Gość: Astarte IP: 217.99.1.* 29.01.02, 20:16 Ostatnio stwierdzilem ze wiekszosc ludzi w polsce jest pojebanow rowno od poslow do pogotowcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Astarte Re: Ostatnio stwierdzilem IP: 217.99.1.* 29.01.02, 20:26 a jak czytam wtorkowa wyborcza jak sanitariusz pompuje kobiecie zoladek to mi sie noz w kieszeni otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: Ostatnio stwierdzilem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 20:27 Chyba zarabianie na śmierci to najbardziej dochodowy interes. W mojej miejscowości zarabiają na tym: grabarz, kościelny, organista, panie sprzątające kościół, oczywiście ksiądz (ok. 1000zł "co łaska"). dodajmy do tego pomnik, karawan i wieńce. jeden umrzyk daje zarobić takiej liczbie ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
amaryl Re: Ostatnio stwierdzilem 29.01.02, 20:33 a reszta takich kretynów jak wy daje zarabiać niezłe pieniążki gazecie wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astarte Re: Ostatnio stwierdzilem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:44 amaryl napisał(a): > a reszta takich kretynów jak wy daje zarabiać niezłe pieniążki gazecie wyborcze > j zawsze denerwowali mnie tacy ludzie co szukaja dziury wcalym i zawsze cos pierdola od siebie jak niby daje zarabiac gazecie? a zreszta chyba lepiej dac kase wyborczej niz zabijac dla kasy? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Ostatnio stwierdzilem IP: 203.69.88.* 31.01.02, 04:26 Jest jakis ratunek na ta "Chorobe"? Odpowiedz Link Zgłoś