Dodaj do ulubionych

felicja nie badz taka dowcipna!

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 05:00
Nie masz wiekszych problemow jak moja osoba na forum? Wiedzialam, ze bedziesz
dzialac tendencyjnie jako moderator i sie nie pomylilam. Wszelka krytyka BE!
Jesli bedziesz zbyt gorliwa w tym dyskryminowaniu mnie zwroce sie do
administracji a moze zrobi to jeszcze kilka osob spoza lekarskiego obozu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Środa, 12 kwietnia Re: felicja nie badz taka dowcipna! IP: *.acn.waw.pl 12.04.06, 13:11
      Daria jestes niepozadanym problemem dla znakomitej wiekszości czytujacych to
      forum. Nie wnosisz tu NIC konstruktywnego. Traktujesz nas jak slawojke gdzie sie
      wchodzi zeby sobie ulzyc. Popracuj nad soba i zachowuj sie bardziej ekologicznie.
      • Gość: Daria Re: felicja nie badz taka dowcipna! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 19:45
        Re: felicja nie badz taka dowcipna!
        Autor: Gość: Środa, 12 kwietnia IP: *.acn.waw.pl
        Data: 12.04.06, 13:11 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        Daria jestes niepozadanym problemem dla znakomitej wiekszości czytujacych to
        forum. Nie wnosisz tu NIC konstruktywnego. Traktujesz nas jak slawojke gdzie sie
        wchodzi zeby sobie ulzyc. Popracuj nad soba i zachowuj sie bardziej
        ekologicznie.
        -------------------------------------------------------------------------------

Skad ty wiesz sieroto ile osob naprawde tu pisze i czyta poza, pozal sie Boze
        klika ze sluzby. Jakie ty masz prawo mi cokolwiek przykazywac i dyktowac!?
        Jesli komus sie cos nie podoba sam moze zaprzestac tu zagladac.

• czarna_rozpacz dowcipni sa czasami ludzie inteligentni.... 12.04.06, 19:56
          a nasza fecaline /jak mi nakazali teraz pisac/,
          niestety,
          mimo calej sympatii dla niej,
          do nich,
          niestety,
          nie nalezy :(
          • Gość: Allegro Do Darii! IP: *.n.pppool.de 12.04.06, 21:19
            Uwazaj co i jak piszesz, nie obrazaj obecnych na tym forum. Wiesz co cie czeka
            za obrazanie,a wtedy biedziesz potrzebowala z pewnoscia dobrego adwokata. To
            nie sa zadne zarty. Rozmawialem ze swoim adwokatem, wiec badz roztropna.
            • czarna_rozpacz Do Allegro! 12.04.06, 21:24
              straszenie bytu wirtualnego sankcjami,
              jest pomowieniem,

wiec lepiej zmien adwokata,
              bo albo,
              ten twoj jest cienki,
              albo cwanie drogi,
              wybor nalezy do ciebie,
              • Gość: Allegro Hi czarna_rozpatrz alias Daria? IP: *.n.pppool.de 12.04.06, 21:37
                Faktycznie czarna rozpacz ogarnia jak sie czyta takie madrosci. Widze, ze masz
                problem ze okresleniem "pomówienie" etc. Doksztalc sie troche, z pewnoscia sie
                przyda.
                • Gość: Daria Re: Hi czarna_rozpatrz alias Daria? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 21:57
                  Hi czarna_rozpatrz alias Daria?
                  Autor: Gość: Allegro IP: *.n.pppool.de
                  Data: 12.04.06, 21:37

-----------------------------------------------------------------------------

Tiiiia, na forum sa same DARIE :DDDDDDDD
            • Gość: Daria Re: Do Darii! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 21:54
              Do Darii!
              Autor: Gość: Allegro IP: *.n.pppool.de
              Data: 12.04.06, 21:19 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
              Uwazaj co i jak piszesz, nie obrazaj obecnych na tym forum. Wiesz co cie czeka
              za obrazanie,a wtedy biedziesz potrzebowala z pewnoscia dobrego adwokata. To
              nie sa zadne zarty. Rozmawialem ze swoim adwokatem, wiec badz roztropna.
              ----------------------------------------------------------------------------

Roztropny adwokat powinien cie wysmiac. Co ty zaliczasz do obrazy? Przytocz tu
              choc jeden przyklad mojej obrazliwej wypowiedzi pod adresem kogokolwiek!
              Spieprzaj dziadu.

• maga_luisa Re: Do Darii! 12.04.06, 22:46
                Proszę, ten ostatni raz:

1.Czy sie odwazysz, czy jestes tak ograniczony jak i twoi koledzy lekarze, ze
                masz przede mna pietra? Debilem jestes i tak.
                2.Pierdu, pierdu idioci.
                3.Krnabrne zadufki. Im pozniej
                przejrzycie na oczy tym dla was gorzej. Wam nie podwyzke tylko trzeba was
                tych macicieli niezadowolonych hurtem wywalic z pracy na bruk. Won na bruk!
                4.Wytocze proces sadowy kazdemu, kto podszywa sie pod moj nik! Skontaktowalam
                juz
                adwokata, zeby namierzyl ta pie..na wieske i po zbadaniu zapisow
                komputerowych z AOL - wystosuje pozew sadowy! Straty moralne - min. 100 tys zl.

To zwłaszcza ciekawe, prawda? To można czy nie można wytoczyć proces?

5.Mozesz sie tylko pie..ac w pusty leb. America On Line nie udostepnia
                niczyich danych, No chyba, ze jakis seryjny morderca. TO JEST AMERYKA! Pamietaj
                przasny koltunie!
                6.Coza durna baba!
                7.Jestes zalosny dupek.

I wystarczy, możnaby tak cytować przez całą noc, tylko po co: nudne i przykre.
                Dobranoc Dario.
                • Gość: Daria Re: Do Darii! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.04.06, 23:25
                  Re: Do Darii!
                  Autor: maga_luisa
                  Data: 12.04.06, 22:46 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

Proszę, ten ostatni raz:

1.Czy sie odwazysz, czy jestes tak ograniczony jak i twoi koledzy lekarze, ze
                  masz przede mna pietra? Debilem jestes i tak.
                  2.Pierdu, pierdu idioci.
                  3.Krnabrne zadufki. Im pozniej
                  przejrzycie na oczy tym dla was gorzej. Wam nie podwyzke tylko trzeba was
                  tych macicieli niezadowolonych hurtem wywalic z pracy na bruk. Won na bruk!
                  4.Wytocze proces sadowy kazdemu, kto podszywa sie pod moj nik! Skontaktowalam
                  juz
                  adwokata, zeby namierzyl ta pie..na wieske i po zbadaniu zapisow
                  komputerowych z AOL - wystosuje pozew sadowy! Straty moralne - min. 100 tys zl.

To zwłaszcza ciekawe, prawda? To można czy nie można wytoczyć proces?

5.Mozesz sie tylko pie..ac w pusty leb. America On Line nie udostepnia
                  niczyich danych, No chyba, ze jakis seryjny morderca. TO JEST AMERYKA! Pamietaj
                  przasny koltunie!
                  6.Coza durna baba!
                  7.Jestes zalosny dupek.

I wystarczy, możnaby tak cytować przez całą noc, tylko po co: nudne i przykre.
                  Dobranoc Dario.
                  -------------------------------------------------------------------------------

No jednak jestes DURNA! Polowa tych wypowiedzi nie nalezy do mnie. WROC
                  sprawdz IP, przy moim jest wzmianka: proxy aol.Mysle, ze wszyscy zauwazyli iz
                  byla druga daria ktora podszywala sie pod moj nick, pisala jako ja. Nie
                  zauwazylas? No coz do bystrych nie nalezysz.

• maga_luisa Re: Do Darii! 12.04.06, 23:50
                    Tak, dziecinko, zauważyłam.
                    Wszystkie wypowiedzi, które zacytowałam, są z proxy.aol.com.
                    • slav_ Re: Do Darii! 12.04.06, 23:53
                      Nie warto.
                    • Gość: Daria Re: Do Darii! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.04.06, 04:00
                      NIC PODOBNEGO! LZESZ JAK BURA SUKA! JA WIEM CO NAPISALAM A CO NIE. RATUJAC
                      WLASNA DUPE JESTES W STANIE KAZDEGO OSZKALOWAC TAK JAK MNIE W TEJ CHWILI!
                      SPADAJ, NEDZNA JESTES.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka