Dodaj do ulubionych

moderacjo- śpisz?

21.07.08, 11:24
Moja irytacja przeszła już wszelkie granice- jak długo mamy jeszcze znosić zezez?
Obserwuj wątek
    • zezez Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 13:14
      będziesz znosić dopoki będą kochanice
      • magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 14:35
        wróć do szkoły na lekcję polskiego, wtedy porozmawiamy
      • kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 16:20
        Kochanice były od zarania dziejów i będą do końca świata, i z całą pewnością cię
        przeżyją. Zatem kochanice są i będą, ba są ich miliony, tak jak są i będą takie
        "życiowe klęski" jak ty. Skądinąd, kochankom jak i wszystkim pozostałym paniom
        na tym forum nie dorastasz do pięt, więc proponuję dać szansę swojemu talentowi
        gdzie indziej.
        Może jest jakaś szansa na zakład dla trudnej młodzieży? tam może nauczyłabyś się
        życia w grupie, nie żartuję.
        • n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 17:37
          Kachna tu się zapędziłaś, zezez jest tylko wulgarny! a kochanice były, są i bedą
          niemoralne i to one są "życiowymi kleskami" próbujacymi sprowadzić wszystkich do
          swojego poziomu!!!(....ja tam wole zadawać się z niedouczonym typkiem ale z
          zasadami, niż z wyrafinowana wredna suką w białych rekawiczkach!)
          ... a czy nie wydaje Ci się, że to właśnie kochanice, nie szanując norm i zasad
          obowiazujacych w relacjach miedzyludzkich, są aspoleczne?
          • magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 17:50
            Ej, ej, ej!
            Cisza, założyć sobie nowy temat przekupy.
            Tutaj zastanawiamy się jak wywalić z forum Zezeza!
            • n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 18:15
              Hola! hola! mnie on nie przeszkadza, a forum nie jest WASZE!
              .....chyba Cie trocho poniosło....Martusiu(?)
              • magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 18:22
                jak Ci on/ona nie przeszkadza to po co się tutaj wypowiadasz?
                • n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 17:13
                  No, właśnie dlatego.... to chyba logiczne?
          • kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 18:23
            W takim razie nie kieruj swoich wypowiedzi do takiej wrednej suki w białych
            rękawiczkach jak ja, tylko załóż sobie forum, na którym będziesz mogła pogadać z
            zezem. Skądinąd na tym forum urzędują same wredne suki, więc chyba nie
            znajdziesz tu towarzystwa godnego siebie. Jeżeli takaż z ciebie szczęśliwa i
            przyzwoita kobieta, ba nawet mężatka, to co robisz na tym forum, naprawiasz
            świat? Większym świętym niż ty, to się nie udało...
            Ja sie zapędziłam? a twój wielki kompan w walce z kochanicami- zez nie zapędził
            się nazywając kobiety sukami, lachociągami, spermo jadami etc?
            Zajmując się od lat zawodowo socjologią i patologią społ. nie uważam, żeby
            jakaś kochanka, która ujawniła się na forum wykazała większe cechy aspołeczne
            niż zez. Ona wzbudza w ludziach agresję, zażenowanie, ludzie ją odrzucają- to
            świadczy o aspołeczności.
            • maqdami Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 19:55
              Dziewczyny dajcie spokój! Zawsze sie znajdzie jakiś wrzód na dupie,
              a raczej wrzody w tym przypadku, bo jak na razie ujawnily się dwa.
              Pewnie mają radoche że ktoś poświeca im swoja uwagę i o to im
              chodzi. Myśle, że najlepiej będzie jak zignorujemy wypowiedzi tych
              13-letnich siusiaków (nie obrażając młodzieży) niech sobie piszą.
              Nie uwierze, że dorosła, dojrzała kobieta, żona a nawet matka jest
              zdolna do takich wypowiedzi jakich udziela zezez.

--
              "otwieram oczy i biorę sie w garść nie ma czym przejmowac sie"
            • magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 21.07.08, 20:16
              Skądinąd na tym forum urzędują same wredne suki, więc chyba nie
              > znajdziesz tu towarzystwa godnego siebie.

Ooo, wypraszam sobie suka to suka, ale od razu wredna... wink

Ona wzbudza w ludziach agresję, zażenowanie, ludzie ją odrzucają- to
              > świadczy o aspołeczności.

Wzbudźmy więc zatem w sobie meeega wielką agresję i wypierdzielmy ją stąd z
              wielkim hukiem big_grin
            • n.i.p.69 Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 17:26
              Guzik Cie to obchodzi po co sie wypowiadam, nie twoja sprawa ale rozumiem, że
              moje wypowiedzi mogą być dla Ciebie i Tobie podobnym, nie w smak.... przecież
              jestescie takie wspaniałe!!!! tylko ci ludzie tacy podli!!!!
              ... i przypomnij sobie definicje, fachowcu...>>>>>
              >>>>>sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2497
              ...mam nadzieje,że nie wszystkie definicje Ci sie poodwracały ale sądząc po
              priorytetach, ktorym chołdujesz .....NIESTETY TAK!!!
    • kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 22.07.08, 19:06
      Na to wygląda, że błyskotliwy zez gra rolę pastora na forum prawych i
      przyzwoitych ludzi, jako że tu nie udało się nikogo "nawrócić". Co za strata.
      Jakoś pusto, cóż, czas wakacji..
      • magiczna_marta Re: moderacjo- śpisz? 22.07.08, 20:13
        Ameeeeeen!
    • szczesliwsza Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 14:27
      ja też się dopisze- poziom wypowiedzi osiągnął dno (albo innymi
      słowy, choc nie moimi- czasem i bagno stwarza pozory głębi). a oto
      błyskotliwy cytat z wypowiedzi zezez:

Autor: zezez 23.07.08, 13:20
      Odpowiedz cytując Odpowiedz

"oj głupia pizdo,
      za chwile dowiesz się, ze wydarzyc sie moze wszystko i wkrótce sama
      zostaniesz kopnieta w ten durny tyłek i przekonasz się ,ze
      twoja wiara jest żałosna, ze będziesz szczęśliwa po rozbiciu
      cudzego małzeństwa i na krzywdzie cudzego dziecka.
      Ty jesteś kupą gówna, a ten facet to zwykła świnia".

• kachna501gazeta.pl Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 17:23
        Ciekawe jaki jeszcze może być tyłek poza tym, że twój wg zez jest durny...smilejej
        pewnie jest szlachetny i dostojnysmile
        • zezez Re: moderacjo- śpisz? 23.07.08, 18:04
          co, prawda w oczy kole, zawsze trzeba nazywać rzecz po imieniu.
          • inka-1live Re: w sprawie zezez 24.07.08, 21:11
            Ludzie dajcie pisac kazdemu to na co ma ochote i co sadzi na dany
            temat, jesli osoba ktora sie wypowiada uzywa wulgaryzmow to jej
            sprawa i o co ten caly halas chyba sa tu sami dorosli...choc
            przepraszam znam przypadki ze kochankami sa juz nastolatki UPS! a
            jesli was to zniesmacza nie czytajcie lub nie odpowiadajcie i sprawa
            prosta
            • kachna501gazeta.pl Re: w sprawie zezez 25.07.08, 16:10
              >Ludzie dajcie pisac kazdemu to na co ma ochote i co sadzi na dany
              > temat
              Każdy pisze to co myśli, zrozum, że ludzie sprzeciwiają się temu, że zez obraża,
              używa języka, który nie nadaje się do rozmowy z ludźmi. dla ciebie jest wszystko
              w porządku, bo także masz awersję do kochanek, zatem może i ty nie powinnaś
              gościć na forum skoro na każdą wypowiedź kochanki reagujesz krytyką i burzeniem
              się, nie używając przy tym żadnych argumentów, tu ludzie chcą rozmawiać na
              ludzkim poziomie, nie uwłaczającym niczyjej godności-a nazywanie kogoś
              lachociągiem, spermojadem czy suką jest "nieco nietaktowne" -nie sadzisz? Do
              dyskusji radziłabym pozbyć się uprzedzeń, wszystkie kochanki traktujesz i
              krytykujesz w jednakowy sposób, a to świadczy o wąskich horyzontach..
              • n.i.p.69 Re: w sprawie zezez 25.07.08, 17:42
                kachna a czy nie sądzisz, że koncentrowanie sie na formie, spycha TREŚĆ!!!... na
                drugi plan?
                "... nazywaj rzeczy po imieniu
                ..a zmienia sie w oka mgnieniu.." 1.2.3. Pozdr...
                • kachna501gazeta.pl Re: w sprawie zezez 25.07.08, 22:01
                  No tak.. nip69 błyskotliwy jak w większości wypowiedzi, forma wypowiedzi, o
                  których pisałam wyklucza traktowanie ich autora jako partnera dyskusji z prostej
                  przyczyny-narusza godność, a jeśli chodzi o treść-znaczenie, voila- "kto z kim
                  przebywa....
                  sama stałaś się największą patologią .
                  prowadzisz zajęcia z prostytutkami - razem stoicie pod latarnią,
                  a moze przy szosie, jak tirówy?
                  Ile bierzesz za numerek?
                  Jak wyceniasz oral, anal?"
                  To jedna z łagodniejszych wypowiedzi zez, ja NIE nazwę tego "nazywaniem rzeczy
                  po imieniu" i NIE zamierzam doszukiwać się w tym treści
                  • n.i.p.69 Re: w sprawie zezez 28.07.08, 11:53
                    Kochanki swoim zachowaniem w relacjach interpersonalnych wpływają na osoby
                    trzecie w sposób rzeczywisty!!!... wywołując życiowe tragedie i pozostawiajac
                    wymierne, często nienaprawialne skutki, natomiast taki "zezez" nie ma takiej
                    mocy sprawczej, żeby w jakikolwiek sposób w wirtualnym swiecie mógł wpływac na
                    realnośc innych osób. I z tego powodu uważam, że dyskusja o formie wypowiedzi
                    jest bezzasadna!...........tym bardziej, że zachowanie "zezez" analogicznie do
                    kochanek podszyte jest EMOCJAMI!, więc niby dlaczego te drugie miałyby być
                    uprzywilejowane, pominąwszy oczywiscie ciężar gatunkowy tych "wystepków" Pozdr....
                    • magiczna_marta Re: w sprawie zezez 28.07.08, 14:11
                      n.i.p.69- wiesz co, chodzi bardziej o to że wchodzisz na forum i
                      widziasz takie posty zezez i odechciewa Ci się czytać cały temat, w
                      którym być może są bardzo wartościowe posty, do których nigdy nie
                      dotrzesz, bo Twoje wkurwienie na posta takiego jednego osobnika
                      skutecznie zniecheca Cię w ogóle do patrzenia na monitor.
                    • fantasia88 Re: w sprawie zezez 28.07.08, 14:49
                      Mówisz, że > Kochanki swoim zachowaniem w relacjach interpersonalnych wpływają
                      na osoby,trzecie w sposób rzeczywisty!!!wywołując życiowe tragedie i
                      pozostawiajac wymierne, często nienaprawialne skutki..<
                      A czy ZEZ pisząc obelgi na czyjś temat zastanowiła się nad tym, czy nie rani,
                      czy ktoś kto to czyta nie weźmie tego do siebie i pomyśli, że skoro jest dnem to
                      po co żyć dalej...
              • inka-1live Re: w sprawie zezez 28.07.08, 20:04
                Droga kachno501 nie zapedzaj sie z tym twoim decydowaniem kto
                powinien a kto nie powinien goscic na forum bo to nie ty o tym
                decydujesz. Ja nie uwłaczam czyjejs godnosci jesli ktos siebie nie
                szanuje to czemu ja mam szanowac tego kogos. A wiesz dla mnie
                nietaktowne jest zostanie czyjąś kochanka.
                • kachna501gazeta.pl Do inki i n.i.p 29.07.08, 17:16
                  Tak się składa inko, że już miałam styczność z twoimi wypowiedziami na tym forum
                  i dlatego uważam, że skoro tak bardzo oburza cię, wstrząsa,irytuje zniesmacza
                  etc. zachowanie kochanek, to znajdź sobie miejsce, gdzie będziesz mogła się
                  zrelaksować i pogadać o tym, co cię np. fascynuje. Ani TY ani N.I.P NIE
                  NAPRAWICIE ŚWIATA, może powróćcie do tytułu forum...przecież temat chyba was nie
                  dotyczy, więc dajcie się wygadać kochankom nie komentując ich wypowiedzi
                  uszczypliwymi lub wręcz obraźliwymi uwagami. tutaj ludzie chcą swobodnie pogadać
                  i oczywiste jest, że czasem może być sprzeczność zdań, ale dla was wszystko jest
                  amoralne, podłe, kurewskie, aspołeczne-jeżeli nie potraficie zrozumieć tego, że
                  są ludzie inni niż wy, to po prostu nie nadajecie się na forum i jeszcze jedno-
                  piekielnie upierdliwe z was istoty.
                  "Takie widzisz świata koło, jakie tępymi zakreślasz oczy" życie w roli kochanki
                  nie musi oznaczać braku szacunku dla siebie, kwestia indywidualnego traktowania
                  sytuacji.
                  Powtórzę się: nikomu jeszcze nie udało się naprawić świata, więc czas pogodzić
                  się się z tym, że kochanki będą tak długa, jak będziecie żyć na tej ziemi,
                  zapewne w niebiosach ich nie ma, ale do tej pory musicie jakoś przetrawić ich
                  obecność.
                  • inka-1live Re: Do kachny501 29.07.08, 23:48
                    No oczywiscie ze mialas stycznosc z moimi wypowiedziami na forum bo
                    na nim pisze to chyba oczywiste. To fakt problem mnie osobiscie nie
                    dotyczy ale to wcale nie oznacza ze jest mi obcy i ze nie powinnam
                    sie na ten temat wypoowiadac bo bede to robic i ty tego nie zmienisz
                    jak ci juz wczesniej napisalam i prosze dobroduszna istotko
                    kochajaca wszystkich ludzi nie powtarzej sie bo przynudzasz
                    leciutko. ,,kwestia indywidualnego traktowania sytuacji,, czy ty do
                    reszty postradalas rozum czy poprostu jestes nienormalna to kazdy ma
                    prawo robic to co chce np mordercy niech morduja, gwałciciele
                    gwałcą, pedofile podrywaja male dziewczynki a podpalacze podpalaja
                    wszystko co popadnie, kochanki niech rozbijaja rodziny i zwiazki i
                    poprostu to bedzie kwestia indywidualnego traktowania sytuacji?
                    Przeciez jesli kochanka moze indywidualnie traktowac kazda sytuacje
                    to kazdy inny czlowiek tez prawda. Aha jeszcze jedno prosze ci
                    przestan sie chwalic znajomoscia ody do mlodosci bo nie jestesmy na
                    maturze tylko do forum a twoje literacki wstawki mnie juz nudza.
                    • kachna501gazeta.pl do inki 30.07.08, 12:17
                      -"kwestia indywidualnego traktowania sytuacji,, czy ty do
                      reszty postradałaś rozum czy poprostu jestes nienormalna"
                      żeby komentować moje wypowiedzi najpierw trzeba je zrozumieć, a wyciąganie zdań
                      z kontekstu i dopasowywanie do swoich wypowiedzi świadczy chyba o tym, że nie
                      masz nic mądrego do powiedzenia. Nie będę z tobą dyskutować w nieskończoność, bo
                      ta rozmowa nie różni się wiele od dyskusji z zez czy jakimkolwiek innym upartym
                      dzieckiem, jeśli chodzi o literackie wstawki, to jeśli nie rozumiesz ich
                      znaczenia, to porostu ich nie komentuj.Podałam ci przykład, który ktoś dojrzały
                      może przemyślałby, a nie zarzucał mi "przechwalanie się " - wiesz, ja nie jestem
                      gimnazjalistą, więc jeśli się do mnie zwracasz to wymyśl coś mniej żałosnego. i
                      jeszcze jedno- jestem w 100% przekonana ze gówno wiesz o ludziach- to chyba dla
                      ciebie bardziej zrozumiałe.
                      • inka-1live Re: do kachny501 30.07.08, 16:23
                        No nie ladnie ,,gowno,, to jest wulgaryzm wiesz kto jak kto ale ty
                        kachna wstyd mi za ciebie tak sie obnosilas z tym nie uzywaniem
                        brzydkich słow bo to nie wypada i wogóle a teraz sama tak piszesz...
                        To by bylo na tyle a reszte sama sobie dopowiedz bo ty wiesz
                        najlepiej krolowo madrosci zyciowych

• n.i.p.69 Re: Do inki i n.i.p 30.07.08, 15:30
                    Kachna! myslę, że ta wypowiedź jest kwintesencją, twojej otwartosci na
                    merytoryczna dyskusje hmmmm.... ale jesli zdajesz sobie sprawe z tego, że nikt z
                    nas nie naprawi świata, tak powinnaś też wiedzieć, że nie jestes w stanie
                    zabronic nam dyskusji na tym forum, a Twoje próby "zamkniecia nam ust" są
                    żenujace, infantylne i swiadczą o twojej nietolerancji wobec inności....
                    (...kachna! krótko mówiąc, jesteś bezsilna wobec faktow i probujesz projektować
                    na nas swoje problematykę, wszystko co nam zarzucasz, w pierwszej kolejności
                    dotyczy własnie Ciebie!!!..Pozdr...)
                    • procenty Re: Do inki i n.i.p 01.08.08, 19:52
                      I nip i inka wyarazacie tu Swoje poglady, piszecie co piszecie, wisi mi to, ale nie podoba mi sie, ocenianie innych w sposob, ktory mowi:
                      JA jestem moralna/y i tylko JA wiem co to zanczy , tylko JA i moja jest racja itd....
                      I tu uzyje słowa nieparlamentarnego ( choc ZEZ uzywal słow wulgarnnych i jakos nie spotkalo sie to ostra krytyka)
                      A GOWNO mnie obchodza wasze problemy, przez ktore postrzegacie rzeczywistosc, mam to w glebokim powazaniu i prosze mnie nie pouczac, nie strofowac itd.
                      EOT
                      • inka-1live Re: Do procenty 01.08.08, 20:47
                        Procenty ja niemam problemow i nie postrzegam swiata przez nie to po
                        piersze. Swiat widze taki jaki jest nie patrze na niego przez rozowe
                        okulary jak co niektorzy... no i po trzecie i ostatnie do ciebie na
                        tym forum bede pisac co uznam za sluszne i tobie nic do tego wiec
                        sie nie wysilaj bo glowa muru nie rozbijesz a jedynie goza sobie
                        nabijesz. pozdrawiam
                        • procenty Re: Do procenty 01.08.08, 21:38
                          Mialam nie pisac, ale po raz ostatni mam nadzieje odpowiem Tobie, nie odbieram Tobie prawa do pisania -nawet glupot bo to w koncu Twoje osobiste glupoty, Twoje zadecie moze tlumaczyc chyba jedynie mlody wiek -niestety tak sie sklada, ze z wiekiem patrzenie na swiat moze choc nie musi ulec zmainie. A o braku problemow nie opowiadaj, bo jaki jest sens w takim razie Twojego tutaj pisania? Misje jakas masz? To zaloz bloga i tam pisz o Swoich przemysleniach.
                          I odnosnie muru, to o sobie piszesz? Co chcesz zmieniac przedstawiajac Swoje zasady moralne? Jestes moralna bo o tym piszesz?
                          Daj spokoj, a pisz sobie co chcesz,tylko mnie to naprawde powiewa....
                          Ok?
                          • n.i.p.69 Re: Do procenty 01.08.08, 21:55
                            Twierdzisz, że pisze na tym forum bo ma problemy, ciekawe dlaczego Ty się
                            wypowiadasz skoro ich nie masz?.... w dodatku powtarzając się twierdzisz, że Ci
                            to powiewa.......no i oczywiscie! nie widzisz w tym żadnej
                            niespójności?hmmmmmm....(...pytanie, kto tu ma problemy? pominawszy te ze
                            zrozumieniem czytanego tekstu!)
                            • procenty Re: Do procenty 01.08.08, 22:30
                              A skad wiedza o braku problemow, oczywistym jest, ze skoro tu pisuje, to moze cos na zadany temat wiem - z zycia. A ze nie lubie pouczania i obnoszenia sie ze swoim kregoslupem moralnym to na temat sie wypowiadam. Ze zrozumieniem tekstu problemow nie mam, a powiewaja mi pouczania, polajanki oraz gadanie o karze. Wiec pisz co chcesz, a mnie to powiewa.
                              I EOT, ja sobie daruje pisanie do Ciebie i o to samo wnosze, ok?
                            • kachna501gazeta.pl Re: Do procenty 01.08.08, 23:02
                              Nip, przecież to wręcz komiczne wytykanie sobie, kto z jakich powodów znalazł
                              sie na forum i wskazywanie kto ma większy problem. Przecież po to jest forum,
                              żeby móc o tych problemach pogadać i skoro jesteśmy na TYM SAMYM forum, to
                              całkiem oczywiste jest, że możemy mieć podobne problemy. Zauważyłam, że na każdą
                              wypowiedź niezgodną z waszą koncepcją (twoją i inki) reagujecie atakiem, forum
                              jest przeznaczone dla kochanek, które przestały już pisać pewnie z obawy przed
                              przymusowym nawróceniem dwojga czuwających pasterzy..Nikt nie prosi was o
                              wychowanie do życia w społeczeństwie, a narzucając to dorosłym ludziom stajecie
                              się nie nieznośni, zniechęcacie do pisania.
                          • inka-1live Re: Do procenty 03.08.08, 15:31
                            Widzisz procenty znow piszesz i znow sie mylisz. Dla wiadomosci wiek
                            26 lat i patrzenie na swiat nie ulegnie zmianie bo nie jestem
                            chorągiewka na wietrze co zmienia kierunek jak wiatr zawieje. A co
                            do powiewania jak to ujęłas : ok to niech ci powiewa wszystko co
                            tylko zapragniesz nawet moje zdanie, tylko uwazaj zeby cie nie
                            zawialo bo sie przeziebisz i zaniemozesz na jakis czas to kto wtedy
                            bedzie pisal takie madrosci na forum jak cie zabraknie no ja napewno
                            nie bo pisze same głupoty ale kazdy wiek ma swoje prawa a ze młoda
                            jestem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka