eizo1 17.06.06, 22:57 można połączyć asentre z validolem????? asentre biore od 3 dni 50mg i mam trwające po kilka kilkadzieiąt minut bóle układy pokarmowego - nie są bardzo silne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: Pytanie tylko do lekaża!!!!!!!! 20.06.06, 19:48 eizo1 napisał: > można połączyć asentre z validolem????? > > asentre biore od 3 dni 50mg i mam > trwające po kilka kilkadzieiąt minut bóle > układy pokarmowego - nie są bardzo silne nie wiem ale na pewno warto zajrzeć do słownika ortograficznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Pytanie tylko do lekaża!!!!!!!! 20.06.06, 20:39 dysgrafia to tyż choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: Pytanie tylko do lekaża!!!!!!!! 22.06.06, 17:46 dysgrafia nie polega na popełnianiu błędów ortograficznych tylko na niemożności ładnego pisania...dysortografia juz bliżej ale to nie choroba tylko tzw zniesienie pewnych funkcji poznawczyć umozliwiających przyswojenie zasad ortograficznych...jednak zarówno dyslektyk, dysgrafik, dysortografiki i wszystkie inne dys...zaglądać do słownika potrafi...to nie jest trudna sztuka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona11 Re: Pytanie tylko do lekaża!!!!!!!! 20.06.06, 22:58 dziewczynko, validol z punktu widzenia lekarza to nie lekarstwo, łącz sobie z czym chcesz i naucz sie ortpografii Odpowiedz Link Zgłoś