tara34 Re: proszę 27.08.07, 12:41 wróć!! zamiast się kłócić ,niech mi ktoś podpowie co zrobić . Wynik moczu :białko 30mg leukocyty 7-6 swieże krwinki czerwone 10-12 bakterii nie ma . Czym się przeleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: proszę 28.08.07, 18:18 Umówić wizytę u lekarza i pare badań jeszcze trzeba zrobić. Bo o ile wynik już coś wnosi to nie daje pełni obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
maretima Re: proszę 28.08.07, 02:54 gmart2 napisała: > Przepraszam, czy to jakis quiz? gmart2 widzialam cie tam , beczec mi sie chcialo jak opisywales swoj sercowy problem Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: proszę 28.08.07, 08:20 Nie "przeleczyć się" (vide wątek o pacjentach -idiotach), tylko iść do lekarza. Sprawa może być poważniejsza niż to widać na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 Re: proszę 28.08.07, 19:43 nie wiem kto jest idiotą,bo urolog do którego chodzę nie widzi problemu .Kamień ,a bole to nie od nerki itd.gadanie na które już nie mam siły .Zmiany w moczu są może ktoś coś podpowie .Idiota to taki ,który liczy na jakąś mądrą podpowiedż a dostaje po głowie czyli zgadza się gdzie to forum dla idiotów,wejdę tam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: proszę 28.08.07, 19:55 Tara, nie da się nic "podpowiedzieć," zwlaszcza w kwestii "przeleczenia". Nie na forum. Za mało danych. Posiew moczu, morfologia, kreatynina, elektrolity, RR, USG jamy brzusznej i oczywiście badanie podmiotowe przedmiotowe to minimum, które lekarz musi znać w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: proszę 28.08.07, 22:04 Wątek o głupocie pacjentów, która nie zna granic na tym forum. A dotyczy on m.in. samoleczenia pt. Czym sie przeleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś