skejtus 25.05.04, 14:14 Witam! Czy moglibyście skierować mnie na jakiegoś trenera/instruktora snooker-owego? Mam 14 lat, i chciałbym się troche podszkolić w snookera. W pool-a radze sobie całkiem dobrze, ale to nie to samo ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Instruktor 25.05.04, 14:25 Poczekaj aż szanowny komentator R.J. wróci spod Wiednia, mam dziwne wrażenie że może być zainteresowany tematem. PS.Ktoś mi kiedyś ukręci łeb za wtracanie się w nieswoje sprawy ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Instruktor 25.05.04, 15:03 dorota_snooker napisała: > PS.Ktoś mi kiedyś ukręci łeb za wtracanie się w nieswoje > sprawy ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he - a potem jak nasz młody narybek wygra ćwierć miliona w Crucible'u to będziesz chciała procenty, co? :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Instruktor 25.05.04, 15:09 Lilpcze zważ raczej na to kto wystąpi w roli mentora ;))))))))))))))))))))))))) PS. A jakie procenty masz na myśli hę ? ( te przeliczalne na promile ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Instruktor 25.05.04, 16:06 dorota_snooker napisała: > Lilpcze zważ raczej na to kto wystąpi w roli mentora ;))))))))))))))))))))))))) Ale przecież każdy zanim dostanie się do samego mentora musi przejść przez sekretariat :) > PS. A jakie procenty masz na myśli hę ? ( te przeliczalne na promile ? ) Też :) Nie pamiętasz tej wielkiej butli szampana, którą dostał Ronnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Instruktor 25.05.04, 16:30 Sekretariat powiadasz, niezłe miejsce, dużo białych kopert ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Instruktor 25.05.04, 16:46 Hehe.. No tak, pan Rafał byłby zapewne świetnym instruktorem (może nauczyłby mnie jak wbic max break ;p). Problem w tym, że jestem z okolic Poznania, i musiałby on dojerzdać, co wiązaloby sie z dodatkowimy kosztami. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Instruktor 25.05.04, 16:56 No i trzeba było tak od razu ;))))))))))))))))))))))))))))))))))) PS.BTW zapytać szanownego R.J. zawsze możesz, kto pyta nie błądzi, a mobilność jest podstawą współczesnego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Instruktor 25.05.04, 17:21 Napewno spytam ;)) Myślałem jeszcze o Maksie Janickim, trenerze kadry, tylko to pewnie byloby jeszcze drozej. No ale zostaje jeszcze pan Jacek Rudowicz, ma klub w Kaliszu, i ewentualnie tam mógłbym dojechać ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: Instruktor 25.05.04, 17:19 to zalezy od tego z jakiego miasta jest skejtus... Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: Instruktor 26.05.04, 13:49 szkoda ze nie Warszawa... podejrzewam ze Rafal nie bedzie ci mial jak pomoc. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Instruktor 26.05.04, 14:10 No tak. Ale planuje w wakacje wybrać sie do Warszawy na pare dni i zwiedzić pare klubów. Wiec licze, ze wtedy mógłbym jakos potranować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: Instruktor 26.05.04, 14:25 Rafal wraca dzis w nocy z Austrii, to podejrzewam ze jak przeczyta te informacje bedzie ci mogl jakos pomoc... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Instruktor 26.05.04, 18:25 Sugerujecie, że w Austrii nie ma internetu? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elbee Re: Instruktor 26.05.04, 20:30 nie gawronka, jak najbardziej jest. wiem ze Rafal mial nawet dostep. ale nie wiem jak teraz bedzie... kto wie. moze niedlugo cos tu napisze :-) a! i mala poprawka. Rafi wraca jutro. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skejtus Re: Instruktor 26.05.04, 20:45 Gawronko, o ile mi wiadomo, jesteś z Poznania, wiec może udało by sie nam zmierzyć w jakimś klubie, np. w Kinepolis? ;> Odpowiedz Link Zgłoś