magiczna_marta 21.07.08, 11:24 Moja irytacja przeszła już wszelkie granice- jak długo mamy jeszcze znosić zezez? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 14:35 wróć do szkoły na lekcję polskiego, wtedy porozmawiamy Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 16:20 Kochanice były od zarania dziejów i będą do końca świata, i z całą pewnością cię przeżyją. Zatem kochanice są i będą, ba są ich miliony, tak jak są i będą takie "życiowe klęski" jak ty. Skądinąd, kochankom jak i wszystkim pozostałym paniom na tym forum nie dorastasz do pięt, więc proponuję dać szansę swojemu talentowi gdzie indziej. Może jest jakaś szansa na zakład dla trudnej młodzieży? tam może nauczyłabyś się życia w grupie, nie żartuję. Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 17:37 Kachna tu się zapędziłaś, zezez jest tylko wulgarny! a kochanice były, są i bedą niemoralne i to one są "życiowymi kleskami" próbujacymi sprowadzić wszystkich do swojego poziomu!!!(....ja tam wole zadawać się z niedouczonym typkiem ale z zasadami, niż z wyrafinowana wredna suką w białych rekawiczkach!) ... a czy nie wydaje Ci się, że to właśnie kochanice, nie szanując norm i zasad obowiazujacych w relacjach miedzyludzkich, są aspoleczne? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 17:50 Ej, ej, ej! Cisza, założyć sobie nowy temat przekupy. Tutaj zastanawiamy się jak wywalić z forum Zezeza! Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 18:15 Hola! hola! mnie on nie przeszkadza, a forum nie jest WASZE! .....chyba Cie trocho poniosło....Martusiu(?) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 18:22 jak Ci on/ona nie przeszkadza to po co się tutaj wypowiadasz? Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 17:13 No, właśnie dlatego.... to chyba logiczne? Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 18:23 W takim razie nie kieruj swoich wypowiedzi do takiej wrednej suki w białych rękawiczkach jak ja, tylko załóż sobie forum, na którym będziesz mogła pogadać z zezem. Skądinąd na tym forum urzędują same wredne suki, więc chyba nie znajdziesz tu towarzystwa godnego siebie. Jeżeli takaż z ciebie szczęśliwa i przyzwoita kobieta, ba nawet mężatka, to co robisz na tym forum, naprawiasz świat? Większym świętym niż ty, to się nie udało... Ja sie zapędziłam? a twój wielki kompan w walce z kochanicami- zez nie zapędził się nazywając kobiety sukami, lachociągami, spermo jadami etc? Zajmując się od lat zawodowo socjologią i patologią społ. nie uważam, żeby jakaś kochanka, która ujawniła się na forum wykazała większe cechy aspołeczne niż zez. Ona wzbudza w ludziach agresję, zażenowanie, ludzie ją odrzucają- to świadczy o aspołeczności. Odpowiedz Link
maqdami Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 19:55 Dziewczyny dajcie spokój! Zawsze sie znajdzie jakiś wrzód na dupie, a raczej wrzody w tym przypadku, bo jak na razie ujawnily się dwa. Pewnie mają radoche że ktoś poświeca im swoja uwagę i o to im chodzi. Myśle, że najlepiej będzie jak zignorujemy wypowiedzi tych 13-letnich siusiaków (nie obrażając młodzieży) niech sobie piszą. Nie uwierze, że dorosła, dojrzała kobieta, żona a nawet matka jest zdolna do takich wypowiedzi jakich udziela zezez. -- "otwieram oczy i biorę sie w garść nie ma czym przejmowac sie" Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 20:16 Skądinąd na tym forum urzędują same wredne suki, więc chyba nie > znajdziesz tu towarzystwa godnego siebie. Ooo, wypraszam sobie suka to suka, ale od razu wredna... Ona wzbudza w ludziach agresję, zażenowanie, ludzie ją odrzucają- to > świadczy o aspołeczności. Wzbudźmy więc zatem w sobie meeega wielką agresję i wypierdzielmy ją stąd z wielkim hukiem Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 17:26 Guzik Cie to obchodzi po co sie wypowiadam, nie twoja sprawa ale rozumiem, że moje wypowiedzi mogą być dla Ciebie i Tobie podobnym, nie w smak.... przecież jestescie takie wspaniałe!!!! tylko ci ludzie tacy podli!!!! ... i przypomnij sobie definicje, fachowcu...>>>>> >>>>>sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2497 ...mam nadzieje,że nie wszystkie definicje Ci sie poodwracały ale sądząc po priorytetach, ktorym chołdujesz .....NIESTETY TAK!!! Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 22.07.08, 19:06 Na to wygląda, że błyskotliwy zez gra rolę pastora na forum prawych i przyzwoitych ludzi, jako że tu nie udało się nikogo "nawrócić". Co za strata. Jakoś pusto, cóż, czas wakacji.. Odpowiedz Link
szczesliwsza Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 14:27 ja też się dopisze- poziom wypowiedzi osiągnął dno (albo innymi słowy, choc nie moimi- czasem i bagno stwarza pozory głębi). a oto błyskotliwy cytat z wypowiedzi zezez: Autor: zezez 23.07.08, 13:20 Odpowiedz cytując Odpowiedz "oj głupia pizdo, za chwile dowiesz się, ze wydarzyc sie moze wszystko i wkrótce sama zostaniesz kopnieta w ten durny tyłek i przekonasz się ,ze twoja wiara jest żałosna, ze będziesz szczęśliwa po rozbiciu cudzego małzeństwa i na krzywdzie cudzego dziecka. Ty jesteś kupą gówna, a ten facet to zwykła świnia". Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 17:23 Ciekawe jaki jeszcze może być tyłek poza tym, że twój wg zez jest durny...jej pewnie jest szlachetny i dostojny Odpowiedz Link
zezez Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 18:04 co, prawda w oczy kole, zawsze trzeba nazywać rzecz po imieniu. Odpowiedz Link
inka-1live Re: w sprawie zezez 24.07.08, 21:11 Ludzie dajcie pisac kazdemu to na co ma ochote i co sadzi na dany temat, jesli osoba ktora sie wypowiada uzywa wulgaryzmow to jej sprawa i o co ten caly halas chyba sa tu sami dorosli...choc przepraszam znam przypadki ze kochankami sa juz nastolatki UPS! a jesli was to zniesmacza nie czytajcie lub nie odpowiadajcie i sprawa prosta Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: w sprawie zezez 25.07.08, 16:10 >Ludzie dajcie pisac kazdemu to na co ma ochote i co sadzi na dany > temat Każdy pisze to co myśli, zrozum, że ludzie sprzeciwiają się temu, że zez obraża, używa języka, który nie nadaje się do rozmowy z ludźmi. dla ciebie jest wszystko w porządku, bo także masz awersję do kochanek, zatem może i ty nie powinnaś gościć na forum skoro na każdą wypowiedź kochanki reagujesz krytyką i burzeniem się, nie używając przy tym żadnych argumentów, tu ludzie chcą rozmawiać na ludzkim poziomie, nie uwłaczającym niczyjej godności-a nazywanie kogoś lachociągiem, spermojadem czy suką jest "nieco nietaktowne" -nie sadzisz? Do dyskusji radziłabym pozbyć się uprzedzeń, wszystkie kochanki traktujesz i krytykujesz w jednakowy sposób, a to świadczy o wąskich horyzontach.. Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: w sprawie zezez 25.07.08, 17:42 kachna a czy nie sądzisz, że koncentrowanie sie na formie, spycha TREŚĆ!!!... na drugi plan? "... nazywaj rzeczy po imieniu ..a zmienia sie w oka mgnieniu.." 1.2.3. Pozdr... Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: w sprawie zezez 25.07.08, 22:01 No tak.. nip69 błyskotliwy jak w większości wypowiedzi, forma wypowiedzi, o których pisałam wyklucza traktowanie ich autora jako partnera dyskusji z prostej przyczyny-narusza godność, a jeśli chodzi o treść-znaczenie, voila- "kto z kim przebywa.... sama stałaś się największą patologią . prowadzisz zajęcia z prostytutkami - razem stoicie pod latarnią, a moze przy szosie, jak tirówy? Ile bierzesz za numerek? Jak wyceniasz oral, anal?" To jedna z łagodniejszych wypowiedzi zez, ja NIE nazwę tego "nazywaniem rzeczy po imieniu" i NIE zamierzam doszukiwać się w tym treści Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: w sprawie zezez 28.07.08, 11:53 Kochanki swoim zachowaniem w relacjach interpersonalnych wpływają na osoby trzecie w sposób rzeczywisty!!!... wywołując życiowe tragedie i pozostawiajac wymierne, często nienaprawialne skutki, natomiast taki "zezez" nie ma takiej mocy sprawczej, żeby w jakikolwiek sposób w wirtualnym swiecie mógł wpływac na realnośc innych osób. I z tego powodu uważam, że dyskusja o formie wypowiedzi jest bezzasadna!...........tym bardziej, że zachowanie "zezez" analogicznie do kochanek podszyte jest EMOCJAMI!, więc niby dlaczego te drugie miałyby być uprzywilejowane, pominąwszy oczywiscie ciężar gatunkowy tych "wystepków" Pozdr.... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: w sprawie zezez 28.07.08, 14:11 n.i.p.69- wiesz co, chodzi bardziej o to że wchodzisz na forum i widziasz takie posty zezez i odechciewa Ci się czytać cały temat, w którym być może są bardzo wartościowe posty, do których nigdy nie dotrzesz, bo Twoje wkurwienie na posta takiego jednego osobnika skutecznie zniecheca Cię w ogóle do patrzenia na monitor. Odpowiedz Link
fantasia88 Re: w sprawie zezez 28.07.08, 14:49 Mówisz, że > Kochanki swoim zachowaniem w relacjach interpersonalnych wpływają na osoby,trzecie w sposób rzeczywisty!!!wywołując życiowe tragedie i pozostawiajac wymierne, często nienaprawialne skutki..< A czy ZEZ pisząc obelgi na czyjś temat zastanowiła się nad tym, czy nie rani, czy ktoś kto to czyta nie weźmie tego do siebie i pomyśli, że skoro jest dnem to po co żyć dalej... Odpowiedz Link
inka-1live Re: w sprawie zezez 28.07.08, 20:04 Droga kachno501 nie zapedzaj sie z tym twoim decydowaniem kto powinien a kto nie powinien goscic na forum bo to nie ty o tym decydujesz. Ja nie uwłaczam czyjejs godnosci jesli ktos siebie nie szanuje to czemu ja mam szanowac tego kogos. A wiesz dla mnie nietaktowne jest zostanie czyjąś kochanka. Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Do inki i n.i.p 29.07.08, 17:16 Tak się składa inko, że już miałam styczność z twoimi wypowiedziami na tym forum i dlatego uważam, że skoro tak bardzo oburza cię, wstrząsa,irytuje zniesmacza etc. zachowanie kochanek, to znajdź sobie miejsce, gdzie będziesz mogła się zrelaksować i pogadać o tym, co cię np. fascynuje. Ani TY ani N.I.P NIE NAPRAWICIE ŚWIATA, może powróćcie do tytułu forum...przecież temat chyba was nie dotyczy, więc dajcie się wygadać kochankom nie komentując ich wypowiedzi uszczypliwymi lub wręcz obraźliwymi uwagami. tutaj ludzie chcą swobodnie pogadać i oczywiste jest, że czasem może być sprzeczność zdań, ale dla was wszystko jest amoralne, podłe, kurewskie, aspołeczne-jeżeli nie potraficie zrozumieć tego, że są ludzie inni niż wy, to po prostu nie nadajecie się na forum i jeszcze jedno- piekielnie upierdliwe z was istoty. "Takie widzisz świata koło, jakie tępymi zakreślasz oczy" życie w roli kochanki nie musi oznaczać braku szacunku dla siebie, kwestia indywidualnego traktowania sytuacji. Powtórzę się: nikomu jeszcze nie udało się naprawić świata, więc czas pogodzić się się z tym, że kochanki będą tak długa, jak będziecie żyć na tej ziemi, zapewne w niebiosach ich nie ma, ale do tej pory musicie jakoś przetrawić ich obecność. Odpowiedz Link
inka-1live Re: Do kachny501 29.07.08, 23:48 No oczywiscie ze mialas stycznosc z moimi wypowiedziami na forum bo na nim pisze to chyba oczywiste. To fakt problem mnie osobiscie nie dotyczy ale to wcale nie oznacza ze jest mi obcy i ze nie powinnam sie na ten temat wypoowiadac bo bede to robic i ty tego nie zmienisz jak ci juz wczesniej napisalam i prosze dobroduszna istotko kochajaca wszystkich ludzi nie powtarzej sie bo przynudzasz leciutko. ,,kwestia indywidualnego traktowania sytuacji,, czy ty do reszty postradalas rozum czy poprostu jestes nienormalna to kazdy ma prawo robic to co chce np mordercy niech morduja, gwałciciele gwałcą, pedofile podrywaja male dziewczynki a podpalacze podpalaja wszystko co popadnie, kochanki niech rozbijaja rodziny i zwiazki i poprostu to bedzie kwestia indywidualnego traktowania sytuacji? Przeciez jesli kochanka moze indywidualnie traktowac kazda sytuacje to kazdy inny czlowiek tez prawda. Aha jeszcze jedno prosze ci przestan sie chwalic znajomoscia ody do mlodosci bo nie jestesmy na maturze tylko do forum a twoje literacki wstawki mnie juz nudza. Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl do inki 30.07.08, 12:17 -"kwestia indywidualnego traktowania sytuacji,, czy ty do reszty postradałaś rozum czy poprostu jestes nienormalna" żeby komentować moje wypowiedzi najpierw trzeba je zrozumieć, a wyciąganie zdań z kontekstu i dopasowywanie do swoich wypowiedzi świadczy chyba o tym, że nie masz nic mądrego do powiedzenia. Nie będę z tobą dyskutować w nieskończoność, bo ta rozmowa nie różni się wiele od dyskusji z zez czy jakimkolwiek innym upartym dzieckiem, jeśli chodzi o literackie wstawki, to jeśli nie rozumiesz ich znaczenia, to porostu ich nie komentuj.Podałam ci przykład, który ktoś dojrzały może przemyślałby, a nie zarzucał mi "przechwalanie się " - wiesz, ja nie jestem gimnazjalistą, więc jeśli się do mnie zwracasz to wymyśl coś mniej żałosnego. i jeszcze jedno- jestem w 100% przekonana ze gówno wiesz o ludziach- to chyba dla ciebie bardziej zrozumiałe. Odpowiedz Link
inka-1live Re: do kachny501 30.07.08, 16:23 No nie ladnie ,,gowno,, to jest wulgaryzm wiesz kto jak kto ale ty kachna wstyd mi za ciebie tak sie obnosilas z tym nie uzywaniem brzydkich słow bo to nie wypada i wogóle a teraz sama tak piszesz... To by bylo na tyle a reszte sama sobie dopowiedz bo ty wiesz najlepiej krolowo madrosci zyciowych Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: Do inki i n.i.p 30.07.08, 15:30 Kachna! myslę, że ta wypowiedź jest kwintesencją, twojej otwartosci na merytoryczna dyskusje hmmmm.... ale jesli zdajesz sobie sprawe z tego, że nikt z nas nie naprawi świata, tak powinnaś też wiedzieć, że nie jestes w stanie zabronic nam dyskusji na tym forum, a Twoje próby "zamkniecia nam ust" są żenujace, infantylne i swiadczą o twojej nietolerancji wobec inności.... (...kachna! krótko mówiąc, jesteś bezsilna wobec faktow i probujesz projektować na nas swoje problematykę, wszystko co nam zarzucasz, w pierwszej kolejności dotyczy własnie Ciebie!!!..Pozdr...) Odpowiedz Link
procenty Re: Do inki i n.i.p 01.08.08, 19:52 I nip i inka wyarazacie tu Swoje poglady, piszecie co piszecie, wisi mi to, ale nie podoba mi sie, ocenianie innych w sposob, ktory mowi: JA jestem moralna/y i tylko JA wiem co to zanczy , tylko JA i moja jest racja itd.... I tu uzyje słowa nieparlamentarnego ( choc ZEZ uzywal słow wulgarnnych i jakos nie spotkalo sie to ostra krytyka) A GOWNO mnie obchodza wasze problemy, przez ktore postrzegacie rzeczywistosc, mam to w glebokim powazaniu i prosze mnie nie pouczac, nie strofowac itd. EOT Odpowiedz Link
inka-1live Re: Do procenty 01.08.08, 20:47 Procenty ja niemam problemow i nie postrzegam swiata przez nie to po piersze. Swiat widze taki jaki jest nie patrze na niego przez rozowe okulary jak co niektorzy... no i po trzecie i ostatnie do ciebie na tym forum bede pisac co uznam za sluszne i tobie nic do tego wiec sie nie wysilaj bo glowa muru nie rozbijesz a jedynie goza sobie nabijesz. pozdrawiam Odpowiedz Link
procenty Re: Do procenty 01.08.08, 21:38 Mialam nie pisac, ale po raz ostatni mam nadzieje odpowiem Tobie, nie odbieram Tobie prawa do pisania -nawet glupot bo to w koncu Twoje osobiste glupoty, Twoje zadecie moze tlumaczyc chyba jedynie mlody wiek -niestety tak sie sklada, ze z wiekiem patrzenie na swiat moze choc nie musi ulec zmainie. A o braku problemow nie opowiadaj, bo jaki jest sens w takim razie Twojego tutaj pisania? Misje jakas masz? To zaloz bloga i tam pisz o Swoich przemysleniach. I odnosnie muru, to o sobie piszesz? Co chcesz zmieniac przedstawiajac Swoje zasady moralne? Jestes moralna bo o tym piszesz? Daj spokoj, a pisz sobie co chcesz,tylko mnie to naprawde powiewa.... Ok? Odpowiedz Link
n.i.p.69 Re: Do procenty 01.08.08, 21:55 Twierdzisz, że pisze na tym forum bo ma problemy, ciekawe dlaczego Ty się wypowiadasz skoro ich nie masz?.... w dodatku powtarzając się twierdzisz, że Ci to powiewa.......no i oczywiscie! nie widzisz w tym żadnej niespójności?hmmmmmm....(...pytanie, kto tu ma problemy? pominawszy te ze zrozumieniem czytanego tekstu!) Odpowiedz Link
procenty Re: Do procenty 01.08.08, 22:30 A skad wiedza o braku problemow, oczywistym jest, ze skoro tu pisuje, to moze cos na zadany temat wiem - z zycia. A ze nie lubie pouczania i obnoszenia sie ze swoim kregoslupem moralnym to na temat sie wypowiadam. Ze zrozumieniem tekstu problemow nie mam, a powiewaja mi pouczania, polajanki oraz gadanie o karze. Wiec pisz co chcesz, a mnie to powiewa. I EOT, ja sobie daruje pisanie do Ciebie i o to samo wnosze, ok? Odpowiedz Link
kachna501gazeta.pl Re: Do procenty 01.08.08, 23:02 Nip, przecież to wręcz komiczne wytykanie sobie, kto z jakich powodów znalazł sie na forum i wskazywanie kto ma większy problem. Przecież po to jest forum, żeby móc o tych problemach pogadać i skoro jesteśmy na TYM SAMYM forum, to całkiem oczywiste jest, że możemy mieć podobne problemy. Zauważyłam, że na każdą wypowiedź niezgodną z waszą koncepcją (twoją i inki) reagujecie atakiem, forum jest przeznaczone dla kochanek, które przestały już pisać pewnie z obawy przed przymusowym nawróceniem dwojga czuwających pasterzy..Nikt nie prosi was o wychowanie do życia w społeczeństwie, a narzucając to dorosłym ludziom stajecie się nie nieznośni, zniechęcacie do pisania. Odpowiedz Link
inka-1live Re: Do procenty 03.08.08, 15:31 Widzisz procenty znow piszesz i znow sie mylisz. Dla wiadomosci wiek 26 lat i patrzenie na swiat nie ulegnie zmianie bo nie jestem chorągiewka na wietrze co zmienia kierunek jak wiatr zawieje. A co do powiewania jak to ujęłas : ok to niech ci powiewa wszystko co tylko zapragniesz nawet moje zdanie, tylko uwazaj zeby cie nie zawialo bo sie przeziebisz i zaniemozesz na jakis czas to kto wtedy bedzie pisal takie madrosci na forum jak cie zabraknie no ja napewno nie bo pisze same głupoty ale kazdy wiek ma swoje prawa a ze młoda jestem... Odpowiedz Link