Dodaj do ulubionych

Ku przestrodze

20.07.12, 21:40
Krotka historia. Zona, nie najmlodsza juz ale wciaz ladna, mila, sympatyczna zawsze usmiechnieta.
Maz dosyc przystojny, spokojny, lekki brzuszek, okulary i nagle zjawia sie on Kochanek, obiecuje zlote gory, swiatlana przyszlosc, decyzja rozwod, podzial majatku. Maz depresja, szaleje z rozpaczy ale z czasem podnosi sie tez i finansowo, poznaje dziewczyne, mlodsza, sliczna i po uszy zakochana, sa szczesliwi. Zona, coz, kasa sie skonczyla, wraz z tym kochanek sie ulotnil a z nim swietlana przyszlosc i pozostaly tylko wspomnienia i po mezu i po kochanku. A to wszystko w czasie 2-3 lat.
Obserwuj wątek
    • mijo81 Re: Ku przestrodze 21.07.12, 13:17
      A najgorsze, że mężuś się podniósł i jest szczęśliwy .... zazdrość zżera
      • joanna9969 Re: Ku przestrodze 21.07.12, 17:54
        Moze zzera moze nie to nie moj maz i nie moja historia nie wiem czemu wyciagnelas wniosek ze moja , w sumie to ciesze sie ze sie jemu ulozylo bo to bardzo sympatyczny gosc , a ona , coz przekonala sie ze trawa wcale nie jest bardziej zielona po drugiej stronie i pewnie zaluje glupoty
        • niecierpielata Re: Ku przestrodze 25.07.12, 17:02
          życie....smile
          • mijo81 Re: Ku przestrodze 25.07.12, 20:22
            Tak powinna kończyć każda kochanka
        • mijo81 Re: Ku przestrodze 25.07.12, 20:22
          joanna9969 napisała:

> Moze zzera moze nie to nie moj maz i nie moja historia nie wiem czemu wyciagnel
          > as wniosek ze moja , w sumie to ciesze sie ze sie jemu ulozylo bo to bardzo sym
          > patyczny gosc , a ona , coz przekonala sie ze trawa wcale nie jest bardziej zie
          > lona po drugiej stronie i pewnie zaluje glupoty

No żałuje, bo finansowo kiepsko wyszła i mężus może jej się w twarz śmiać
    • moniak.89 Re: Ku przestrodze 31.08.12, 12:39
      Standard. Za głupotę trzeba płacić.
      • malena34 Re: Ku przestrodze 31.08.12, 23:27
        A zdradzala go bo byl w okularach?
        • trzy_w_jednym Re: Ku przestrodze 01.09.12, 09:56
          > A zdradzala go bo byl w okularach?

Tak i na dodatek miała strasznego PECHA, bo kochanek też nosił okulary. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka