Dodaj do ulubionych

Zazdrość jest reakcją prymitywną

15.12.12, 21:10
oto przykłady:

trinity_0308 18.11.12, 19:26

Otóż była już żona mojego partnera, nie wiem co do końca mając na celu też bardzo chciała się ze mną porozumieć. Odwiedzała moje internetowe profile i wydzwaniała do mnie namiętnie, nie mogąc pojąć, że gadać z nią nie będę.

Któregoś razu, gdy do mnie zadzwoniła, nagrałam do co mówiła, a mówiła dużo, przyznając się, że zdobyła nielegalnie mój numer, wykorzystując swoje znajomości, że zdobyła dostęp do zdjęć które mu wysyłałam, też nielegalnie i takie tam. Gdy skończyła swój wywód, ja jej grzecznie powiedziałam, ze nie rozumiem o co jej chodzi, bo jej mąż jest jedynie moim kolegom i proszę ją, żeby przestała mnie nękać. Potem wysłałam jej to nagranie i poinformowałam, że jeśli nie zmieni swojego postępowania, nagranie, w którym przyznaje się do wykorzystywania służbowych znajomości trafi do wielu osób w jej firmie, a że pracuje w dużej korporacji, stosujących się do standardów, bankowo wyleciała by z pracy.

Dzięki temu żona niezmiernie spokorniała i sprawy mojej osoby nie odważyła się poruszyć nawet przy okazji rozwodu. Odeszła w przeszłość grzecznie i bez orzekania winy.

> Trinity ewidentnie ma kompleks bylej żony. Tamta kobieta ewidentnie ma klasę, d
> umę i szacunek do siebie. Pewnie również jest piękna i elegancka.

Tak, ma też poważną nadwagę, myje włosy raz na dwa tygodnie i ubiera się w sklepach dla starych bab. Ma też klasę zapraszają byłego męża, o którym wie, że wybrał inną kobietę to spędzenia z nią świąt. Domniemuję, że to przez szacunek dla swoich rodziców, którzy wobec jego odmowy nie będą mogli spędzić świąt na jego koszt.

trinity_0308 23.11.12, 19:10 Odpowiedz

W święta próbowała wciągnąć go żona. Cóż, nie jestem częścią jej rodziny, nigdy nie będę i dzięki Bogu, bo bym chyba musiała skoczyć z rozpaczy z mostu.
Obserwuj wątek
    • trinity_0308 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 15:04
      Niniejszy wątek dedykuję wszystkim zdradzanym i porzuconym żoną.
      Nie bądźcie zazdrosne! Wszak to prymitywna reakcja!
      To, że wasz mąż spotyka się / sypia / odchodzi od was z inną kobietą, to nie powód na prymitywnych negatywnych uczuć.
      • marantisa Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 16:14
        trinity_0308 napisała:
        > Niniejszy wątek dedykuję wszystkim zdradzanym i porzuconym żoną.

Nie kompromituj się po raz kolejny. Piszemy porzuconym żonom- nie porzuconym żoną!!!

Zastanawiam się jak bardzo zostałaś skopana przez życie skoro jest w tobie tyle negatywnych, prymitywnych emocji, uczuć, nienawiści, zazdrości! Do tego dochodzi brak wykształcenia (notoryczne błędy ortograficzne!), brak ogłady, kultury, manier... Nawet desperat nie tknął by cie kijem, jestem tego pewien! A co dopiero cudzy mążsmile
        • facettt dzidziu, ty sie zdecyduj 16.12.12, 16:57
          czyje interesy tu reprezentujesz.
          zdradzonych zon, czy niedopieszczonych chlopczykow ?

inaczej wezme pasa i profilaktycznie zloje skore, az szydlo wyjdzie z worka.
          • vera_lake Re: dzidziu, ty sie zdecyduj 16.12.12, 18:42
            Facetttttttt- Tobie się jak zwykle marzy...
            • facettt zdecydowanie 16.12.12, 19:34
              vera_lake napisała:
              Tobie się jak zwykle marzy...

zdecydowanie.
              przy czym marzenia te ida w jasnym, pozytywnym kierunku.
              w przeciwienstwie do destrukcyjnego ujadania dzidz smile))
        • trinity_0308 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 18:49
          marantisa napisał:

> Zastanawiam się jak bardzo zostałaś skopana przez życie skoro jest w tobie tyle
          > negatywnych, prymitywnych emocji, uczuć, nienawiści, zazdrości! Do tego dochod
          > zi brak wykształcenia (notoryczne błędy ortograficzne!), brak ogłady, kultury,
          > manier...

Nie zastanawiaj się, nie warto. Wszelkie twoje wnioski mijają się z prawdą smile

Ja natomiast zastanawiam się, jak bardzo smutne musi być twoje życie, skoro rozrywką jest dla ciebie zakładania na forum wątku o mnie, osobie, którą wszak tak nisko cenisz.
          I jak puste i bezsensowne muszą być twoje dni ( i noce ) skoro napawasz się faktem, że odpisują ci w pośpiechu mylę końcówkę 'om' z 'ą' ( bo rozumiem, że pisząc szumnie o moim braku wykształcenia, to właśnie masz na myśli... oby wszyscy wielcy tego świata mieli tylko taki problem z wykształceniem smile ).
          I ciekawi mnie, jak dużo musi być w tobie złości i nienawiści, skoro tak boli cię moje szczęście, że nie możesz się z nim pogodzić smile

Miłej niedzieli, może obejrzyj jakiś serial, albo popatrz przez okno. Nic lepszego cię wszak nie czeka.
          • marantisa Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 19:51
            trinity_0308 napisała:
            > I jak puste i bezsensowne muszą być twoje dni ( i noce ) skoro napawasz się fak
            > tem, że odpisują ci w pośpiechu mylę końcówkę 'om' z 'ą' ( bo rozumiem, że pisz
            > ąc szumnie o moim braku wykształcenia, to właśnie masz na myśli... oby wszyscy
            > wielcy tego świata mieli tylko taki problem z wykształceniem smile ).

W pośpiechu? Żartujesz! Nie znasz zasad ortografii i udowadniasz to w niemal każdym swoim wątku! Mój 9 letni syn nie robi takich błędów! Co do twojego wykształcenia, śmiem wątpić czy skończyłaś choćby zawodówkę.
            Z wielkimi tego świata to mnie mocno rozbawiłaś. Mogłabyś popełnić spektakularne samobójstwo skacząc ze swojego Ego na własne IQ! Trochę pokory Matole!

• facettt kosz za zlamanie regulaminu. 16.12.12, 19:59
              marantisa napisał:
              Trochę pokory Matole!

kosz za zlamanie regulaminu.
              • marantisa Re: kosz za zlamanie regulaminu. 16.12.12, 20:17
                facettt Panny z UJ cię olały czy wiagry zabrakło?
                • facettt viem, ze to lubisz 16.12.12, 21:07
                  nie bede Ci zalowalsmile
                  www.technik.farmacji.pl/wp-content/uploads/2010/08/z5486656M.jpg
                  • marantisa Re: viem, ze to lubisz 16.12.12, 21:48
                    Po raz n-ty wstawiasz tego suchara stary! Może zafunduję ci nowe, będzie bezpieczniej i nie spuchnie ci przyrodzenie jak nos Mikołajasmile
                    • facettt Re: viem, ze to lubisz 16.12.12, 21:50
                      marantisa napisał:
                      > Po raz n-ty wstawiasz tego suchara stary! Może zafunduję ci nowe, będzie bezpie
                      > czniej i nie spuchnie ci przyrodzenie jak nos Mikołajasmile

dziewcze.
                      delektuj sie, poki mozesz.
            • trinity_0308 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 21:13
              Fakt, że mnie obrażasz potwierdza, że trafiłam z oceną twojego smutnego życia.
              Kablówkę odcięli i nie mogłeś obejrzeć serialu?
              Czy za ślisko na spacer?

Nie wątpię też wcale, że twój syn nie robi błędów, bo jeśli odziedziczył inteligencję po tatusiu to jeszcze nie umie pisać. Pewnie w szkole dla czubów poznawanie literek jest w wyższej klasie.
              • iron_man0 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 21:19
                > Nie wątpię też wcale, że twój syn nie robi błędów, bo jeśli odziedziczył inteli
                > gencję po tatusiu to jeszcze nie umie pisać. Pewnie w szkole dla czubów poznawa
                > nie literek jest w wyższej klasie.

nie ma czegos takiego, jak szkola dla CZUBOW.
                sa OSRODKI WYCHOWAWCZE i nie zdziwiloby mnie wcale, gdybys taki przybytek zaliczyla.
              • marantisa Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 16.12.12, 21:41
                trinity_0308 napisała:
                > Nie wątpię też wcale, że twój syn nie robi błędów, bo jeśli odziedziczył inteli
                > gencję po tatusiu to jeszcze nie umie pisać. Pewnie w szkole dla czubów poznawa
                > nie literek jest w wyższej klasie.

Od mojego dziecka wara kurwiszonie! Z twoją znajomością ortografii, prostactwem i chamstwem domniemam, że tego typu szkołę sama zaliczyłaś! Weź ścierę lub mopa i zrób Państwu porządki na Świata!

• facettt kosz za zlamanie regulaminu. 16.12.12, 21:44
                  i ode mnie prezent pod choinke na Swieta.
                  • marantisa evi85 16.12.12, 22:14

Kochanek/kochanka to ktoś wyzuty z zasad moralnych. Wiązać się świadomie z żonatym człowiekiem oznacza tylko tyle, że ma się gdzieś uczucia innych, dotrzymywanie obietnicy, wierność, lojalność. Jeśli dopuszcza, że jej czy jego partner/partnerka zdradza swoją żonę/męża - to znaczy, że to AKCEPTUJE. Że to jej nie przeszkadza, sama bierze w tym udział.

Kobieta/mężczyzna mądry - nie wybierze na partnera życiowego żonatego niedorajdy, który nie potrafi (skoro jest niewierzący) zerwać z żoną po ludzku, PRZYZWOICIE, tylko sypia gdzieś pokątnie z jakimiś nałożnicami.

Kobieta/mężczyzna świadomi swojej wartości - nigdy nie zgodzą się na życie w trójkącie. Po prostu - bo to uwłacza ludzkiej godności.

Tylko kobieta zdesperowana zwiąże się z żonatym. Widocznie nikt lepszy się jej nie trafił.
                    A czemu nie trafił - ma jakiś feler?

Kobieta/mężczyzna mądry, rozsądny i kochający siebie - zdaje sobie sprawę, że seks z osobą trzecią powoduje, że do łóżka zaprasza się około kilkadziesiąt osób. Bo każdy partner potencjalnego kochanka/kochanki miał swoje partnerki, a te z kolei partnerów, itd. Zatem co za upodlenie - za cenę chwilowej przyjemności, łatwego życia - narażać zdrowie.

Jednym słowem - kochanek/kochanka - to zakompleksiona z niskim poczuciem własnej wartości z niskim poczuciem moralności i zasad etycznych, zdesperowana, biedna, niezbyt mądra osoba.
                    • facettt tesz mam swoje zasady... 16.12.12, 22:40
                      marantisa napisało:
                      Kochanek/kochanka to ktoś wyzuty z zasad moralnych. Wiązać się świadomie z żona
                      > tym człowiekiem oznacza tylko tyle, że ma się gdzieś uczucia innych, dotrzymywa
                      > nie obietnicy, wierność, lojalność.

- tego nie wiem. ale mam swoej zasady i mezatek nigdy nie tykalem.
                      nie bede przykladal reki do rozbijania cudzych malzenstw...
                      natomiast moje wlasne moge - gdyz sam je zawarlem smile))
                      (chociaz nie mam najmniejszego zamiaru, bo po co zamieniac jedna babe na druga?
                      - kochanka jest dla przyjemnosci - a nie na podmiane smile))

• trinity_0308 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 17.12.12, 09:35
                  marantisa napisał:
                  > Od mojego dziecka wara

Co cię tak zabolało? Jakieś problemy z synusiem? Opowiesz nam swoją żałosną historię?

• iron_man0 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 17.12.12, 09:41
                    dlaczego wyzywasz sie na jego dziecku?
                    nie boisz sie, ze ktos kiedys morde ci obije?
                    takie jak ty to najlepiej zlapac ze wsiarz, przyciagnac do ziemii i przeciagnac po niej kilka razy, az kudly powylaza.
                    na twoim miejscu nie wychylalbym sie tak.
                    • trinity_0308 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 17.12.12, 12:08
                      WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
                  • marantisa Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 17.12.12, 12:19
                    trinity_0308 napisała:
                    > Co cię tak zabolało? Jakieś problemy z synusiem? >Opowiesz nam swoją żałosną historię?

Chyba jasno zakomunikowałem, że nie życzę sobie obrażania mojego syna! To wspaniały , mądry dzieciak! Agresja werbalna wobec dziecka to objaw inteligencji nie najwyższych lotów!
                    To objaw odczłowieczenia!
                    Fakt, ze jesteś bezdzietna, samotna i zgorzkniała nie usprawiedliwia takiej agresji wobec cudzego dziecka! Rozumiem, ze żaden facet nie chciał z taką podłą kreaturą jak ty zakładać rodziny, mieć dzieci.

• trinity_0308 Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 17.12.12, 12:41
                      Ależ ja tylko zapytałam, czy masz jakieś problemy z synkiem i czy zechcesz się z nami podzielić swoimi problemami smile

WESOŁYCH ŚWIĄT Tobie i Twojej rodzinie, która nie ma żadnych problemów i jest szczęśliwa smile
                      • str-ess Re: Zazdrość jest reakcją prymitywną 17.12.12, 12:44
                        trinity_0308 napisała:

> Ależ ja tylko zapytałam, czy masz jakieś problemy z synkiem i czy zechcesz się
                        > z nami podzielić swoimi problemami smile

Problem to masz ty ladacznico! Jesteś zakałą tego forum!
      • chyba.ze trynity 16.12.12, 20:32
        trinity_0308 napisała:

> To, że wasz mąż spotyka się / sypia / odchodzi od was z inną kobietą, to nie po
        > wód na prymitywnych negatywnych uczuć.

Mam wrażenie, że jesteś opisywaną gosposią sprzątającą dom Państwa- tylu powtarzanych błędów stylistycznych dawno tu nie widziano.
        Czaju naparz lepiej bo zimno.
        I jak tam podłogi?
        Pielmieni ulepione na święta?
        Sądząc po ilości czasu nic nie zrobione... Państwo Cię biedactwo wywalą i tyle dobrego z tego będzie sad
        • trinity_0308 Re: trynity 16.12.12, 21:09
          Jak rozumiem nie masz nic do powiedzenia w temacie wątku? Cóż za paskudne zachowanie względem jego autora.
          • iron_man0 Re: trynity 16.12.12, 21:21
            Cóż za paskudne zacho
            > wanie względem jego autora.

o sobie mowisz?
            gdybys faktycznie byla taka spelniona i szczesliwa, nie mialabys tyle czasu na forum, na tydzien przed SWIETAMI.
            od razu widac, zes LEN i BRUDAS.
            • facettt Iron_maiden, to jak z tymi jajami ? 16.12.12, 21:26
              iron_man0 napisał(a):
              > od razu widac, zes...

1. kosz za naruszenie regulaminu.
              2. to jak iron_maiden ? bedziesz miec jakies jaja na Wielkanoc ?
              • iron_man0 Re: Iron_maiden, to jak z tymi jajami ? 16.12.12, 21:55
                o czym ty do mnie rozmawiasz?
                • facettt Re: Iron_maiden, to jak z tymi jajami ? 16.12.12, 22:08
                  iron_man0 napisał(a):
                  > o czym ty do mnie rozmawiasz?

o twoich troskach.
                  ile razy mam ci to mowic ?
                  savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg
                  • iron_man0 Re: Iron_maiden, to jak z tymi jajami ? 17.12.12, 09:44
                    przestan belkotac i zacznij pisac z sensem PAJACU, wszak tego zrozumiec nie idzie.
                    nawaliles sie? najarales jakiegos ziola? chrzanisz bez sensu, w kolko sie powtarzasz.
                    ktos, komu sie wydaje, ze "ukonczyl" UJ, powinien cos wiecej soba reprezentowac a tymczasem robisz z siebie posmiewiskobig_grin
                    • facettt iron_maiden, dzidziu 17.12.12, 14:40
                      znickaj z tego forum - skoro denervuja cie kochanki.
                      masochista jezdes, ze sie tak meczysz ?

no to po jednym na dobry humor:
                      savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg
                      • iron_man0 Re: iron_maiden, dzidziu 17.12.12, 14:41
                        jesli myslisz, ze to cos mnie denerwuje...
            • trinity_0308 Re: trynity 17.12.12, 09:36
              iron_man0 napisał(a):
              > gdybys faktycznie byla taka spelniona i szczesliwa, nie mialabys tyle czasu na

Ile czasu? 20 minut dziennie? Mogłabym mieć nawet więcej, wszystko jest kwestią dobrej organizacji smile
              • iron_man0 Re: trynity 17.12.12, 09:46
                > Ile czasu? 20 minut dziennie? Mogłabym mieć nawet więcej, wszystko jest kwestią
                > dobrej organizacji smile

jakiej ORGANIZACJI?
                ANALFABETKO, ty nawet nie wiesz, co to jest ORGANIZACJA.
                len smierdzacy jestes, nic w chalupie nie robisz, tylko sie grzmocisz i wpisow moich, marantisa, chyba.ze i innnych wypatrujesz.
                • trinity_0308 Re: trynity 17.12.12, 12:12
                  WESOŁYCH ŚWIĄT !
          • chyba.ze Re: trynity 16.12.12, 21:34
            trinity_0308 napisała:

Cóż za paskudne zacho
            > wanie względem jego autora.

No cóż biedactwo- znów nie załapałaś drzewka.
            Do ciebie bezpośrednio się odniosłam, o autorze nic nie wspomniałam.
            Pozdrawiam cieplutko i przed świąteczne uściski dla Konkubenta wink
            • facettt chybasz 16.12.12, 21:43
              chyba.ze napisała:
              Pozdrawiam cieplutko i przed świąteczne uściski dla Konkubenta wink

chybasz - w rewanzu ja przekazuje pozdrovionka Swiateczne dla Slubnego.
              - tylko czy jestes pewna, ze nie zdradza ?
              - a co do drzewka, to wigilijne jusz stoi ?
              bo u mnie nawet dwa.
              jedno w pokoju, a drugie na balkonie.
              co dom - to dom.
              • ssssuper_kochanka Re: chybasz 17.12.12, 11:33
                facettt napisał:

> chybasz - w rewanzu ja przekazuje pozdrovionka Swiateczne dla Slubnego.
                > - tylko czy jestes pewna, ze nie zdradza ?

Tak, zdradza z tobą. big_grin

> - a co do drzewka, to wigilijne jusz stoi ?
                > bo u mnie nawet dwa.

To mało. Postaw z 10, najlepiej jedno na drugim, to może ktoś z czystej ciekawości odwiedzi cię w wigilię i nie będziesz taki samotny.

> jedno w pokoju, a drugie na balkonie.
                > co dom - to dom.

Nie dom tylko burdel. Ponoć regularnie od 25 lat zdradzasz żonę.
                W wigilię, jak będziesz chciał dzielić się opłatkiem, to stań przed lustrem, a będzie ci raźniej.
                big_grinbig_grinbig_grin
                • facettt dalej chybiasz :) 17.12.12, 14:44
                  ssssuper_kochanka napisał(a):

> Nie dom tylko burdel.

- absolutnie nie. mam zasady. kochane do domu nigdy nie sprowadzalem.

Ponoć regularnie od 25 lat zdradzasz żonę.

- nigdy tego nie napisalem , ze regularnie. a tylko czasami.
                  nikt nie ma za duzo czasu, a regularnie, to tylko golic sie nalezy.

W wigilię, jak będziesz chciał dzielić się opłatkiem, to stań przed lustrem, a
                  > będzie ci raźniej.

- prawie codziennie staje przed lustrem, przy goleniu - i zawsze robi mi sie razniej, gdy uda mi sie nie zaciac... .)
              • chyba.ze facet 17.12.12, 14:00
                facettt napisał:

> - tylko czy jestes pewna, ze nie zdradza ?

pewna w życiu jest tylko śmierć
                i podatki

> - a co do drzewka, to wigilijne jusz stoi ?

za wczas Panie- uschłoby od ciepła naszego domowego ogniska o jakim co niektórzy mogą tutaj sobie pomarzyć
                wyłączywszy Ciebie of korz, bo masz i żonę i teściów na poziomie, a sam trzymasz klasę
                pozdrafiam
            • trinity_0308 Re: trynity 17.12.12, 09:39
              chyba.ze napisała:

> trinity_0308 napisała:
              >
              > Cóż za paskudne zacho
              > > wanie względem jego autora.
              >
              > No cóż biedactwo- znów nie załapałaś drzewka.
              > Do ciebie bezpośrednio się odniosłam, o autorze nic nie wspomniałam.
              > Pozdrawiam cieplutko i przed świąteczne uściski dla Konkubenta wink

Oczywiście, że do mnie, ale ktoś założył wątek na jakiś temat, żeby na ten temat rozmawiać, a nie żebyś go zaśmiecała swoimi nudnymi wynurzeniami. Chcesz pogadać o mnie, załóż wątek o mnie, albo odszukaj sobie, ten który specjalnie założyłam takich jak ty.

Tyle czasu na forum przesiadujesz, a nie znasz podstawowych zasad. Żałosne.
              • iron_man0 Re: trynity 17.12.12, 09:48
                sama jestes ŻAŁOSNA durnowata BZDZIAGWO bez wyksztalcenia.
              • chyba.ze Re: trynity 17.12.12, 13:50
                trinity_0308 napisała:

Chcesz poga
                > dać o mnie, załóż wątek o mnie,

https://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

Jak będę miała problem z gotowaniem, sprzątaniem i prasowaniem- obiecuję, że napiszę.
                Któż taki wyśmienity czaj parzy jak ty?
                Zarzuć przepisem lepiej na uszka z grzybami albo postną zupę- będzie i przyjemniej i pożyteczniej
                Merry Christmas smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka