Dodaj do ulubionych

Szukam kochanki

06.04.11, 11:05
Jak w temacie, szukam kobiety która pomoże mi odbudować wiarę w kobiety sad
Jestem po 30-stce, z północnej wielkopolski, mogę dojechać. Więcej na maila ecik1123@wp.pl
Obserwuj wątek
    • malwa200 Re: Szukam kochanki 06.04.11, 13:30
      zapytam koleżanki, która szuka faceta i jest z Pomorza. ma 38 lat i córkę. może być?
    • zonaonaa Re: Szukam kochanki 06.04.11, 14:02
      Jakie to jest żałosne ...
    • madisia Re: Szukam kochanki 06.04.11, 14:07
      to brzmi jak akt desperacji....
      • zdradzony_wiele_razy Re: Szukam kochanki 06.04.11, 14:48
        Tak, to jest akt desperacji sad
        Po tym co przeżyłem, nie wiem czy ... szkoda mówić
    • rozbojnick :) 06.04.11, 17:07
      zdradzony_wiele_razy napisał:

> Jak w temacie, szukam kobiety która pomoże mi odbudować wiarę w kobiety sad
      > Jestem po 30-stce, z północnej wielkopolski, mogę dojechać. Więcej na maila ec
      > ik1123@wp.pl

Uważasz, że kochanka pomoże ci odbudować wiarę w kobiety hahahaha - dobre big_grin Przecież, to osoba niczym się nie różniąca od twojej luby, którą gardzisz, która wielokrotnie zdradzając cię, też była czyjąś kochanką.
      • malwa200 Re: :) 07.04.11, 08:27
        moja kolezanka raczej zaangazowałaby się. trzeba by się więc liczyć z tym, że musiałbyś dać z siebie więcej niż tylko seks
      • zdradzony_wiele_razy Re: :) 07.04.11, 21:52
        Dziękuję za wypowiedź, przez niektórych uznawaną za trafną, aczkolwiek całkowicie nie na temat smile
        • zdradzony_wiele_razy Re: :) 07.04.11, 22:05
          Dotyczy Rozbujnick oczywiście smile
          • freedeedee Re: :) 07.04.11, 23:04
            a właściwie dlaczego szukasz kochanki a nie kobiety do normalnego związku?
            • akle2 Re: :) 10.04.11, 12:31
              Dokładnie. I czy drogi autor zdążył już pozamiatać w swoim życiu (rozwód, etc.?)
              Nie ma gorszego upokorzenia dla kobiety, niż się ukrywać przed światem, żeby przypadkiem ktoś się nie dowiedział.
    • edaa123 Re: Szukam kochanki 14.04.11, 14:08
      Polecam stronkę gdzie możesz znaleźć kochankę www.dlasingli.com.pl
    • wredny_ze_hej Re: Szukam kochanki 14.04.11, 15:59
      Cafe.pl, sympatia.pl. Szukaj tych po 25-tce, moze nie za ladne, ale idzie pogadac z nimi.
      Starac sie tez nie trzeba, bo w tym wieku szczęście im daje nawet najwiekszy obdartus smile.

Powodzenia,
      • gwiazdeczkaznieba84 Re: Szukam kochanki 14.04.11, 19:33
        wredny_ze_hej napisał:

> Cafe.pl, sympatia.pl. Szukaj tych po 25-tce, moze nie za ladne, ale idzie pogad
        > ac z nimi.
        > Starac sie tez nie trzeba, bo w tym wieku szczęście im daje nawet najwiekszy ob
        > dartus smile.
        możesz rozwinąć?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka