snajper55 13.03.09, 23:17 Ku radości tych, którzy lubią bajery informuję, iż na forum można: pogrubić tekst pochylić tekst podkreślić tekst wstawić adres strony wstawić adres pocztowy użyć czcionki stałej szerokości Można też kombinować. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slav_ Re: BBCode - jak to zrobić? n/t 14.03.09, 10:34 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,5719052.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: BBCode - jak to zrobić? n/t 14.03.09, 16:53 slav_ napisał: > forum.gazeta.pl/forum/0,62499,5719052.html Można też zacytować post, który napisałem. Wtedy wszystko widać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: BBCode 14.03.09, 19:45 a ja bym wolal zeby na forum mozna bylo pisac swobodnie . bez obaw ze wpadnie Edward Nozycoreki i potnie post. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: BBCode 14.03.09, 20:20 marcinoit napisał: > a ja bym wolal zeby na forum mozna bylo pisac swobodnie . bez obaw ze wpadnie E > dward Nozycoreki i potnie post. Wystarczy przestrzegać regulaminu. Dokładnie tak samo jak w każdym innym miejscu, za przeproszeniem, publicznym. S. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 również sobie i Wam wszystkim tego życzę 14.03.09, 20:58 marcinoit napisał: > a ja bym wolal zeby na forum mozna bylo pisac swobodnie . bez obaw > ze wpadnie Edward Nozycoreki i potnie post. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 No i wtedy może wróci życie na to forum, bo 14.03.09, 21:24 odnoszę wrażenie, że interwały czasowe między pojawianiem się nowych postów zbliżają się do wartości określanych zastojem i marazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Proba czy emotikony dzialaja ? :-) 14.03.09, 21:35 cccykoria napisała: > :D :P ]:-> dzialaja :coll: Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Proba czy emotikony dzialaja ? :-) 14.03.09, 21:37 cccykoria napisała: > cccykoria napisała: > > > :D :P ]:-> > > dzialaja :coll: Czego :cool: nie dziala:-) Mozna cwiczyc?:P Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Proba czy emotikony dzialaja ? :-) 14.03.09, 23:41 cccykoria napisała: > Czego :cool: nie dziala:-) A napisałem, że działa ? ;) > Mozna cwiczyc?:P Można, ale nie tutaj, tylko tam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 S. Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: BBCode 14.03.09, 22:41 Uprzejmie proponuję jednak by poza formatowaniem tekstu nie uruchamiać na tym forum żadnych "wodotrysków" typu głupawe obrazeczki i machające rączki. Emotikony tekstowe również są wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: BBCode 14.03.09, 23:45 slav_ napisał: > Uprzejmie proponuję jednak by poza formatowaniem tekstu nie uruchamiać na tym > forum żadnych "wodotrysków" typu głupawe obrazeczki i machające rączki. Żeby to ode mnie zależało... Ale o [code] to się sam prosiłem. > Emotikony tekstowe również są wystarczające. Emotikony można przynajmniej sobie indywidualnie wyłączyć i ich nie widzieć. S. Odpowiedz Link Zgłoś