Dodaj do ulubionych

Poszukuję oddanego całym sercem lekarza!

26.05.06, 20:43
Specjalność obojętna,wiek średni:):);)
Obserwuj wątek
    • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 26.05.06, 20:56
      nie ma takiego?:(
      • felinecaline Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 26.05.06, 22:24
        Znowu ogolniki? Gdybys raczyla conieco uscislic o co ci chodzi?
        • matysia_k Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 26.05.06, 23:22
          Kolezanka chyba szuka partnera do zycia i picia.. ale kochana. tu juz jest
          kolejka i ja w niej stoję przed Toba.:)))
          • patroclos Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 11:20
            Interesujące.Akurat jestem lekarzem w wieku średnim , z obojętną
            specjalizacją.I co dalej?
            • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 17:02
              Witam Cię patroclos.Nie piszesz jednak czy
              jesteś gotów być oddanym całym sercem?
              A to b. wazne!:);)
            • matysia_k Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 28.05.06, 01:21
              Dalej to najwazniejsz pytanie- gdzie mieszkasz i czy masz zonę.. albo czy masz
              dzieci. I oczywiscie stan konta i numer pin do karty- kartę wyslij poczta:)
              Niech wszyscy zobaczą ile lekarz naprawde zarabia:)
          • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 17:04
            Do życia może...,ale do picia nie,nie ,nie, nie !!!
            Muszę cię przeprosić matysia_k ale ja nie widziałam cię w tej kolejce!
            Może przegapiłam zapisy?
        • maxima10 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 29.05.06, 05:27
          felinecaline napisała:

> Znowu ogolniki? Gdybys raczyla conieco uscislic o co ci chodzi?

Dlaczego oznaczasz sie na czerwono jesli bierzesz tylko udzial w dyskusji?
          • felinecaline Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 29.05.06, 10:44
            Bo tak mi sie podoba, lubie czerwony kolor.
      • kate2000 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 29.05.06, 18:34
        Nie ma takiego niestety :( :( :(
    • snajper55 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 17:39
      ann1964 napisała:

> Specjalność obojętna,wiek średni:):);)

A pacjent nie może być ? ;)))))

S.
      • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 18:35
        lekarz również niekiedy bywa pacjentem.
        • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 19:59
          nudzę się!!!!!!!
          • poloznik-gin Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 22:30
            Ale te 1964 to rok ukończenia studiów?
            • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 22:56
              HA ha ha ha ha !!!
              Nieee nr złotej karty!:):):)
              • v.enessa Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 23:09
                Ann,"uscislij".Moj bardzo dobrze zapowiadajacy sie przyjaciel, lekarz(gdybym sie
                postarala)bylby zainteresowany.Kurde, dlaczego ja musze sie w takim srodowisku
                obracac? Same flirciary.
                • ann1964 Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 23:19
                  vanessa, skoro to TWÓJ przyjaciel!?
                  Ale co go najbardziej interesuje?
                  Dlaczego same flirciary,mówisz?
                  A swoją drogą to co, tylko faceci mogą?
                  Jak równouprawnienie, to równouprawnienie,prawda?
                  Przystojny on jest chociaż?
                  • poloznik-gin Re: Poszukuję oddanego całym sercem lekarza! 27.05.06, 23:27
                    Jasne to Brat Pit 32,a Ty ?wyslij zdjecie może być RTG tylko do pasa.
                  • v.enessa Re: Nie vanessa, a v.enessa(przynjmniej dzisiaj:) 27.05.06, 23:37
                    Moich przyjaciol interesuje to co ja lubie. Niestety.
                    • v.enessa Re: Ann1964 28.05.06, 14:22
                      On jest bardzo przystojny, ale ta cyferka przy twoim imieniu mnie troche martwi,
                      bo jesli to rok urodzenia to nie ma szans. On woli mlodsze roczniki.
                      • ann1964 Re:Dzisiaj v.enessa 28.05.06, 19:26
                        Moja droga ,ta cyferka jest myląca nie tylko dla ciebie.
                        Ilekroć ją podaje pytają, czy to napewno moja data
                        urodzenia.Wobec powyzszego śmiem twierdzić, że
                        nie jest ze mną tak żle.
                        Dziękuję Bogu i genom, za ten dar.
                        Cóż jego strata!Jeśli woli młódki.
                        • poloznik-gin Re:Dzisiaj v.enessa 28.05.06, 23:21
                          To jest Twoja waga urodzeniowa,mama karmiła Cię pipetką.
                          • ann1964 Re:vel położniku -ginie 29.05.06, 10:29
                            Z Twojego specyficznego humoru, mogę z całą pewnościa
                            stwierdzić, że w zawodzie pracujesz dosyć długo.No
                            może jeszcze troszkę zostało do emeryturki.:);)
                            Zdradza Cię sprowadzanie wszyskiego do twojej
                            specjalności:),ale do Freuda jeszcze daleko.;)
                            • poloznik-gin Re:vel położniku -ginie 29.05.06, 16:15
                              Do emertytrki jeszcze troszeczkę tak ze 33 lata wg nowych zasad ZUS.
                        • patroclos Re:Dzisiaj v.enessa 29.05.06, 08:46
                          racja, kobieta jest jak wino ... lekarze też zresztą.
                          • ann1964 RePatroclosie zgadzam się z Tobą :);) 29.05.06, 10:32
                            Zaczynam Cię lubić!:):):)
                            • v.enessa Re: RePatroclosie zgadzam się z Tobą :);) 29.05.06, 15:53
                              Ann, jestes pewna, ze ma to byc lekarz? Jestes w stanie go utrzymac?
                              • ann1964 Re: v.enesso, wiesz o tym nie pomyślałam!? 29.05.06, 16:22
                                Widzisz moja droga, co dwie głowy to nie jedna.
                                Wnoszę więc poprawkę do mojego anonsu;oprócz
                                szczerego, oddanego serca, nie powinien...(uwaga!)
                                mieć zbyt wygórowanych roszczeń dotyczących
                                kwestii materialnych.Najważniejszymi wartościami
                                dla niego powinny być:miłość, szacunek dla człowieka,
                                skromność, oddanie, poszanowanie tradycji.
                                Dla takiego jestem w stanie zrobić wszystko!

• poloznik-gin Re: v.enesso, wiesz o tym nie pomyślałam!? 29.05.06, 16:32
                                  Szacunek do człowieka ,a gdzie foty człowieka?Może byc scan z rezonansu.
                                  • ann1964 Re: v.enesso, wiesz o tym nie pomyślałam!? 29.05.06, 16:41
                                    nie ma problemu, mogę dostarczyć.Powiem krótko
                                    zakrętów wystarczająca ilość, płaszczyzna czołowa mózgu
                                    również ok.
                                    • patroclos Re: v.enesso, wiesz o tym nie pomyślałam!? 29.05.06, 17:28
                                      No cóż , utrzymywać mnie chyba nie byłoby trzeba,nie pracuję już w publicznej
                                      tzw służbie.Nie wymagam scanu MRI.
                                      • ann1964 Re: Patroclosie nie bądż tak oszczędny w słowach. 29.05.06, 17:45
                                        Teraz Ty okresl swoje wymagania.Jakieś
                                        napewno są?
                                        • v.enessa Re: Patroclosie nie bądż tak oszczędny w słowach. 29.05.06, 18:27
                                          Ann, ty sie tu nie certol, tylko wklejaj swoje zdjecie. Wkoncu to ty sie
                                          "wystawiasz".
                                          • ann1964 Re: Patroclosie nie bądż tak oszczędny w słowach. 29.05.06, 18:36
                                            Eee,ja swoje wiem.:)Zawsze chciałam
                                            uczestniczyć w randce w ciemno.:)
                                            • ann1964 Re: Idę spać,znowu .... . 29.05.06, 21:41
                                              Zyczcie mi chociaż dobrej nocy.
                                              • poloznik-gin Re: Idę spać,znowu .... . 29.05.06, 21:56
                                                Dobrej nocy chociaz.
                                                • ann1964 Re: Idę spać,znowu .... . 29.05.06, 22:12
                                                  Dzięki położniku.Z Ciebie musi być fajny gość.:)
                                                  Zresztą wszyscy poł.-ginekolodzy których znam są ok.
                                                  i żonaci.Kurcze, żaden się nie uchował.Ciekawe dlaczego?:):):)
                                                  • poloznik-gin Re: Idę spać,znowu .... . 29.05.06, 22:14
                                                    To z lenistwa nie lubimy daleko chodzic.
                                                  • ann1964 Re: Idę spać,znowu .... . 29.05.06, 22:18
                                                    Szkoda,szkoda,bo ...żal mi niektórych.
                                                    Nie można łapać co popadnie!
                                                    Chociaż???niektórzy na tym dobrze wychodzą:)
                                                  • ann1964 Re: Oferta aktualna.Czekam niecierpliwie.:);) 30.05.06, 12:41
                                                    Witam po przerwie,zapraszam na pogawędkę.:)
                                                  • ann1964 Re: Oferta aktualna.Czekam niecierpliwie.:);) 30.05.06, 12:44
                                                    Mile widziane foto na adres mail.
                                                  • encorton1 Re: Oferta aktualna.Czekam niecierpliwie.:);) 30.05.06, 14:41
                                                    Postaraj się zdobyć "Gazetę Lekarską" - tam w ogloszeniach jest cała rubryka
                                                    ogłoszeń matrymonialnych :))
                                                  • z.piekla.rodem Re: Oferta aktualna.Czekam niecierpliwie.:);) 30.05.06, 15:06
                                                    encorton1 napisał:

> Postaraj się zdobyć "Gazetę Lekarską" - tam w ogloszeniach jest cała rubryka
                                                    > ogłoszeń matrymonialnych :))

Powiedz, ze zartujesz...?

:))))
                                                  • encorton1 Re: Oferta aktualna.Czekam niecierpliwie.:);) 30.05.06, 15:25
                                                    Nie żartuję;)))
                                                  • z.piekla.rodem Re: Oferta aktualna.Czekam niecierpliwie.:);) 30.05.06, 17:28
                                                    Musze "dorwac" sie do tej gazety:))))

Hmmm - anonse towarzyskie typu - pani dr panna/rozwodka poszukuje...?

Ciekawe, ciekawe... :))
                                                  • ann1964 Re: Sterydku1 wolę forum :)) 30.05.06, 15:06
                                                    A swoją drogą, co Ty powiesz?;))
                                                  • encorton1 Re: Sterydku1 wolę forum :)) 30.05.06, 15:26
                                                    Cóż nie za bardzo mieszczę sie w kryteriach:)
                                                  • ann1964 Re: Uwaga podaję namiary! :)) 30.05.06, 15:29
                                                    Polska zach.
                                                  • sharone4 Re: Kochani 30.05.06, 18:20
                                                    Czyżby ten apel absolutnie was nie interesował?
                                                  • poloznik-gin Re: Kochani 30.05.06, 18:21
                                                    Jaki apel?
                                                  • sharone4 Re: Kochani 30.05.06, 18:37
                                                    poległych;)
                                                    Dziewczyna daje wam siebie ,a wy co ?
                                                    Politykujecie,jak starzy dziadkowie.
                                                    Dadzą ,nie dadzą,uśpić ,nie uspić,
                                                    to pisali,tamto pisali,tu strajkują,
                                                    tam strajkują.Bierze mnie już od tych
                                                    waszych narzekań.
                                                    Zajmijcie się miłością Miłością,bo chyba tego wam brakuje
                                                    że tak zrzędzicie.
                                                  • ann1964 Re: Kochani dziękuję tym 30.05.06, 19:09
                                                    Którzy odważyli się przesłać swoje foto.
                                                    Jesteście the best.
                                                  • z.piekla.rodem Re: Kochani dziękuję tym 30.05.06, 19:40
                                                    Wybralas sobie kogos?
                                                    Pochwal sie...;)))
                                                  • ann1964 Re:Więc spieszę ,aby się pochwalić! 30.05.06, 19:43
                                                  • z.piekla.rodem Re:Więc spieszę ,aby się pochwalić! 30.05.06, 20:53
                                                    no i...?

Nie bardz taka;P
                                                  • ann1964 Re:Aron może to ty jesteś moim przeznaczeniem? 31.05.06, 17:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka