Po czym poznajesz dobrego kochanka?

Co sprawia, że po pierwszym kontakcie wzrokowym jesteś mokra i wiesz, że chcesz aby Cie zdobył?
ja uwielbiam , a może po kolei
kontakt wzrokowy. Mówi się, że w oczach kobiety widzi się duszę... ale mężczyźni mają to samo... u wyjątkowych mężczyzn, można z oczu czytać godzinami
głos... jeżeli jest kojący, delikatny, a przede wszystkim mówi nisko i wolno... wyobrażam sobie, że szepcze mi do ucha niegrzeczne rzeczy i mam nieodpartą chęć sprowokowania go do tego.
zapach i styl... wystarczy, że dobrze wygląda w marynarce, albo nosi koszulę... chce mu ją zerwać i rzucić się do szyi aby go wywąchać... jeżeli ma dobrany zapach do charakteru to od razu cenię jego styl i osobowość.
słuchanie... nie wtrąca się i nie musi się chwalić, a potrafi słuchać... niewielu mężczyzn to potrafi, dlatego tak niewielu jest spełnionych seksualnie.
i na koniec... krok! to jak chodzi i tańczy, czy potrafi inicjować kontakt, pocałunki!
jeżeli jakiś mężczyzna to czyta, to niech albo to przyswoi. A jeżeli taki już jest czekam na komentarz. rozmarzyłam się ;P
Ale to forum dla PAŃ, więc interesują mnie Wasze odpowiedzi.
Co intuicyjnie mówi Ci, że ten samiec jest dobry w łóżku?