Dodaj do ulubionych

Po czym poznajesz go?

02.12.13, 23:33
Po czym poznajesz dobrego kochanka? smile
Co sprawia, że po pierwszym kontakcie wzrokowym jesteś mokra i wiesz, że chcesz aby Cie zdobył?

ja uwielbiam , a może po kolei
kontakt wzrokowy. Mówi się, że w oczach kobiety widzi się duszę... ale mężczyźni mają to samo... u wyjątkowych mężczyzn, można z oczu czytać godzinami smile

głos... jeżeli jest kojący, delikatny, a przede wszystkim mówi nisko i wolno... wyobrażam sobie, że szepcze mi do ucha niegrzeczne rzeczy i mam nieodpartą chęć sprowokowania go do tego.

zapach i styl... wystarczy, że dobrze wygląda w marynarce, albo nosi koszulę... chce mu ją zerwać i rzucić się do szyi aby go wywąchać... jeżeli ma dobrany zapach do charakteru to od razu cenię jego styl i osobowość.

słuchanie... nie wtrąca się i nie musi się chwalić, a potrafi słuchać... niewielu mężczyzn to potrafi, dlatego tak niewielu jest spełnionych seksualnie.

i na koniec... krok! to jak chodzi i tańczy, czy potrafi inicjować kontakt, pocałunki!

jeżeli jakiś mężczyzna to czyta, to niech albo to przyswoi. A jeżeli taki już jest czekam na komentarz. rozmarzyłam się ;P
Ale to forum dla PAŃ, więc interesują mnie Wasze odpowiedzi.

Co intuicyjnie mówi Ci, że ten samiec jest dobry w łóżku? smile
Obserwuj wątek
    • ogolony_sony Re: Po czym poznajesz go? 03.12.13, 22:46
      no jakbym czytała o moim misiu smile głos, zapach, dialog choćby bez słów wink i chód
      - oj miś gdybyś Ty wiedział jak na mnie działasz

...myślałam, że jestem oryginalna a okazuje sie ze kręci mnie to samo co całą resztę bab smile
      • ogolony_sony Re: Po czym poznajesz go? 03.12.13, 22:48
        ale nie wiem ciągle jak miś radzi sobie w łóżku smile
        może to tylko blask odbity i miś wcale nie świeci tak jasno smile)))))))))))))))
        • zrelaxowanaaanka Re: Po czym poznajesz go? 04.12.13, 17:17
          dopóki nie sprawdzisz musisz tylko sobie wyobrażać. Ale jeżeli masz te same wymagania co do mężczyzn i poznałaś kogoś kto bardzo działa na Twoje emocje i podniecasz się na samą myśl... to jestem na 99% pewna, że to dobry kochanek smile

Wpadaj na moją stronę www.wenusianka.pl i dołącz do grona wyzwolonych kobiet smile
    • kosmitka06 Re: Po czym poznajesz go? 06.12.13, 11:06
      Zachowanie przede wszystkim. Jeżeli widzi że "mam na niego ochotę" to nie czai się z pocałunkami czy dotykiem... robi to po prostu, jest pewny siebie. To jak całuje, jak patrzy... u mnie to się sprawdziło w 100% wink
      Wcześniej dużo rozmawialiśmy, tak w miarę kulturalnie, na poziomie, 0 tematów tabu.
      • zrelaxowanaaanka Re: Po czym poznajesz go? 06.12.13, 22:59
        tylko dlaczego tak niewiele facetów wie co jest grane i na czym polega zabawa?
        • kosmitka06 Re: Po czym poznajesz go? 21.01.14, 11:45
          Uwierz mi że wiedzą co jest grane wink
          Niektórzy się po prostu boją, inni po prostu nie chcą nic więcej.
    • hansii to forum dla PAŃ ? - NIE 21.01.14, 13:53
      zrelaxowanaaanka napisał(a):
      > Ale to forum dla PAŃ, więc interesują mnie Wasze odpowiedzi.

to forum dla PAŃ ? - NIE
      to forum o kochankach plci obojga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka