Dodaj do ulubionych

Iloraz inteligencji doktora

IP: 62.6.139.* 04.04.06, 17:53
chyba jest niski jezeli nie potrafili oni wypracowac porzadnego wynagrodzenia
w Sluzbie Zdrowia przez tyle lat ? Jak by byli bardziej rozgarnieci to chyba
by lepiej zarabiali ?
Obserwuj wątek
    • Gość: doc Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.salbis.net 04.04.06, 17:59
      dokładnie tak.
      • Gość: Waclaw Re: Iloraz inteligencji doktora IP: 62.6.139.* 04.04.06, 18:03
        Cale to biadolenie zle swiadczy o kondycji mentalnej Sluzby Zdrowia. Chyba ci
        ludzie nie zasluguja na wyzsze wynagrodzenia bo sa po prostu na to za
        glupi.Niestety. A wybitne jednostki zarabiaja dobrze.
        • lauralay Re: Iloraz inteligencji... 04.04.06, 18:28
          Zakładam - optymistycznie - że sumując Twój IQ z IQ pozostałych Twoich klonów, uzbiera się jakieś 100...
          • Gość: ??? Re: Iloraz inteligencji... IP: *.icpnet.pl 04.04.06, 18:54
            ja zakladam ze masz zbyt optymistyczne podejcie, mysle ze wehsler ledwie ich
            lapie (lewym oczywiscie ramieniem) ;)
            • lauralay Re: Iloraz inteligencji... 04.04.06, 23:46
              Uprzedziłam przecież, że to właśnie wariant optymistyczny, tak? ;)
              • Gość: ??? Re: Iloraz inteligencji... IP: *.icpnet.pl 05.04.06, 14:59
                przepraszam zwracam honor ;)
        • Gość: ??? Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.icpnet.pl 04.04.06, 18:51
          co ty powiesz... masz tez na mysli wybitne jednostki tj. masa, perszing...
      • Gość: feline Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.w86-195.abo.wanadoo.fr 04.04.06, 18:07
        O ile mi wiadomo to nie "doktorzy" przyznaja sobie wynagrodzenie w takiej a nie
        innej wysokosci tylko - nazwijmy ich tak umownie - "decydenci" organizujacy pod
        taka czy inna tabliczka firmowa system w ktorej pracownik chroniacy zdrowie
        spoleczenstwa jest wynagradzany jak "sluzba", zas na stanowiskach
        administracyjnych roznego szczebla od ministerstwa po dzielnicowy oddzial NFZ
        gryzipiorki i biur...ki zarabiaja krocie. No wiec widocznie sluszne jest
        przypuszczenie, ze placa "doktorow" zalezy od IQ, tylko czyjego?
        • seniorita15 Re: Iloraz inteligencji doktora 04.04.06, 18:17
          Waclaw to Daria.Spojrzcie na IP.
        • poloznik-gin Re: Iloraz inteligencji doktora 04.04.06, 18:22
          Do Wacława tylko człowiek z IQ takim jak Ty jest w stanie to zauwazyc,bardzo
          trafna mysl ,tak a pozostali jaki maja iloraz inteligencji,wyższy niż Ty czy
          nie ,wszyscy Twoi znajomi też są tak inteligentni?bardzo nurtuje mnie to
          pytanie, czy Twój iloraz inteligencji jest wyższy nisz ilośc literek t których
          użyłem do na pisania tego postu.I to żebyś się nie obraził tttt,bonobo ma tyle.
          • Gość: Waclaw Spoko, to tylko pytanie IP: 62.6.139.* 05.04.06, 10:08
            o poziom inteligencji, nie ma sie co obrazac. Prawda jest taka, ze wszystkie
            grupy wywalczyly sobie podwyzki tylke te sierotki ze Sluzlby Zdrowia nic nie
            ugraly i dalej pracuja za niskie stawki. Czyli jestesmy nieporadni, koledzy.
    • Gość: ??? Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.icpnet.pl 04.04.06, 18:49
      einstein tez nie byl rokefelerem
    • Gość: olo Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:35
      I znowu jakieś głupoty. Czy nikt nie wie o tym że jest winą całego społeczeństwa
      że to społeczeństwo w całości ma gó..ane wynagrodzenie? Pacjenci chcą mieć
      leczenie za darmo ale jak strajkują jakieś śmieszne grupy zawodowe typu koljarze
      to tylko o swoją kasę nie myśląc o tym że lekarze i pielęgniarki są im
      potrzebne. Już dawno powiedziałem że to naród idiotów i egoistów, tylko ja tylko
      dzisiaj a pomnie potop i mam to w d..pie, takie jest myślenie.
      • Gość: Waclaw to jest inne zjawisko IP: 62.6.139.* 05.04.06, 10:51
        Lekarze nie potrafia dzialac zespolowo i toleruja czarne owce, ktore im robia
        zla prase. Dlatego tak trudno zdobyc wsparcie spoleczne dla srodowiska i bedzie
        coraz gorzej. Co tu duzo szukac, w moim miescie jest co najmmniej kilku
        partaczy i nic nie mozna na to poradzic.
    • Gość: Daria niewysoki, oj niewysoki IP: 62.6.139.* 05.04.06, 13:57
    • Gość: Kowalski ty cepie znowu sie podszywasz pod Darie IP: 62.6.139.* 05.04.06, 18:17
      • Gość: małgośka Re: ty cepie znowu sie podszywasz pod Darie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:11
        a ja zarabiam nieźle i nie rozumiem tyvh całych awantur o zarobki.
        W każdym zawodzie sa tacy co kiepsko zarabiają i nieźle.Czym sie odnich różnimy?
        Że co ,że jakas misja...Zawód jak każdy
        • Gość: brrr3 Re: ty cepie znowu sie podszywasz pod Darie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:08
          Nie wiem ile masz lat, ale np. jak ci w czasie porodu ból bedzie rozrywał d...,
          lub dostaniesz zawału, czy kolki nerkowej, czy w brzuchu, głowie, płucach itp.
          wyrosnie guz, czy w wypadku połamiesz sobie to, co masz do połamania to sie
          wtedy dowiesz, czy to taki zawód jak inne. NARAZIE życzę zdrowia.
    • Gość: ar Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.bg.am.poznan.pl 05.04.06, 23:45
      Ty chyba człowieku sam nie wiesz co piszesz....puknij się najpierw Ty w swoją
      pustą główkę, stań z drugiej stony medalu to pogadamy....
    • Gość: zxz Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.veranet.pl 06.04.06, 08:44
      O co ten krzyk,przecież to nie ja mam Wam dać podwyzkę.Ja jastem tak samo
      biedna jak Wy.To nie społeczeństwo jest winne temu ,że Wy mało
      zarabiacie.Żądajcie u żródła, czyli rządu.Dajcie spokój biednym ludziom, oni
      też są biedni.Skąd się biorą te antagonizmy przeciw poszczególnym
      pacjentom.Leczcie ich jak umiecie najlepiej, apodwyżki żądajcie z góry.Nie
      wytrząsajcie się na społeczeństwo bo ono nie winne w jakim kraju
      żyjemy.Opamiętajcie się!!!!!!!!!!
      • brrr3 Re: Iloraz inteligencji doktora 06.04.06, 08:48
        Społeczeństwo tzw. ma nas w głębokim poważaniu więc i lekarze wreszcie
        zaczynają rozumieć, gdzie należy mieć "społeczeństwo" Dociera ?
      • Gość: optymistka Re: Iloraz inteligencji doktora IP: 83.238.168.* 06.04.06, 09:02
        To nie społeczeństwo jest winne temu ,że Wy mało
        > zarabiacie.Żądajcie u żródła, czyli rządu.

To społeczeństwo decyduje kto będzie rządził.

Nie
        > wytrząsajcie się na społeczeństwo bo ono nie winne w jakim kraju
        > żyjemy.Opamiętajcie się!!!!!!!!!!

Niestety to społeczeństwo decyduje w jakim kraju żyjemy i w jakim kraju
        będziemy żyć.

To co się dzieje nie najlepiej świadczy o polskim społeczeństwie.

• Gość: Strajk Re: Iloraz inteligencji doktora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:03
        Coz mamy kapitalizm. Prawa rynkowe i pieniadz bez ktorego nikt nic nie
        dostanie.Usluga medyczna jest jedna z drozszych uslug. Brakuje do zbilansowania
        sie okolo 14 mld. Stad dlugi Sluzby Zdrowia.Dlugi biora sie . ze uslugi sa
        wykonane a nie zaplacone .Nie zaplacone takze pracownikom medycznym za wykonana
        ciezka, odpowiedzialna prace. Stad strajk lekarzy.Reszta to inwektywy ktore
        niczego nie zalatwia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka