Dodaj do ulubionych

Słodka zemsta......

08.10.11, 15:59
Tak czytam sobie niektore posty i dziwi mnie ze niektore kochanki sie wrecz tym chlubia ze sa kochankami. I jeszcze uzurpuja sobie prawo do wspolnej przyszlosci.
Dla samego seksu gdzie uklad jest jasny to rozumiem.
Sama bylam ....tak moge napisac w koncu bylam kochanka.
Nieswiadomie bo dupek zapomnial powiedziec ze ma zone i roczne dziecko.
Ale ja szybko sie domyslilam ze cos jest nie tak. W weekendy byl nieuchwytny, mowil ze mieszka z rodzicami, ale to chyba nie powod zeby ,mnie nie zaprosic hehe.
Gdy to odkrylam po prostu wiedzialam ze musze mu dac nauczke, za te jego klamstwa, piekne slowka itd.
Ale zemsta najlepsza jest na zimno. Nie zerwalam z nim od razu.
Po jakims czasie powiedzialam ze kogos poznalam, co bylo nieprawda.
Mozemy sie wiec spotykac ale rzadziej. Potem poinformowalam go ze moj facet chyba sie czegos domysla i ucinamy znajomosc. Tak tez sie stalo.
Na drugi dzien podalam jego nr w wiekszosci portali gejowskich, jeszcze nie zdazyl chyba ochlonac od telefonow, a ja namalowalam w jego windzie na wszystkich pietrach odpowiedni napis zeby sasiedzi wiedzieli ze lubi sie zabawiac i chetnie zdradza zone.
Tego samego dnia wyslalam list do jego zony powiadamiajac ja o wszystkim.
A najlepsze jest to ze wszystko tak bylo upozorowane ze on caly czas myslal ze zrobiil to zazdrosny facet .
Mysle ze szybko nie bedzie szukal kochanki hehe.
Obserwuj wątek
    • agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 08.10.11, 17:16
      też sie zemsciłam ale jeszcze mi malo
      daj kochana te stronkę
      • czarnulka_5 Re: Słodka zemsta...... 08.10.11, 17:45
        Jaka stronke? Masz gg?
        • agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 09.10.11, 20:03
          stronke gdzie umiesciłas tel.
          też bym to zrobiła

napisz na gazetowy
          bo GG musiałabym sciągnac na kompa, juz od dawna tam nie wchodziłam
          • agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 09.10.11, 20:04
            a może Tobie podam smile
            • czarnulka_5 Re: Słodka zemsta...... 09.10.11, 21:20
              Duzo tych stronek.....wpisz w google portale gejowskie albo anonse gejow i wszystko ci sie wyswietli hhe . Jak by co to moje gg 38405956.
              • lady.szpileczka Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 08:10
                Rozumiem zemstę na nieuczciwym kochanku ( czy kochanek moze być w ogóle uczciwy? ) , ale żeby dołować dodatkowo jego zonę ?? - tego już nie !!. Sama zdrada jest totalnym upokorzeniem dla każdego.
                Moim zdaniem to bardzo egoistyczne postępowanie...
                • spadlyliscie Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 08:55
                  ...dojrzałość emocjonalna na poziomie 14 latki,bardzo słabe...
    • on99 Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 10:45
      Pamiętaj, że on też się może zemścić na zimno. Nie teraz ale po roku/dwóch. Faceci tak mają.
      • agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 15:44
        on to mnie teraz juz tylko może ....
        cmoknąć!
        • on99 Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 18:51
          Ależ ja ani do Ciebie ani nie strasząc. Sam zemstę uważam za coś podłego (z obydwu stron). Znam jednak takiego, który zemścił się po prawie 5 latach i to na tyle perfidnie, że dziewczyna straciła nową rodzinę, pracę i szacunek w swoim środowisku. Fakt, że podłe i perfidne no ale skuteczne. Pamiętaj więc, że zemsta to broń obusieczna i nigdy nie wiesz kiedy cię dopadnie. Czy warto więc zaczynać ? Odpowiedzieć musisz sama sobie.
          • agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 21:38
            moge sobie pozwolić bo to typ, który kiedy wszystko sie rypło nie umiał temu stawić czoła tylko poskarzył sie żonie ,że ja na niego poluje-hahaha, żona zaatakowała mnie a on sam zgrywał niewiniątko, tchórz do kwadratu , który boi sie własnego pierdnięcia a co dopiero zemsty
            • on99 Re: Słodka zemsta...... 10.10.11, 22:28
              Powodzenia więc smile
              • czarnulka_5 Re: Słodka zemsta...... 11.10.11, 09:36
                Jasne ze facet moze tez posunac sie do zemsty.....ale w moim wypadku nie sadze.
                Dupek ktory zataja ze ma rodzine jest takim tchorzem, ze nie bylo by go na to stac.
                • on99 Re: Słodka zemsta...... 11.10.11, 18:11
                  Naszła mnie pewna refleksja - obydwie macie po 35 lat a to o czym mówicie (telefon w ogłoszeniach gejowskich, malowanie windy) jest na poziomie gdzieś 12-14 latek. Jak myślicie, cóż wasi misiowie o was pomyślą jak to wszystko zobaczą ? Moim zdaniem pomyślą jedno - jak to dobrze, że się nie zdecydowałem na cokolwiek więcej z tą gówniarą. Ich żony są może i chłodne, może się nimi znudzili a może mają jakieś inne wady ale łączy je jedno - w ich mniemaniu są kobietami (przez duże K) a wy, realizując swoje plany, pokazujecie im jakimi dzieciakami jesteście. Zupełnie mężczyzn nie znacie - zamiast się mścić wyświadczacie im wielką przysługę - jeżeli którykolwiek z nich miał jakieś wątpliwości (o ile je miał) to po tym co zrobiłyście te wątpliwości im się rozwiały i się ucieszyli, że mają już was z głowy.
                  • agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 11.10.11, 18:18
                    pierdu pierdu
                    mam to gdzies co sobie pomysli
                    • on99 Re: Słodka zemsta...... 11.10.11, 18:28
                      I słusznie, lecz nie nazywaj tego zemstą, bo to co robicie niewiele ma z nią wspólnego, lecz przysługą misiowi, bo tym jest to w rzeczywistości. Bardzo niewiele wiecie o mężczyznach - czy naprawdę macie po 35 lat ?

Z mojej strony to wszystko. Fakturę wyślę pocztą smile
                      • czarnulka_5 Re: Słodka zemsta...... 12.10.11, 00:37
                        A kto mowi ze ja chcialam z nim byc???? Nigdy bym nie zwiazala sie z facetem ktory zdradza zone....zdradzacz to zdradzacz i kropka. W zwiazku z tym mam w dupie co o mnie pomysli hehe
    • ladymama2828 Re: Słodka zemsta...... 11.10.11, 23:33
      Ubawiłam się po pachysmile
      Skąd pomysł na tych gejów???
      Faktycznie trochę dziecinada, ale cóż...ryzyko było wliczone w zabawęsmile
    • ajmj Re: Słodka zemsta...... 12.10.11, 05:52
      Czarnulka

No naprawdę sie popisałaśwink
      • ajmj Re: Słodka zemsta...... 12.10.11, 06:04
        Wolałabym się związać z osobą, która zbłądziła ale inteligentną niż z głupiąsmile
    • oli25-7 Re: Słodka zemsta...... 13.10.11, 10:59
      Dobre,odważna jesteś.ja bym chyba nie potrafiła,ale faktycznie nieżle go załatwiłaś.
    • on99 Re: Słodka zemsta...... 13.11.11, 21:52
      Czarnulko, Agusiu, polecam wątek : forum.gazeta.pl/forum/w,30835,130613736,130613736,Zemsta_po_latach.html

• agus-ia76 Re: Słodka zemsta...... 14.11.11, 15:00
      ale ci sie przypomniało big_grin

akurat ja jestem w takiej syt.,że z mojej strony wszystko stało sie jawne więc....
      pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka