loraphenus 18.02.08, 19:01 kto z Państwa zgadza się na zaproszenie na zamknięte forum ? Bo nie wolno spamować a mass-messaging jest formą spamu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swan_ganz Re: lista obecności 18.02.08, 19:05 to znaczy w jaki sposób zamknięte? Całkowicie zamknięte (jak Szlachetne) czy też będzie je można czytać i na nim pisać bez wcześniejszego zgłoszenia a różnić się będzie od tego na którym teraz jesteśmy stylem moderacji? Bo jak ma być takie jak to pierwsze wymienione to kolejnego nie warto tworzyć bo niby po co? Do Położnika wystarczy napisać i pewnie zgodzi się on na wpuszczenie kolejnych osób na swoje forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: lista obecności 18.02.08, 19:07 szczegóły są na priv. Pozdrawiam Serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: lista obecności 18.02.08, 19:10 Nie Swanie na zamknietym moze czytać każdy a pisać uprawnieni,na Szlachetnym jesteśmy jak w łodzi podwodnej Barrakuda ,nie można zmienic charakteru naszego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: lista obecności 20.02.08, 10:25 swan_ganz napisał: > to znaczy w jaki sposób zamknięte? Z regulaminu: Założyciel Forum Prywatnego może określić rodzaj założonego przez niego forum jako: a) otwarty - gdzie każdy zarejestrowany użytkownik portalu Gazeta.pl może umieszczać posty, a opublikowane posty są dostępne dla wszystkich użytkowników portalu Gazeta.pl; b) zamknięty - gdzie umieszczać posty mogą wyłącznie zaakceptowani przez założyciela zarejestrowani użytkownicy portalu Gazeta.pl, a opublikowane posty są dostępne dla wszystkich użytkowników portalu Gazeta.pl; c) ukryty - gdzie umieszczać posty i czytać zamieszczone na forum posty mogą wyłącznie zaakceptowani przez założyciela zarejestrowani użytkownicy portalu Gazeta.pl forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1621261.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazetowe. 18.02.08, 19:11 trzeba przebrnąć przez procedurę google ale - potem już gładko. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 19:15 I ja proszę, jeśli wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 19:16 też poproszę, jeśli można. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 19:25 chetnie sie przyłacze . mam tylko nadzieje ze nie bedzie to towarzystwo wzajemnej adoracji :) stawiasz ajkis specjalne warunki jak niegdys połoznik?? Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 19:39 No Marcin a jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 20:03 coz najpierw odrzuciles moja prosbe bez slowa komentarza a nastepnie na moje pytanie o powod odmowy stwierdziles mniej wiecej ze musze sobie zasuzyc :) czyli cierpliwie pisac na ogolnodostepnym i czekac na weryfikacje przez "rade starszych" ktora oceni czy jestem godzien znalezc sie w tak szacownym gronie. :) w zwiazku z tym ze nie lubie zabiegac o zaszczyty a w szczegolnosci jesli nie mam pewnosci ze mnie to w jakikolwiek sposob nobilituje, podziekowalem grzecznie. dla porzadku dodam ze nie czuje sie obrazony ani zawiedziony uwazam bowiem ze karzdy ma prawo na wlasnym podworku stosowac zasady takie jakie uzna za stosowne. my home is my castle - czy jakos tak :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 20:07 marcinoit napisał: > coz najpierw odrzuciles moja prosbe bez slowa komentarza a nastepnie na moje py > tanie o powod odmowy stwierdziles mniej wiecej ze musze sobie zasuzyc :) czyli > cierpliwie pisac na ogolnodostepnym i czekac na weryfikacje przez "rade starsz > ych" ktora oceni czy jestem godzien znalezc sie w tak szacownym gronie. :) w zw > iazku z tym ze nie lubie zabiegac o zaszczyty a w szczegolnosci jesli nie mam p > ewnosci ze mnie to w jakikolwiek sposob nobilituje, podziekowalem grzecznie. dl > a porzadku dodam ze nie czuje sie obrazony ani zawiedziony uwazam bowiem ze kar > zdy ma prawo na wlasnym podworku stosowac zasady takie jakie uzna za stosowne. > my home is my castle - czy jakos tak :)pozdrawiam Nie kazdy pisze karzdy, LOL ino wielce wyedukowane persony. :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 20:21 daria skarbie ty piszesz poprawnie :) i co z tego ? nie zmienia to sytuacji ze jestem kims kim Ty nigdy nie bedziesz . ale jesli Ci to humor poprawi to prosze cie bardzo urzywaj sobie ile wlezie na mojej dysortografi. ma to gleboko w ... Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 21:00 marcinoit napisał: > daria skarbie ty piszesz poprawnie :) i co z tego ? nie zmienia to sytuacji ze > jestem kims kim Ty nigdy nie bedziesz . ale jesli Ci to humor poprawi to prosze > cie bardzo urzywaj sobie ile wlezie na mojej dysortografi. ma to gleboko w ... wiekszosc ludzi pisze UZYWAJ ale niektorzy , ci ktorzy sa Kims pisza URZYWAJ LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 21:10 nie ma to jak konstruktywna krytyka.:) zapraszam do kontynuacji. nie zaluj sobie. jesli poprawi ci to nastroj. widzisz skarbie jak słusznie zauwazylas ci ktorzy sa KIMS moga sobie pozwolic na pewne zeczy bo to i tak nie zmieni tego kim sa , a takie miernoty jak Ty musza dbac o kazdy szczegół swoiego image :). Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 22:01 marcinoit napisał: > nie ma to jak konstruktywna krytyka.:) zapraszam do kontynuacji. nie zaluj sobi > e. jesli poprawi ci to nastroj. widzisz skarbie jak słusznie zauwazylas ci ktor > zy sa KIMS moga sobie pozwolic na pewne zeczy bo to i tak nie zmieni tego kim > sa , a takie miernoty jak Ty musza dbac o kazdy szczegół swoiego image :). Skad wiesz, ze ja jestem miernota? Dotychcas to ty udowadniasz caly czas, ze miernota to ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 22:16 daria a skad ci przyszło biedactwo do głowy ze wogole twoja opinia na moj temat ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie :) slonko nie pochlebiaj sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 22:37 marcinoit napisał: > daria a skad ci przyszło biedactwo do głowy ze wogole twoja opinia na moj temat > ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie :) slonko nie pochlebiaj sobie . Interesuje cie, co widac na zalaczonych obrazkach. Jednak odpowiadajac mi siedzisz juz chyba ze slownikiem bo jakos nie robisz bykow LOL. To dobrze przynajmniej bedziesz mial z tej jalowej dyskusji jakis pozytek. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 22:50 alez skarbie :) wyraznie sobie schlebiasz. nie zauwazylas biedactwo ze mi sie nudzi i sie toba zabawiam :)cos jak gra komputerowa. jak sie znudze zwyczajnie cie oleje . Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 18.02.08, 23:03 marcinoit napisał: > alez skarbie :) wyraznie sobie schlebiasz. nie zauwazylas biedactwo ze mi sie > nudzi i sie toba zabawiam :)cos jak gra komputerowa. jak sie znudze zwyczajnie > cie oleje . I vicek versal Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 po co 19.02.08, 13:09 WAm 'prywata" jak i tak między sobą już się kąsacie,o każdy szczegół,tam nie będzie inaczej .....................nie bedę Was szukac chociaż będzie mi Was brakowało.......... Odpowiedz Link Zgłoś
cephalea Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 19.02.08, 10:51 Lub "zasużyć" zamiast zasłużyć.He Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: szczegóły zostały Państwu wysłane na PM gazet 19.02.08, 12:53 > Lub "zasużyć" zamiast zasłużyć.He a to w zwiazku z czym?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: lista obecności 18.02.08, 20:03 No, wyslalam z okienka i guzik dostalam. Widac jestem grat non grata ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: lista obecności 18.02.08, 20:02 Towarzyszu loraphenus Nasza partia potrzebuje takich jak wy delegalizujmy forum jako mozliwosc wypowiedzenia sie nie dajmy sie sprowokowac wichrzycielom prowadz nas towarzyszu loraphenus jestesmy z toba pomozecie? pomozecie? no Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: lista obecności 18.02.08, 20:06 szlachcic po raz ostatni reaguje na twoj kretynski post :) tym razem dosadnie i po staropolsku :) "SZLACHCIC POCAŁUJ MNIE W DUPE " zegnam do niezobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: lista obecności 18.02.08, 21:08 marcinoit napisał: > szlachcic po raz ostatni reaguje na twoj kretynski post :) > tym razem dosadnie i po staropolsku :) > "SZLACHCIC POCAŁUJ MNIE W DUPE " > zegnam do niezobaczenia Czy wszyscy to zauwazyli, ze szlachcic odpisal do lorafenusa a obrazil sie i odpisal marcinoit? LOLOLOLOLOL. jak ci sie chce pisac z dwu nickow az tyle masz czasu? Pewnie sam sobie odpowiadasz i chwalisz sam siebie. Pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: lista obecności 18.02.08, 21:26 dario :) ja sie na szlachciaca nie obrazilem to nie ta liga skarbie. nie jestem rowniez wbrew twoim podejrzeniom lorafenusem ( pozdrawiam kolege) a dla twojej wiadomosci nie byla to odpowiedz a jedynie swobodna ( moze zbyt swobodna, przyznaje ) refleksja na temat mojego stosunku do szlachcica. Co do jednego masz racje, dysponuje ostatnio duza iloscia wolnego czasu :) bo w przeciwienstwie do ciebie nie musze jechac calymi dniami na szmacie . jesli masz chec mozesz sie ustawic w kolejce za szlachcicem zareczam Ci ze bedziesz w doborowym towarzystwie razem z aronem, Jarkiem K, Zbyniem Z. i wieloma innymi. mozesz czuc sie wyrozniona Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: lista obecności 18.02.08, 22:09 marcinoit napisał: > dario :) ja sie na szlachciaca nie obrazilem to nie ta liga skarbie. nie jeste > m rowniez wbrew twoim podejrzeniom lorafenusem ( pozdrawiam kolege) a dla twoje > j wiadomosci nie byla to odpowiedz a jedynie swobodna ( moze zbyt swobodna, prz > yznaje ) refleksja na temat mojego stosunku do szlachcica. > Co do jednego masz racje, dysponuje ostatnio duza iloscia wolnego czasu :) bo w > przeciwienstwie do ciebie nie musze jechac calymi dniami na szmacie . > jesli masz chec mozesz sie ustawic w kolejce za szlachcicem zareczam Ci ze bedz > iesz w doborowym towarzystwie razem z aronem, Jarkiem K, Zbyniem Z. i wieloma i > nnymi. mozesz czuc sie wyrozniona Ja nie jezdze na szmacie i nigdy na szczescie nie musialam. Zapewniam cie, ze jesli musza robia to rowniez lekarze, tuz po przylocie do USA. :) Tu nikt sie z tego nie smieje co najwyzej ma w lekkiej pogardzie takiego robotnika. Do czego w kolejce mam sie ustawic za szlachcicem? Wyrazaj sie jasniej bo nie wiadomo o co ci chodzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: lista obecności 18.02.08, 22:13 > Do czego w kolejce mam sie ustawic za szlachcicem? Wyrazaj sie > jasniej bo nie wiadomo o co ci chodzi.:) wybacz zapomnialem ze nie nalezysz do tych najlotniejszych. spiesze z wyjasnieniem. kolejak jest do mojej dupy. ale fakt moze jako kobieta powinnas miec pierszenstwo, pogadaj ze szlachcicem wkoncu blepitna krew do czegos zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: lista obecności 18.02.08, 22:39 marcinoit napisał: > > Do czego w kolejce mam sie ustawic za szlachcicem? Wyrazaj sie > > jasniej bo nie wiadomo o co ci chodzi.:) > wybacz zapomnialem ze nie nalezysz do tych najlotniejszych. > spiesze z wyjasnieniem. kolejak jest do mojej dupy. ale fakt moze jako kobieta > powinnas miec pierszenstwo, pogadaj ze szlachcicem wkoncu blepitna krew do czeg > os zobowiazuje. To ty jestes Biseksualny? :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: lista obecności 18.02.08, 22:53 a to ciekawy wniosek :) spiesze z wyjasnieneim ze całowac mnie w dupe mozna niezaleznie od płci. i nie ma to nic wspolnego z moimi preferencjami sexualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: lista obecności 18.02.08, 23:05 marcinoit napisał: > a to ciekawy wniosek :) spiesze z wyjasnieneim ze całowac mnie w dupe mozna nie > zaleznie od płci. i nie ma to nic wspolnego z moimi preferencjami sexualnymi. Wiesz co? Nie lubie prostakow. Bye, miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: lista obecności 18.02.08, 23:09 no i poszła :( a tak juz było fajnie. pewnie nasz wybitna znawczyni ortografi poszła jak codzien podbijac stany , coz moze i jej sie uda ponoc tam nie trudno ze szmaty przesiasc sie do roysa Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: lista obecności 18.02.08, 23:38 Aż się obsmiałem. Jak kogoś można fajnie wkręcać a on (ona) bierze to na poważnie... Super! Gratulacje Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: lista obecności 18.02.08, 23:40 dzieki . choc gratulacje niezasluzone. przecie to stworzenie jest ciemne jak tabaka w rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: lista obecności 19.02.08, 00:13 No w sumie masz rację ale i tak ciekawo poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: lista obecności 19.02.08, 14:16 > Czy wszyscy to zauwazyli, ze szlachcic odpisal do lorafenusa a > obrazil sie i odpisal marcinoit? to ze jemu podobni maja kilka nikow ktore wzajemnie sie wspieraja intelektualnie nia ma najmniejszych watpliwosci loraphenus to propagandzista pelna geba i ja go nawet rozumiem Fidel oddal wladze, ostatnia wyspa komuny zostala sluzba zdrowia w Polsce, Korea i Bialorus Mam obawy ze przyjdzie dzien w ktorym loraphenus bedzie osamotniony w walce o socjalistyczne wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: lista obecności 18.02.08, 20:57 kzet69 wysłano zaproszenie, sprawdzaj pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: lista obecności 18.02.08, 21:35 Kolejne forum o sluzbie zdrowia, ludzie, a nie mozna to na szlachetnym pisac? Sluchaj loraphenus jak zalozysz sobie facebook to ja chetnie odwiedze Twoj profil, ale po co kolejne forum do marudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik_kr spam 19.02.08, 13:29 do tej pory tylko czytalem, ale moja cierpliwosc sie wyczerpala. najwiekszym spamerem jestes ty loraphenusie. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Nie mogę nie zgodzić się z dominik_kr 19.02.08, 13:59 dominik_kr napisał: > do tej pory tylko czytalem, ale moja cierpliwosc sie wyczerpala. > najwiekszym spamerem jestes ty loraphenusie. Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: Nie mogę nie zgodzić się z dominik_kr 19.02.08, 14:03 a merytoryka , "Nieprawdarz" Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Gdy dotrze do Ciebie prawda wygłoszona 19.02.08, 14:10 loraphenus napisał: > a merytoryka , ... nie tylko przez dominik_kr, ale również w jednym z ostatnich postów extorrisa, powstaną na forum warunki do merytorycznej dyskusji. Tak ja to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: Gdy dotrze do Ciebie prawda wygłoszona 19.02.08, 14:12 nie wiem o którym forum mowa -bo w jednym które tworzymy nie przewiduje twej obecnosci. Przynajmniej do momentu kiedy nauczysz sie pisac poprawnie i zaczniesz zachowywac się normalnie, nie prezentując spisków, urojeń i oblężonej twierdzy. trzeba po prostu zrozumiec że komuś mogło się znudzić. Prawda objawiona w twym przypadku to raczej imho zaburzenia treści myślenia, charakterystyczne dla pewnego zespołu. Powodzenia - już kiedyś się żegnałem. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Zanim spalisz mosty,przeczytaj uważnie swoje posty 19.02.08, 14:22 to taka moja rada dla Ciebie Loraphenusie, mimo że nie jestem lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: spam 19.02.08, 16:50 dominik_kr napisał: > do tej pory tylko czytalem, ale moja cierpliwosc sie wyczerpala. > najwiekszym spamerem jestes ty loraphenusie. Do tego ma kilka nickow i okupuje forum, pyskuje jak przekupka. Drugi jego nick to: marcinoit. Odpowiedz Link Zgłoś
aguagugu Re: spam 19.02.08, 17:40 Daria, lingwistko ty nasza złota! - nie mówi się spam tylko śpie Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: spam 19.02.08, 18:16 aguagugu napisała: > Daria, lingwistko ty nasza złota! - nie mówi się spam tylko śpie > > > > > > > > :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: spam 19.02.08, 19:34 dario Kachanie, fajnie ze znowu jestes. juz zaczynałem tesknic. wszystko juz wypucowane? :) tak sie wlasnie zastanawiam co znaczy twoj nick?? daria jak mniemam to imie - ładne zreszta :) a 45 to pewno twoj poziom inteligencji. z tym to troche przeasnilas .nie trzeba było tego pisc przeciez to widac po pierwszym czytaniu twoich postow. Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: spam 19.02.08, 19:44 marcinoit napisał: > dario Kachanie, fajnie ze znowu jestes. juz zaczynałem tesknic. wszystko juz wy > pucowane? :) > tak sie wlasnie zastanawiam co znaczy twoj nick?? > daria jak mniemam to imie - ładne zreszta :) > a 45 to pewno twoj poziom inteligencji. z tym to troche przeasnilas .nie trzeba > było tego pisc przeciez to widac po pierwszym czytaniu twoich postow. Ty sie zakochales we mnie czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: spam 19.02.08, 19:51 no nie da sie ukryc. budzisz w mnie cieple uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: spam 19.02.08, 23:43 > no nie da sie ukryc. budzisz w mnie cieple uczucia. tia.. Świat jest pełen zboczeńców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: spam 19.02.08, 19:45 marcinoit napisał: > dario Kachanie, fajnie ze znowu jestes. juz zaczynałem tesknic. wszystko juz wy > pucowane? :) > tak sie wlasnie zastanawiam co znaczy twoj nick?? > daria jak mniemam to imie - ładne zreszta :) > a 45 to pewno twoj poziom inteligencji. z tym to troche przeasnilas .nie trzeba > było tego pisc przeciez to widac po pierwszym czytaniu twoich postow. Aha, 45 to wiek mojego syna :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: spam 19.02.08, 19:55 Aha, 45 to wiek mojego syna :) no to teraz wszystko staje sie jasniejsze . twoje posty to nie wynik wrodzonych brakow intelektualnych ale szybko postepujacej demencji . Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: spam 19.02.08, 21:08 marcinoit napisał: > Aha, 45 to wiek mojego syna :) > no to teraz wszystko staje sie jasniejsze . twoje posty to nie wynik wrodzonych > brakow intelektualnych ale szybko postepujacej demencji . No i stracilam wielbiciela :( Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: lista obecności 19.02.08, 16:11 ja także chętnie poproszę o zaproszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: lista obecności 20.02.08, 10:14 Poprosze o przepustkę (jeśli przewidujecie wpuszczanie pigularzy) Odpowiedz Link Zgłoś