zdradzony_wiele_razy 06.04.11, 11:05 Jak w temacie, szukam kobiety która pomoże mi odbudować wiarę w kobiety Jestem po 30-stce, z północnej wielkopolski, mogę dojechać. Więcej na maila ecik1123@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwa200 Re: Szukam kochanki 06.04.11, 13:30 zapytam koleżanki, która szuka faceta i jest z Pomorza. ma 38 lat i córkę. może być? Odpowiedz Link
zdradzony_wiele_razy Re: Szukam kochanki 06.04.11, 14:48 Tak, to jest akt desperacji Po tym co przeżyłem, nie wiem czy ... szkoda mówić Odpowiedz Link
rozbojnick :) 06.04.11, 17:07 zdradzony_wiele_razy napisał: > Jak w temacie, szukam kobiety która pomoże mi odbudować wiarę w kobiety > Jestem po 30-stce, z północnej wielkopolski, mogę dojechać. Więcej na maila ec > ik1123@wp.pl Uważasz, że kochanka pomoże ci odbudować wiarę w kobiety hahahaha - dobre Przecież, to osoba niczym się nie różniąca od twojej luby, którą gardzisz, która wielokrotnie zdradzając cię, też była czyjąś kochanką. Odpowiedz Link
malwa200 Re: :) 07.04.11, 08:27 moja kolezanka raczej zaangazowałaby się. trzeba by się więc liczyć z tym, że musiałbyś dać z siebie więcej niż tylko seks Odpowiedz Link
zdradzony_wiele_razy Re: :) 07.04.11, 21:52 Dziękuję za wypowiedź, przez niektórych uznawaną za trafną, aczkolwiek całkowicie nie na temat Odpowiedz Link
freedeedee Re: :) 07.04.11, 23:04 a właściwie dlaczego szukasz kochanki a nie kobiety do normalnego związku? Odpowiedz Link
akle2 Re: :) 10.04.11, 12:31 Dokładnie. I czy drogi autor zdążył już pozamiatać w swoim życiu (rozwód, etc.?) Nie ma gorszego upokorzenia dla kobiety, niż się ukrywać przed światem, żeby przypadkiem ktoś się nie dowiedział. Odpowiedz Link
edaa123 Re: Szukam kochanki 14.04.11, 14:08 Polecam stronkę gdzie możesz znaleźć kochankę www.dlasingli.com.pl Odpowiedz Link
wredny_ze_hej Re: Szukam kochanki 14.04.11, 15:59 Cafe.pl, sympatia.pl. Szukaj tych po 25-tce, moze nie za ladne, ale idzie pogadac z nimi. Starac sie tez nie trzeba, bo w tym wieku szczęście im daje nawet najwiekszy obdartus . Powodzenia, Odpowiedz Link
gwiazdeczkaznieba84 Re: Szukam kochanki 14.04.11, 19:33 wredny_ze_hej napisał: > Cafe.pl, sympatia.pl. Szukaj tych po 25-tce, moze nie za ladne, ale idzie pogad > ac z nimi. > Starac sie tez nie trzeba, bo w tym wieku szczęście im daje nawet najwiekszy ob > dartus . możesz rozwinąć? Odpowiedz Link