Dodaj do ulubionych

dlaczego żony są jędzami?

20.11.12, 14:27
1. pucują szafki -> nudziary
2. nie pucują szafek -> fleje
3. kupują sobie buty i drogie ciuchy -> rozrzutne
4. ubieraja sie w tanich sklepach i skromnie -> zaniedbane
5. za mało wymagają od męża -> cięrpiętnice
6. za duzo wymagają od męża -> zołzy
7. nie chcą oddać połowy majątku -> to już zgroza !

jakieś jeszcze są powody, dla których mężczyżni romansują? być może coś mi umknęło z lektury wpisów kochanek
Obserwuj wątek
    • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 14:35
      gabbie, zmiłuj się, pracę mam, spotkanie o 15, do którego nie jestem jeszcze przygotowana, a negocjacje idą o dużą kasę, a Ty taki prowokujący temat.
      Po chwili zastanowienia doszłam prawie do 30, ale pisać nie mam czasu.
      Będę musiała poczekać aż inni uzupełnią listę i dopiszę tylko te brakujące.
      • ssssuper_kochanka Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 15:16
        trinity_0308 napisała:

> gabbie, zmiłuj się, pracę mam, spotkanie o 15, do którego nie jestem jeszcze pr
        > zygotowana, a negocjacje idą o dużą kasę

To ile ty bierzesz za numerek?
        Spoko, zdążysz się na szybko ochlapać i gacie zmienić. big_grinbig_grinbig_grin
        • sewdzi Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 16:58
          żony są jędzami bo jest ich za dużo i są na codzień.
          jak ktoś ma kochankę to zazwyczaj odczuwa jej niedosyt
          a spotkania są w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie

Mało kto spotyka się z kochanką bo zrobić z nią sobotnie zakupy,
          albo wspólnie umyc okna lub wytrzepać dywany
        • janzuszek Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 19:48
          A feeee.... ssssuper_kochankosad
          Nikt Twoich gaci nie sprawdza, więc i Ty mogłabyś się opanować
          • ssssuper_kochanka Re: dlaczego żony są jędzami? 21.11.12, 14:12
            janzuszek napisał:

> A feeee.... ssssuper_kochankosad
            > Nikt Twoich gaci nie sprawdza

A wiesz dlaczego?
            Bo ja jestem żona nudziara pucująca szafki.big_grin
            • janzuszek Re: dlaczego żony są jędzami? 24.11.12, 19:16
              ssssuper_kochanka napisał(a):

> A wiesz dlaczego?
              > Bo ja jestem żona nudziara pucująca szafki.big_grin
              Wszystko jedno kim jesteś, kochanką, czy żoną , ale nie można tak...wink
          • wiemwszytko Re: dlaczego żony są jędzami? 23.11.12, 15:18
            janzuszek napisał:

> A feeee.... ssssuper_kochankosad
            > Nikt Twoich gaci nie sprawdza
            Sprawdza jej mąż. Tobie janzuszku widzę, że nie ma kto sprawdzać, więc szukasz chętnego na forum. Kiepsko z tobą. Schodzisz na psy.
      • chyba.ze Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 16:57
        trinity_0308 napisała:

pracę mam, spotkanie o 15, do którego nie jestem jeszcze pr
        > zygotowana, a negocjacje idą o dużą kasę

Kilka dni temu pisałaś, że z wielkiej biedy Misio mieszkanie na ciebie kupił, bo nie było gdzie zadka umyć, a teraz o "dużej kasie" piszesz?
        I znów wpadka big_grin

Ps prawda to, że twój drugi nick to "brukiewa"?
        W sumie wszystko by się zgadzało big_grin
        • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 17:57
          chyba.ze napisała:

> trinity_0308 napisała:
          >
          > pracę mam, spotkanie o 15, do którego nie jestem jeszcze pr
          > > zygotowana, a negocjacje idą o dużą kasę
          >
          > Kilka dni temu pisałaś, że z wielkiej biedy Misio mieszkanie na ciebie kupił, b
          > o nie było gdzie zadka umyć, a teraz o "dużej kasie" piszesz?
          > I znów wpadka big_grin
          >

chyba.że, masz słaby refleks, już nie raz pisałam, że mam dobrą pracę. Pisałam też, że mam mieszkanie, jeszcze sprzed związku z obecnym partnerem. Oraz że kupił większe, bo nie chcieliśmy mieszkać w moim, dwupokojowym.

Ja wiem, ze ty masz w łepetynce pomerdane, ale zachowaj choć pozory zdrowego rozsądku i pomyśl, nim coś przepiszesz. Albo skonsultuj z kumpelą Laila, ona jest w tych kwestiach bardziej uważna i może ci wiele podpowiedzieć.
          • chyba.ze Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 18:08
            Oj brukiewa vel trinity

Dopiero jak połączy się twoje wątki z obydwu nicków widać kim jesteś i co posiadasz.
            Ani chłopa, ani mieszkania, ani pracy do porządku- tylko fantasmagorie big_grin

• trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 18:18
              No dobra, przyznam ci się. Mój drugi nick to spider. Wymyśliłam do po wywaleniu Laili z forum, bo wtedy procent odpowiedzi na moje posty spadł z 99,9% na 98,3%. Nie chcą tracić uwagi, wymyśliłam pająkowy nick, na wypadek jak nikt nie odpowiada na moją wypowiedź, wkraczam jako spiderka smile
              Po tym zdarzeniu Brukiewa wdrożyła nick Marantisa, jako swoje alter ego.

Poświęć trochę czasu na analizę naszych wypowiedzi pod tym kątem, może odkryjesz coś interesującego.
              Ja tym czasem idę do domu, bo na mnie czeka ktoś, kto mnie kocha, czego wszystkim, w tym też forumowym frustratkom życzę smile
              • chyba.ze Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 19:04
                trinity_0308 napisała:

> Ja tym czasem idę do domu, bo na mnie czeka ktoś, kto mnie kocha,

... ale jest podstarzały i podtatusiały, mało wydajny seksualnie, ale dzięki ex żonie ma pieniądze, więc posiedzę w samotności na forum do godzin nocnych i popiszę.
                Jak co dzień.
                trinity
                big_grin
              • spiderman47 Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 22:34
                trinity_0308 napisała:

> No dobra, przyznam ci się. Mój drugi nick to spider. Wymyśliłam do po wywaleniu
                > Laili z forum, bo wtedy procent odpowiedzi na moje posty spadł z 99,9% na 98,3
                > %. Nie chcą tracić uwagi, wymyśliłam pająkowy nick, na wypadek jak nikt nie odp
                > owiada na moją wypowiedź, wkraczam jako spiderka smile
                > Po tym zdarzeniu Brukiewa wdrożyła nick Marantisa, jako swoje alter ego.
                >

badz tak laskawa i nawet nie snij, ze moglabys byc mna prosta dziewczynino z zabitej dechami wsi.

• malena34 Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 18:23
      A jaka jest definicja jedzy?
      Znalazlam taka - jedza
      zgarbiona starucha z długim nosem , postać z bajki uosabiająca zło
      kłótliwa i dokuczliwa kobieta
      Chyba, ze macie jakas inna...
      Pzdr
      Mal
      • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 23.11.12, 19:15
        malena34 napisała:

> A jaka jest definicja jedzy?
        > Znalazlam taka - jedza
        > zgarbiona starucha z długim nosem , postać z bajki uosabiająca zło
        > kłótliwa i dokuczliwa kobieta
        > Chyba, ze macie jakas inna...
        > Pzdr
        > Mal

Jeśli chodzi o drugą definicję: 'kłótliwa i dokuczliwa kobieta' to pasuje idealnie do tych żon, które mąż postanawia wymienić na nowszy model.
        Druga definicja: 'zgarbiona starucha z długim nosem' nie jest już tak uniwersalna, natomiast idę o zakład, że do kilku żon krzykaczek z tego forum pasowałoby idealnie.
        • chyba.ze Trinity 23.11.12, 19:43
          Konkubent w domu?
          Zamiast klepać w klawiaturę idź sprawdzić co się dzieje w innym rogu kupionego przez Misia mieszkania, bo podobno Wasza gosposia to niczego sobie kobieta https://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_spruce_up.gif

Żeby poniewczasie nie okazało się, że... najciemniej pod latarnią!
          • gabbie Re: Trinity 25.11.12, 14:57
            eee

gosposia też człowiek, nie sądze aby Trinity miała coś przeciwko aby misio miał kolejną kochankę przecież to takie wzniosłe

najwyżej się grzecznie wyporowadzi i wróci do swoich 2 pokojów
            • trinity_0308 Re: Trinity 25.11.12, 19:38
              Drogie Panie, skąd to zainteresowanie moją gosposią? Czyżby któraś w Was szukała pracy?
              • str-ess Re: Trinity 26.11.12, 13:11
                > Drogie Panie, skąd to zainteresowanie moją gosposią? Czyżby któraś w Was szukał
                > a pracy?

A co? Idziesz na emeryturę???? Wakat wolny?
    • janzuszek Re: dlaczego żony są jędzami? 20.11.12, 19:52
      Żony są jędzami tylko w ustach Misiasmile Kochankę zapewnia ,że żona to jędza, a żonę ,że kochanka to dziwka co zawróciła mu tylko na chwilę w głowie big_grin
    • ssssuper_kochanka Re: dlaczego żony są jędzami? 21.11.12, 15:17
      gabbie napisała:

> jakieś jeszcze są powody, dla których mężczyżni romansują? być może coś mi umkn
      > ęło z lektury wpisów kochanek

Normalnie, aż dziwne, że trynity jeszcze o miłości nie napisała, czyli, ze mąż żony nie kocha. big_grin
      • chyba.ze Re: dlaczego żony są jędzami? 21.11.12, 17:47
        ssssuper_kochanka napisał(a):

> Normalnie, aż dziwne, że trynity jeszcze o miłości nie napisała,

Tak, od dłuższego czasu nie można było jej się pozbyć z forum- od godzin porannych do samej nocy. Teraz po dekonspiracji drugiego nicka, jakoś czar zakochanego, bogatego kochanka i ponętnej gosposi prysł- pozostała jeno brukiewa z wypłatą 2000 i jej równie ubogi przydupas w separacji.
        • brukiewa Re: dlaczego żony są jędzami? 21.11.12, 18:13
          chyba.ze,
          wypraszam sobie. Nie uważam się za ubogą. Nie uważam też, żeby trinity posługiwała się moim nickiem.
          • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 13:01
            brukiewa napisała:

> chyba.ze,
            > wypraszam sobie. Nie uważam się za ubogą. Nie uważam też, żeby trinity posługiw
            > ała się moim nickiem.

Brukiewa, daruj sobie, toż ten półgłówek chyba.że nawet nie potrafi mojego nicku poprawnie napisać, więc nic dziwnego, że jej się wszystko już miesza w łepetynie.
        • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 13:37
          chyba.ze napisała:

> Tak, od dłuższego czasu nie można było jej się pozbyć z forum- od godzin porann
          > ych do samej nocy.

Pozbyć? Ja dziś napisałam jeden post ( ten jest drugi ), natomiast mój nick padł już kilkakrotnie w postach niedopieszczonych frustratek.
          Co prawda już mnie nudzi to forum, bo ileż można gadać z ludźmi na tak niski poziomie intelektualnym, którzy mielą za każdym razem to samo, ale jak czytam Wasze wzdychania do mnie i co się pojawi jakiś wątek to trinity to, trinity tamto, że aż nie mogę wyjść z podziwu, jak niewiele kocmołuchom potrzeba, żeby się podniecić.
          Czy nie możecie się jednak trochę wysilić i dodać czegoś nowego.
          Tak, zauważyłam, że jedna się non stop czepia KOLEGOM, druga(drugi) belzebuda, a trzecia ( albo ta sama ) szympansa. A i ktoś z problemami z erekcją partnera ciągle przemyca jakieś obleśne wpisy o genitaliach. Już nie musicie tego powtarzać, wszyscy już przeczytali.
          Na nic więcej Was nie stać? To może pora zmienić forum na 'brak seksu w małżeństwie'?
          • str-ess Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 13:45
            trinity_0308 napisała:

> To może pora zmienić forum na 'brak seksu w małżeństwie'?

Stary pierdziel zaniemogł? czy może znalazł młodszą?

> ileż można gadać z ludźmi na tak niski poziomie intelektualnym,

Swoim IQ ponizej 80 sie nie przejmuj! Wazne, ze masz zawsze gotową do akcji Waginę! To twój atrybut, tego twoi panowie od ciebie oczekują....
            • ssssuper_kochanka Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 13:52
              str-ess napisała:

> trinity_0308 napisała:
              >
              > > To może pora zmienić forum na 'brak seksu w małżeństwie'?
              >
              > Stary pierdziel zaniemogł? czy może znalazł młodszą?

I trinity szukała pomocy na sąsiednim forum, o czym nas natychmiast poinformowała. big_grin
          • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 14:09
            HAHAHA, mogłam się założyć, że tam będzie. Tylko coś napisałam i już się rzuciły dwa wściekłe buldogi smilesmilesmile i to w niespełna pół godziny !!!
            Świetnie się nadajecie dla mnie jako zabaweczki w ramach przerwy w pracy. Można się z was pośmiać głupie szczekające i warczące suczki.
            Szkoda, że stałyście się takie przewidujące.
            • str-ess Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 14:23
              No proszę , więc nie tylko my mamy ubaw...
              Pracuje w duzej korporacji i zapewniam cię, że rano przy kawie czytamy wraz z koleżankami twoje kurewskie wywody i pękamy ze śmiechu! Tak mało skomplikowanej istoty jak ty, pustej, próżnej i płytkiej żeby nie napisać bardziej dosadnie, nie ma na zadnym innym forum! Typowa cycata blondynasmile
              • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 14:32
                str-ess napisała:

> Pracuje w duzej korporacji
                zapomniałaś dodać 'jako sprzątaczka'

Tak przypuszczałam, że sprzątaczki w dużej korporacji piją kawę o korzystają w niecnych celach z komputerów innych pracowników nim ci przyjdą do pracy.
                Dobrej zabawy. Następnym razem zaproście jeszcze kolegów z ochrony, będzie weselej.

> Typowa cycata blondynasmile

A co, ty jesteś płaską brunetką? Hej, a może ty jesteś ex mojego partnera, to by się zgadzało, ona też nie ma cycków, a do tego tłusty tyłek.
                • chyba.ze Trinity z wielkimi cyckami 26.11.12, 15:12
                  trinity_0308 napisała:

Hej, a może ty jesteś ex mojego partnera, to b
                  > y się zgadzało, ona też nie ma cycków, a do tego tłusty tyłek.

Może sięgają pępka i dlatego pierwszy mąż kantem cię puścił?
                  Ogólnie co post, to więcej deficytów wychodzi na jaw.
                  Nie tylko psychicznych wink
                  • trinity_0308 Re: Trinity z wielkimi cyckami 26.11.12, 15:27
                    ooo jest i trzecia wściekła suczka. Fajnie, że przyszłaś powarczeć razem z koleżankami.
                    Wiedziałam, że kto jak kto, ale ty zgłosisz się na ochotnika do tego zaszczytnego grona kobiet, którym już nic w życiu innego nie zostało, tylko na forum wyszczerzać kły.
                    • chyba.ze Re: Trinity z wielkimi cyckami 26.11.12, 15:36
                      trinity_0308

A po co mi odpisujesz?
                      Widać coś cię nieźle uwiera big_grin

Weźże szczotkę spod zlewu i pomóż gosposi buty pana oczyścić.
                      Albo pielmieni zrób- pani Stasia będzie zachwycona. Nuu big_grin
                      • trinity_0308 Re: Trinity z wielkimi cyckami 26.11.12, 15:42
                        chyba.ze napisała:

> trinity_0308
                        >
                        > A po co mi odpisujesz?
                        > Widać coś cię nieźle uwiera big_grin
                        >
                        > Weźże szczotkę spod zlewu i pomóż gosposi buty pana oczyścić.
                        > Albo pielmieni zrób- pani Stasia będzie zachwycona. Nuu big_grin

Odpisuję, bo to cię mobilizuje do dalszych skowytów i jazgotów. Dbam żebyś sie zdążyła wyszczekać nim pójdę do domu, co niestety dziś następuje dość wcześnie, ale założyłam specjalnie dla was suczki nowy wątek, żebyście miały co robić.

• ssssuper_kochanka Re: Trinity z wielkimi cyckami 26.11.12, 15:49
                          trinity_0308 napisała:

> ale założyłam specjalnie dla was suczki nowy wątek, żebyście miały co robić.

Ty, niewyżyta suka, moje psy się pytają, czy dasz radę obsłużyć je wszystkie na raz.
                • str-ess Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 16:18
                  trinity_0308 napisała:
                  > Pracuje w duzej korporacji
                  > zapomniałaś dodać 'jako sprzątaczka'
                  > Tak przypuszczałam, że sprzątaczki w dużej korporacji piją kawę o korzystają w
                  > niecnych celach z komputerów innych pracowników nim ci przyjdą do pracy.
                  > Dobrej zabawy. Następnym razem zaproście jeszcze kolegów z ochrony, będzie wese
                  > lej.

No proszę, jak świetnie się orientujesz co porabiają sprzątaczki w godzinach pracy. W końcu jesteś jedną z nich, a po godzinach masz fuchę u Pana, którego na forum nazywasz kochankiemsmile
                  P.S.koledzy z ochrony sa tacy weseli??? Skoro, tak twierdzisz, to pewnie niejednokrotnie gościłaś w stóżówcesmile
            • str-ess Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 14:25
              I jeszce jedno. Określenie -suczka- pasuje do ciebie idealnie! Penie tak nazywa cie jego zonawinksmilesmile
              • trinity_0308 Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 14:34
                str-ess napisała:

> I jeszce jedno... wrrrr, wrrr, hau, hau, hau

Dobra, to ja idę na lunch, a wy tu sobie same powarczcie i poszczekajcie smile
                • ssssuper_kochanka Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 15:45
                  trinity_0308 napisała:

> I jeszce jedno... wrrrr, wrrr, hau, hau, hau

Gadasz z psami? To tragicznie już z tobą.

> Dobra, to ja idę na lunch,

Kości pod śmietnikiem ktoś rozrzucił?
              • ssssuper_kochanka Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 15:41
                str-ess napisała:

> I jeszce jedno. Określenie -suczka- pasuje do ciebie idealnie! Penie tak nazywa
                > cie jego zonawinksmilesmile

I on też!
                Dawaj suko, bo jak nie to pójdę do żony - takie słowa słyszy trinity przy każdym spotkaniu, po czym błyskawicznie ściąga gacie i wystawia tyłek. big_grin
                • chyba.ze Re: dlaczego żony są jędzami? 26.11.12, 15:47
                  > błyskawicznie ściąga gacie i wystawia tyłek

Ściąga brudne gacie z równie brudnego tyłka.
                  Brud panuje także w domu pana odkąd wprowadziła się tam trinity- aż zatrudnił gosposię.
                  Same straty z tymi kochankami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka