 wciaz wkleja jego foty, co noc praktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
maxima10 Re: A co sadzicie o tym kolesiu od penisa 15.03.06, 22:13 viperrr napisała: > wciaz wkleja jego foty, co noc praktycznie To jakis smutny onanista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Do góry, do góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:51 I w górę tatusia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n/t Re: po co to podnosicie, nudzi sie wam? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.03.06, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora tematu Re: po co to podnosicie, nudzi sie wam? IP: *.chello.pl 17.03.06, 22:43 Kolego : naprawde juz czas dojrzec.I zajac sie powaznymi rzeczami a nie bzdurami na forum.Panie lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Kolega profesor Religa, czy srebrny Konstanty? n/t 17.03.06, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Up, przecież nie będę jej odpowiadać na JEJ wątku 18.03.06, 15:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora tematu Re: Up, przecież nie będę jej odpowiadać na JEJ w IP: *.chello.pl 18.03.06, 16:21 Czas dojrzec kolego,nie kompromituj tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Up, przecież nie będę jej odpowiadać na JEJ w 18.03.06, 16:31 Kolego, dariuj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora tematu Re: Up, przecież nie będę jej odpowiadać na JEJ w IP: *.chello.pl 18.03.06, 18:21 To zaprzestan osmieszac lekarzy swoim postepowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Up, przecież nie będę jej odpowiadać na JEJ w 18.03.06, 18:23 Oooo, może zechcesz cos bliżej, konkretniej? Jakaś konstruktywna i błyskotliwa wypowiedź? Kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Przypominam Wam o Darii, gości i innych troll 18.03.06, 20:10 up:) Odpowiedz Link Zgłoś
lauralay Re: up, n/t 29.03.06, 00:44 Bałabym się na Twoim miejscu, że zostanę ZKASOWANA ;) Pozdrawiam serdecznie i gratuluję cierpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: up, n/t 29.03.06, 00:47 Niestety stare prawdy trzeba odkrywać na nowo, jedna z tym starych prawd brzmi: "omijać g....o z daleko, bo śmierdzi" Odpowiedz Link Zgłoś
lauralay Re: up, n/t 29.03.06, 00:50 aloalo2001 napisała: > "omijać g....o z daleko, bo śmierdzi" "Nie ruszać" tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś