Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wybrano prezesa Poloni!

IP: *.cps.pl 20.04.02, 16:55
    ...pozostal na stanowisku Lech Różycki. A Panowie Gruszka, Kamiński, Stachowicz
    nie sa w zarzadzie!!!! I chwała bogu.. oczywiscie posel 3 kadencji (3
    kategorii) musial wszczac "awanture" no ale do tego przywykliśmy (on chciał być
    prezesem:-)

Moge w końcu spokojnie patrzec na tor..
    Obserwuj wątek
      • Gość: iah Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 17:07
        Wielka szkoda, że poseł Gruszka nie został prezesem. Gdyby klub miał w tym
        sezonie marny wynik to zawsze można byłoby zwalić Gruchę!!!!
      • Gość: fin Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.04.02, 17:34
        Gość portalu: Stefek napisał(a):
        > ...., Kamiński, ... nie sa w zarzadzie!!!!

Z tego akurat bym się nie cieszył.
        Pozdr
        • Gość: kamyk Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.dostep.pl 20.04.02, 19:42
          A ja sie ciesze! Nie bedzie przynajmniej niepotrzebnego zamieszania - cienkie
          bolki te kaminskie...
          • Gość: xyz Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.pl / 10.0.1.* 20.04.02, 21:31
            Gość portalu: kamyk napisał(a):

> A ja sie ciesze! Nie bedzie przynajmniej niepotrzebnego zamieszania - cienkie
            > bolki te kaminskie...

Tylko,że to jego firma daje kasę na żużel a nie ty!
            Kasę ma dać - sprawdzać jak jest wydawana już nie?!?
            Teoria Kalego'
            pozdrawiam
        • Gość: Stefek Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.cps.pl 21.04.02, 02:06
          Nalezy sie cieszyc... wprowadzil taki zamet w klubie ze szok. Kupil nazwe na
          nawet "panienki" spod tasmy .. matactwa.. zmienil te ladne.. na (bez urazy)
          mniej piekne.. nie bez przyczyny Gollobowie odcinali sie od Gruszki i s-ki
          (Kaminski, Stachowicz) .. powiedz mi dlaczego kase wylozyl Pentel na
          Rickardsona ? a nie np. Tomka? stary oni chcieli zawladnac
          klubem...szantazujac, przekupujac.. (sekcja tenisa przedtsawila dzien przed
          wyborami na to dowody - niepodwazalne i m.in. dlatego Gruszka zrezygnowal)...

Wydawao im sie ze beda mieli Wlasny klub. Znam osobicie Rozyckiego i nie mam
          jemu nic kompletnie do zarzucenia (uczciwy, obrotny, reprezentacyjny)...
          I nikt nigdy nie przekona mnie ze p. Kaminski jest ok. Banda cwaniakow i tyle!
          • Gość: pentel Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 10:30
            Drogi Stefku, jesli masz tyle cywilnej odwagi to zapytaj się osobiście Pana
            Stachowicza / jestem pewien ,że jesteś osobą blisko związaną z żużlem i masz
            kontakt z tym Panem/, dlaczego ten położył kasę na Rickardssona a nie na
            Golloba. Ja wiem czemu , lecz prosił mnie Pan Stachowicz aby tego nie
            rozpowszechniać dla dobra drużyny Point-S Polonia ,a w szczególności psucia
            bardzo poprawnych w ostatnim czasie stosunków miedzy Tomkiem, Jackiem i Piotrem.
            Lepiej więc będzie jeśli dowiesz się u źródła , nim zaczniesz pisać bzdury.
            • Gość: fin Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.04.02, 11:03
              Gość portalu: pentel napisał(a):
              > Drogi Stefku, jesli masz tyle cywilnej odwagi to zapytaj się osobiście Pana
              > Stachowicza / jestem pewien ,że jesteś osobą blisko związaną z żużlem i masz
              > kontakt z tym Panem/, dlaczego ten położył kasę na Rickardssona a nie na
              > Golloba. Ja wiem czemu , lecz prosił mnie Pan Stachowicz aby tego nie
              > rozpowszechniać ...

Kolego pentel. Przestań tutaj pieprzyć głodne kawałki na zasadzie "wiem ale nie powiem". Jesli wiesz, o co tutaj
              chodzi, i dlaczego firma Pentel, która przez tyle lat wspierała bydgoski żużel, teraz nagle zapałała miłoscią do
              Rickardssona i do klubu zza miedzy, to powiedz. Jesli nie chcesz powiedzieć, to nie pisz nic, bo chwyty "wiem ale nie
              powiem' są dobre w piaskownicy.
              Nie wiem, czy Stefek wie, o co tej sprawie chodzi, ja natomiast nie mam zielonego pojecia, dlaczego Pentel akurat tak
              postępuje i byłbym głęboko wdzięczny, gdybys to wyjasnił, a nie pisał dziwne posty.
              Pozdr
              • Gość: MONK Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 12:07

Skoro prezesem pozostal Rozycki to wydaje sie, ze podstawowym zadaniem na ta
                kadencje bedzie odbudowanie finansowej pozycji klubu - bo przygoda z Point S to
                chyba kwestia tylko jednego sezonu.

Musze przyznac, iz jestem pod wrazeniem szerokiego repertuaru zakulisowych
                informacji, ktorych dostarczaja niektorzy koledzy:) To wyglada prawie na jakas
                teorie spiskowa/manie przesladowcza (niepotrzebne skreslic).
                • Gość: fin Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.04.02, 12:28
                  Gość portalu: MONK napisał(a):

> Musze przyznac, iz jestem pod wrazeniem szerokiego repertuaru zakulisowych
                  > informacji, ktorych dostarczaja niektorzy koledzy:) To wyglada prawie na jakas
                  > teorie spiskowa/manie przesladowcza (niepotrzebne skreslic).

MONK, cos tu się jednak dzieje. Od pewnego czasu rzeczywiscie wygląda na to, że pewne
                  "sojusze polityczne" na bydgoskim podwórku tak jakby się rozpadalu i powstawały nowe. To ma
                  znaczące kuutki również dla sportu. Takim widocznym efektem była sprawa słynnej "konferencji
                  prasowej" w Warszawie w sprawie GP. Ja szczerze przyznam, że nie jestem pewien, czy to
                  wszystko bardziej "fakty prasowe" czy rzeczywistosć. Ale cos tu brzydko pachnie. I ta podejrzana
                  sprawa Pentela również może to potwierdzać.
                  Pozdr
                  • Gość: MONK Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 19:43
                    To,ze cos sie dzieje w samym klubie to sie zgodze. Ale powiedz mi co sie dzieje
                    na forum??? Az strach lubic Gollobow lub Protasiewicza :)Do tej pory myslalem,
                    ze liczy sie dobro klubu a nie poszczegolnych zawodnikow. Na szczescie pod
                    wzgledem sporotwym ten sezon jest wysmienity - takiego poczatku juz dawno nie
                    mielismy.pozdr.
                    • Gość: Bydgoszc Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.psi-net.pl 21.04.02, 19:54
                      Powiedzcie mi dlaczego tak najeżdżacie na Pana Kamińskiego i Stachowicza? Bez
                      tych dwóch osób w klubie by była kompletna klapa. a co do Pana Gruszki to
                      dzięki niemu polonia pozyskała sponsrów na cały sezon. dzieki panom stachowicz
                      kaminski klub sekcja zuzlowa odnosi takie sukcesy na torach. tak wiedz
                      powiedzcie mi dlaczego tak na nich najezdzacie? ja nie sadze aby pan rozycki
                      byl bardzo ambitny.zaloze sie ze on wykupil swoje zwyciestwo u dwoch sekcji
                      judo (pewnie dostana nowe ciuchy) i tenis <pewnie rakiety> tak wiec pozdrawiam
                      • Gość: MONK Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 20:33
                        Teraz spadna na Ciebie gromy - ale nie uprzedzajmy przyszlosci:) . tez podr.
                    • Gość: fin Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.04.02, 08:10
                      Gość portalu: MONK napisał(a):
                      > Ale powiedz mi co sie dzieje na forum??? Az strach lubic Gollobow lub Protasiewicza :)
                      > Do tej pory myslalem, ze liczy sie dobro klubu a nie poszczegolnych zawodnikow.

Chyba zwłaszcza Protasiewicza. Ja też nie wiem, co się stało. Być może wzrosła w siłe frakcja
                      forumowiczów, zwiazana emocjonalnie nie z klubem, ale z konkretnymi zawodnikami. Chodzę na
                      żużel już ładnych kilka lat, pamiętam, jak swego czasu malo kto się przyznawał, że lubi trójkę
                      Gollobów, wszyscy lubili tylko Dołomisiewicza. Ja także jestem w takim towarzystwie nietypowy.
                      Bo jak kiedys bardzo lubiłem i ceniłem zarówno Dolomisiewicza jak i Gollobów, tak teraz cenię
                      także Protasiewicza.
                      Dla mnie również najważniejszy jest klub, a jedyną rzeczą (dotyczącą żużla) która jest dla mnie
                      tak samo ważna jak DMP dla Polonii byłoby mistrzostwo swiata dla Tomka.
                      Pozdr

• exces Re: Wybrano prezesa Poloni! 22.04.02, 09:20
                        Zgadzam się z Tobą fin w całej rozciągłości!Warto powymieniać poglądy z ludźmi
                        którzy mają taki stosunek do klubu-i żużla w ogóle-jak ty!Może warto byś
                        zalogował się na poczcie gazety na stałe?Można wtedy będzie pogadać sobie bez
                        udziału niektórych debilnych "forumowiczów"!mój adres jest w nagłówku...
                        • Gość: fin Re: Wybrano prezesa Poloni! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.04.02, 19:23
                          exces napisał(a):
                          > Zgadzam się z Tobą fin w całej rozciągłości!Warto powymieniać poglądy z ludźmi
                          > którzy mają taki stosunek do klubu-i żużla w ogóle-jak ty!Może warto byś
                          > zalogował się na poczcie gazety na stałe?Można wtedy będzie pogadać sobie bez
                          > udziału niektórych debilnych "forumowiczów"!mój adres jest w nagłówku...

Dzięki kolego za miłe słowa. Ja także się cieszę, że zostało nas tu jeszcze kilku
                          patrzących na to wszystko trzeźwo i obiektywnie (powiedzmy to sobie bez fałszywej
                          skromnosci ;)))) ).
                          Kilka miesięcy temu, gdy chcąc otrzymać pewną przesyłkę zalożyłem sobie skrzynkę
                          na @gazeta.pl okazało się, że nick, którego uzywam od początku mojej pisaniny na
                          forum (fin) jest już zajęty. A że zdążyłem się do niego przywiazać i nie chcę go
                          zmieniać, wiec się nie loguję do pisania na forum.
                          A z zalożonej skrzynki (akrytas@poczta.gazeta.pl) praktycznie nie korzystam
                          (sprawdzam ją sporadycznie) bo niestety mimo że mam bardzo dobre łącze, czasem
                          mnie krew zalewa, gdy na połączenie z serwerem muszę czekać kilka minut.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka