Gość: xxxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:08 Proszę o info nt firmy na stanowisku Przedstawiciel ds Farmacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: AA Cosmetics Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 15:29 Także proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł Re: AA Cosmetics Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 10:30 Witam... Jeśli chodzi o pracę w firmie oceanic na stanowisku przedstawiciela farmaceutycznego to muszę przyznać, że jest to dobra firma i praca też jest w miarę lekka i przyjemna . Oczywiście zależy kogo ma się za kierownika :-) Natomiast brak jest słowności ze strony firmy - niejednokrotnie tego doświadczyłem !!! Przynajmniej pensja jest ok (idzie zarobić) tylko auta to prawdziwa PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!! I te nowe i te stare !! Minusem jest też to że ciągle brakuje saszetek i testerów (a dermokonsultacje i promocje trzeba organizować) !!! Ale tak jak w każdej pracy są minusy i są plusy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: AA Cosmetics Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 09:43 Ja nie potwierdzam że da sie tu zarobić podstawa niska tzn. zależy dla kogo dana kwota jest mała dla osoby z doświadczeniem moim zdaniem dają mało premie też bez rewelacji a praca ciężka, dermokonsultacje itp., auta jeśli to dla kogoś jest najważniejsze to też nie ciekawie. To tylko moja indywidualna ocena generalnie jeśli macie doświadczenie i chcecie zmienić na tą firmę to odradzam jak zaczynacie swoją przygodę z handlem to pewnie że próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSEŁ Re: AA Cosmetics Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:29 W sumie to racja... Z premią (jeśli się ja wykona co jest niebywale ciężkie i to zwłaszcza teraz) to kasa nie jest zła ale zawsze byłoby lepiej jakby była większa :-) Kiedyś dużo lżej sie pracowało teraz to już niebardzo ! Ale na początek kariery w branży farmaceutycznej to jest ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś