Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MUREK - BEZMOZGOWIEC !!!

IP: 212.160.165.* 28.06.01, 08:34
    Ile razy mozna walic bez opamietania w ten sam potrojny blok , na co liczac ?
    Czy nie mozna chociaz raz przerzucic ?
    Siatkowka jest dla inteligentnych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Qba Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 09:36
        Zgadzam się! A podobno David Burak jest naszym najlepszym zawodnikiem i
        liderem...
        • Gość: tedi Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 10.0.0.* / 213.77.31.* 29.06.01, 10:10
          Ciekawe co ty byś zrobił na miejscu Murka? Prawdopodobnie podszedłbyś do
          sędziego i reklamował, że rywal dotknął siatki. A nie wiem czy wiesz, że w
          siatkówce równmież istnieje aut. Murkowi parę razy nie udał się atak po bloku
          w aut, a ty już robisz z tego wielką tragdię.Tak nie wolno!!! Tylko w Rosji
          jet tak, że gdy jest sukces fani także, a po porażce wszyscy odwracają się
          plecami do drużyny. Widzę, że należysz do Rosji!!!!!!!!!!!, durniu!
          • Gość: Qba Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:20
            Mnogaja lieta Matuszkie Rossiji. I nie wyzywaj mnie od durniów - chyba każdy ma
            prawo do własnej opinii.
          • Gość: Yonash Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.wnoz.us.edu.pl 04.07.01, 10:43
            Facet, który jest Murkiem niech lepiej się powiesi! Bo to skończony...[cenzura]
            Prócz tego nie umie serwować!
        • Gość: Mgfte Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 10.0.0.* / 213.77.31.* 29.06.01, 10:15
          Ty brodata kanalio, jak śmiesz krytykować Murka, daltonisto?
          • Gość: Qba Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 14:16
            Gość portalu: Mgfte napisał(a):
            > Ty brodata kanalio, jak śmiesz krytykować Murka, daltonisto?

Widzę, że mój okulista już wszystkim rozpowiedział. A co do brody, to dzisiaj się
            ogoliłem.
      • Gość: maneo Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 10:14
        Stary grałeś kiedyś w siatkówkę? Jak się ma potrójny blok to bije się z całej
        siły po dłoniach, po palchach po tak zwanym wybloku. Murek to najlepszy polski
        siatkarz, a Ciebie zapraszam na parkiet...
        • Gość: Ziut Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.tele2.pl 28.06.01, 10:26
          Murek jeszcze wczoraj byl bohaterem, a dzis juz koziol ofiarny. Opamietajcie
          sie. Cala druzyna to jeszcze leszcze i dajcie spokoj Murkowi.
          • Gość: rer Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 213.76.104.* 28.06.01, 18:57
            dokladnie,zaloze sie ze ci sami ludzie jeszcze przedwczoraj skandowali jego
            imie,a teraz go wyzywaja...to sa buraki i idici dopiero...
            • Gość: dziobek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.belchatow.leased.ids.pl 29.06.01, 13:04
              Ludzie,i po co te wyzwiska?Było,minęło i nic na to nie poradzimy.Chociaż
              dobrze,że siatkówka wzbudza tyle emocji.Znaczy się ten sport długo jeszcze nie
              padnie.A tak przy okazji,to nie od dzisiaj wiadomo,że do światowej czołówki nie
              należymy i obrzucanie niewybrednymi epitetami siatkarzy nie pomoże,a wręcz może
              zaszkodzić.Więcej wiary!Pozdrawiam wszystkich mózgowców i bezmózgowców też.
        • Gość: Qba Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 12:47
          Gość portalu: maneo napisał(a):

> Stary grałeś kiedyś w siatkówkę? Jak się ma potrójny blok to bije się z całej
          > siły po dłoniach, po palchach po tak zwanym wybloku. Murek to najlepszy polski
          > siatkarz, a Ciebie zapraszam na parkiet...

Tak, bije się po palcach, ale nie prosto w ramiona, jak w ścianę! Murek powinien
          brać przykład z Papkego - jedynego w miarę inteligentnego zawodnika w naszej
          drużynie. Kiedy trzeba wali mocno, kiedy trzeba po palcach, a potrafi też kiwnąć
          blok. To samo tyczy się zagrywki: może "petardę" ma słabszą od Murka, ale potrafi
          też puścić lekką, techniczną piłkę tuż za siatkę.
          • Gość: Martino Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 217.97.51.* 28.06.01, 13:21
            Gość portalu: Qba napisał(a):

>
            > Tak, bije się po palcach, ale nie prosto w ramiona,
            jak w ścianę! Murek powinie
            > n
            > brać przykład z Papkego - jedynego w miarę
            inteligentnego zawodnika w naszej
            > drużynie. Kiedy trzeba wali mocno, kiedy trzeba po
            palcach, a potrafi też kiwną
            > ć
            > blok. To samo tyczy się zagrywki: może "petardę" ma
            słabszą od Murka, ale potra
            > fi
            > też puścić lekką, techniczną piłkę tuż za siatkę.

Atakuje sie tak jak jest wystawiona piłka. I trzeba
            zacząć od dobrego odbioru. A obwinianie Murka za porażke
            jest bezczelnością. W meczu z Francją to Murek był
            bohaterem a Papke zszedł z podwiniętym ogonem i nawet
            jego "inteligencja " mu nie pomogła

Pozdrawiam
            • Gość: Qba Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 13:36
              > Atakuje sie tak jak jest wystawiona piłka. I trzeba
              > zacząć od dobrego odbioru. A obwinianie Murka za porażke
              > jest bezczelnością. W meczu z Francją to Murek był
              > bohaterem a Papke zszedł z podwiniętym ogonem i nawet
              > jego "inteligencja " mu nie pomogła
              >
              > Pozdrawiam

Nie obwiniam Murka za porażkę - cała drużyna grała słabiutko. W meczu z Francją
              Papke nie miał okazji się wykazać: jak zszedł tak i już został na ławce. Nie
              mówię, że to było złe - Prygiel grał bardzo dobrze. Ale czemu w meczu z
              Jugosławią, kiedy dla Murka nie wychodziło, czemu jego nie zdjęto? Święta krowa?
              A swoją drogą to ciekawe: Papke i Prus, którzy zeszli z boiska w meczu z Francją,
              z Jugosławią byli najskuteczniejsi?

Pozdrawiam
              Qba
              • Gość: martino Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 217.97.51.* 28.06.01, 17:08
                Gość portalu: Qba napisał(a):

> Święta krowa
                > ?
                > A swoją drogą to ciekawe: Papke i Prus, którzy zeszli z boiska w meczu z Francj
                > ą,
                > z Jugosławią byli najskuteczniejsi?
                >
                > Pozdrawiam
                > Qba

O to czemu Murek nie zszedł z bioska trzeba zapytac trenera Boska.

Pozdrawiam
      • Gość: gonzo Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.cdmpekao.com.pl 28.06.01, 10:27
        Co KIBICU (PS)
        Raz nie zagrał na 100 % swoich możliwości i już poddawany jest krytyce,
        wystarczająco wiele dostarczył nam wspaniałych chwil, żeby go w tym momencie
        nie krytykować
      • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 28.06.01, 11:14
        Wlasnie !
        Albo sie bije po palcach, albo sie mija
        a nie wali sie bez sensu w ramiona.
        Widziales jak to robi Jakowlew ?
        • Gość: easy79 Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 192.168.132.* / *.unregistered.formus.pl 28.06.01, 13:24
          Typowa dla naszych "wspaniałych kibiców". Jak wygrywamy to ok, jak przegrywamy
          to nasz najlepszy zawodnik to bezmózgowiec. Czasami aż mi się chce z was śmiać
          specjaliści. A co do Papkego to jakoś nie widziałem żeby zachwycał.

P.S. Przypomnijcie sobie mecz z Francją. Gdyby nie Murek to nasz bilans z LŚ
          byłby 0-3. Pozdarwiam
          • Gość: Jakubek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.stat.gov.pl 29.06.01, 13:13
            Nareszcie jakas madra wypowiedz. To jest wlasnie kultura polskich kibicow. Sa
            po prostu "wspaniali". Jak czytam takie infa ja ten ps to mi sie nie dobrze
            robi. Nie ukrywajmy ze nie jestesmy jeszcze czolowka i sa lepsi od nas, a
            wymaganie, abysmy byli najlepsi jest absurdem. A co do Murka, to jest on jednym
            z najlepszych polskich siatkarzy. Co do Papkego to i owszem moze i kiwa, a ile
            punktow zdobyl w ten sposob? Dlaczego Prus byl lepszy niz z Francja? Bo
            Jugoslowianie kiepsko obstawiali krotka. Na kazdy zespol trzeba znalezc inna
            stratrgie. Tym razem naszym sie nie udalo. Trzymajmy za nich kciuki i niech
            pograja troche w innych turniejach.
        • Gość: ALOJZ Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 13:24
          Widzę panowie, że cechuje was perfekcja i niezawodność. Nie zapominajcie, że
          człowiek jest z natury niedoskonały, a polscy siatkarze nie dostatecznie
          sprawni, by pokonać rywalizację.
      • Gość: boss Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.solutions.net.pl 28.06.01, 14:54
        ps---ćwoku jak twierdzisz że siatkówka jest grą dla inteligentnych to dlaczego
        włączasz się do rozmowy na ten temat.
        • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 28.06.01, 15:29
          boss ty palancie !
          Przeciez Murek to kompletne dno
          pod wzgledem cwaniactwa na
          boisku, walil ile mu sil bozia dala
          w rece tych jugoli !
          Albo jestes slepy albo tez bezmuzgowiec ?
          • Gość: Jakubek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.stat.gov.pl 29.06.01, 13:25
            Wez ps pod uwage ze blok Jugoslowian byl cholernie szczelny i wysoki. Murek nie
            jest zbyt wysokim zawodnikiem. gdyby chcial kiwac, musial by puscic wysokiego
            loba a to wiaze sie z wieksza iloscia czasu na odbior. W tym momencie
            zastanawialbym sie co lepsze. uderzenie z calej sily w blok i liczenie na ew.
            aut lub asekuracje niz na spokojne oddanie pilki Jugoslowianom.

po drugie odwal sie od Murka bo nie tylko jego blokowali i nie tylko on wczoraj
            chrzanil. A mimo tego nawet ze mielismy kiepski dzien to i tak uwazam ze oni
            zrobili dla nas duzo wiecej niz inni sportowcy. Juz dawno nie widzialem tylu
            emocji i kulturalnej widowni. Niech zyje polska siatkowka.
      • Gość: mkb Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 195.117.107.* 28.06.01, 15:25
        Jak możesz tak krytykować Dawida (mojego ulubionego zawodnika)
        Zagrał jeden gorszy mecz i już mu zjadło mózg???????
        Uważam że Jugole mieli dobry(wysoki)blok
        Trudno minąć blok złożony z takich dryblasów
      • Gość: Yarek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.ade0208.ade.iprimus.net.au 28.06.01, 15:27
        Do ps.
        Czlowieku. Opamietaj sie. Bredzisz. Czy wedlug Ciebie kazdy wspanialy "stuffed"
        blok, czyli kazdy zablokowany atak wpadajacy w "glebe" to rezultat bezmozgowia
        atakujacego? Nawet najlepsi na swiecie sa blokowani i to w dodatku na
        pojedynczym bloku. Czy oni tez sa dla Ciebie bezmozgowcy? Wylaz na parkiet,
        zagramy parami. Ja z "maneo"a Ty z Qba. Moze wtedy zrozumiesz, ze gra w
        siatkowke to artyzm.
        Na ten mecz przyjade nawet z Australii.
        • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 28.06.01, 15:33

Gość portalu: Yarek napisał(a):

> Do ps.
          > Czlowieku. Opamietaj sie. Bredzisz. Czy wedlug Ciebie kazdy wspanialy "stuffed"
          >
          > blok, czyli kazdy zablokowany atak wpadajacy w "glebe" to rezultat bezmozgowia
          > atakujacego? Nawet najlepsi na swiecie sa blokowani i to w dodatku na
          > pojedynczym bloku. Czy oni tez sa dla Ciebie bezmozgowcy? Wylaz na parkiet,
          > zagramy parami. Ja z "maneo"a Ty z Qba. Moze wtedy zrozumiesz, ze gra w
          > siatkowke to artyzm.
          > Na ten mecz przyjade nawet z Australii.

A w Australii graja w siatke ?
          myslalem , ze tylko strzyga barany.
          • Gość: Jakubek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.stat.gov.pl 29.06.01, 13:28
            Zagrales troche ponizej krytyki. Jestes totalnym burakiem. Szkoda z Toba gadac.
            I obstawiam ze wiecej osob chcialoby Cie wyzwac na taki pojedynek na boisku. Ja
            tez jestem chetny.
            • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 29.06.01, 13:46

Gość portalu: Jakubek napisał(a):

> Zagrales troche ponizej krytyki. Jestes totalnym burakiem. Szkoda z Toba gadac.
              >
              > I obstawiam ze wiecej osob chcialoby Cie wyzwac na taki pojedynek na boisku. Ja
              >
              > tez jestem chetny.

Chec to moze miec prostytutka.
              Ja juz nie zagram z wami na boisku ,
              bo jak to w wieku 87 lat i bez jednej nogi ?
              • Gość: Jakubek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.stat.gov.pl 29.06.01, 14:02
                To pryku przestan moze telewizje ogladac i wino marki wino pic. Moze Twoje
                stare komorki mozgowe zaczna cokolwiek logicznie funkcjonowac.

P.S. bujac to my a nie nas

Nie podrawiam.
          • Gość: Yarek Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.ade0310.ade.iprimus.net.au 29.06.01, 17:43
            O ile dobrze pamietam, jeszcze "ze szkoly", to barany sie strzyze. A co do
            Australii, to jest ona sklasyfikowana na 10 tej pozycji w rankingu ( sam
            zreszta temu sie dziwie, ale uzywam tego obiektywnego argumentu jako faktu, dla
            mojej obrony). Jeszcze jedno, w Australii w siatkowke zorganizowana
            przwdopodobnie gra wiecej ludzi niz w Polsce. Chociazby dlatego, ze w Australii
            jest wiecej hal sportowych niz w Polsce, ktore pomieszcza 3 i wiecej boisk do
            siatkowki.
            Ps. ps, czy slyszales o "siedzacej siatkowce" dla weteranow? Nigdy nie jest za
            pozno na gre, a wtedy mozna sie rowniez czegos nauczyc "z boiska". Pozdrawiam
            Cie mimo wszystko stary, bo wiem, ze masz dobre zamiary ( ale rymowanka, sam to
            wymyslilem, hahaha)i tylko za daleko sie posunoles. Blad jest jeszcze jedna
            dobra nauka na przyszlosc.
      • Gość: zet Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 17:19
        TA komentatorzy w czasie wczorajszego meczu ciagle przezywali ze my mamy wielu
        zawodnikow (rezerwowych)na tym samym poziomie w przeciwienstwie do Jugoli.Moze
        i racja tylko co to za poziom?
      • Gość: turkuć Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 17:57
        jak widzę takie teksty "fachowca" to chce mi się kupę.PS-ie nie obrażaj naszych
        chłopców , jak ci się nie podoba siatkówka i nasza reprezentacja to spierdalaj
        z forum i kibicuj cymbergajowi bo jak widzę jesteś zbyt cienki ,żeby w niego
        zagrać.Siatkówka to sport dla ludzi inteligentnych ,ale również dla
        inteligentnych kibiców.
        pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców.
        • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 29.06.01, 08:29

Gość portalu: turkuć napisał(a):

> jak widzę takie teksty "fachowca" to chce mi się kupę.PS-ie nie obrażaj naszych
          >
          > chłopców , jak ci się nie podoba siatkówka i nasza reprezentacja to spierdalaj
          > z forum i kibicuj cymbergajowi bo jak widzę jesteś zbyt cienki ,żeby w niego
          > zagrać.

Siatkowka jako dyscyplina podoba mi sie, gra naszych
          chlopcow w ostanich meczach juz mniej a najmniej
          podoba mi sie twoja wypowiedz kretynie !
          Jak nie mam takiego samego zdania jak ty i nie
          chwale naszych to mam wypierdalac ?
          To sie wszyscy zalizemy, zacmokamy jelopie skonczony.
      • Gość: Andrey Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.06.01, 19:39
        Panie i Panowie,
        proponuję ignorowac wypowiedzi typu Murek b.... - nie chcemy przeciez by na
        mecze siatkówki przychodziła taka publiczność jaka przychodzi na niektóre mecze
        piłki nożnej (patrz ostatni mecz Legii Warszawa)i pozostawmy osobom
        wypowiadającym się w ten sposób swobodę podobnych wypowiedzi we własnym wąskim
        towarzystwie, pozdrawiam wszystkich Kibiców polskiej siatkówki i Siatkarzy.
        Andrey.
        • Gość: martino Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 217.97.51.* 28.06.01, 21:14
          Gość portalu: Andrey napisał(a):

> Panie i Panowie,
          > proponuję ignorowac wypowiedzi typu Murek b.... - nie chcemy przeciez by na
          > mecze siatkówki przychodziła taka publiczność jaka przychodzi na niektóre mecze
          >
          > piłki nożnej (patrz ostatni mecz Legii Warszawa)i pozostawmy osobom
          > wypowiadającym się w ten sposób swobodę podobnych wypowiedzi we własnym wąskim
          > towarzystwie, pozdrawiam wszystkich Kibiców polskiej siatkówki i Siatkarzy.
          > Andrey.

I to jest TO!!!

Pozdrawiam

• Gość: mart_gda Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 23:21
            Bezmózg? Chyba pomyłka. On siedzi w bloku często to fakt, Alwe ma najlepszy
            nadgarstek w tej drużynie i kończy wile piłek trudnych. Po prostu jak ma się
            słabe nagranie i bije z całej siły to raz się kończy czapą a raz punktem. To
            lepiej niż oddawac piłkę za pół darmo.
          • Gość: easy79 Murek najlepszy1 IP: 192.168.132.* / *.unregistered.formus.pl 02.07.01, 14:34
            Nie wiem czy ktoś (ps) czytał wypowiedzi trenerów innych drużyn po finale LŚ.
            Większość nie potrafiła wymienić nazwisk polskich siatkarzy a jeżeli już to
            jedynie Gruszkę i właśnie Murka. Po prostu jest on naszym najlepszym siatkarzem
            (a w każdym razie jednym z najlepszych) i jeden słaby mecz czy głos
            jakiegoś "niezwykle inteligentnego" fachowca tego nie zmienią. Popieram
            propozycję Andrey'a.
            POzdrowionka dla wszystkich kibiców siatkówki i sportu w ogóle!!!!!
      • Gość: john doe Re: MUREK IP: *.*.*.* 29.06.01, 13:07
        Murek nie zszedl z boiska bo oprócz tego, ze najlepiej gra w ataku to jeszcze najlepiej przyjmuje i gra w obronie. Jak bys sie znal na siatkowce to bys zauwazyl, ze to on stoi na srodku obrony a nie ten stary piernik wojcik.
        BTW. A statystyki ma takie jakie ma bo najczesciej atakuje sie z lewej, gzie stoi on po skosie z gruszka /zwlaszcza atakuje sie z tej pozycji jak rozgrywajacy nie moze nic zrobic z pilka/
      • Gość: gazeta Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.matrix.zabrze.pl 02.07.01, 15:56
        zgadzam się z tobą to badziewiak.

• Gość: clui^^ Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 16:09
        chce zauwazyc ze niestety nie tylko on nie mogl sie przebic......
        ale to nie nie od atakujacego zalezy czy bedzie walil czy nie ....przeciez
        rozgrywajacy powinnien umiejetnie zgubic blok ...tak czy inaczej to ewidentnie
        swiadczy o klasie przeciwnikow i o ich umiejetnosciach
        poza tym no bardzo przepraszam moze nasi zagrali beznadziejnie ale trzeba tez
        zauwazyc roznice klas ktora nas dzieli
        najlatwiej jest powiedziec ze Murek byl beznadziejny ale dlaczego nasi nie
        umieli ustaeic dobrego bloku?????????????
        dla mnie on jest najlepszym naszym zawodnikiem ......chociaz w sumie moze
        krytykujacy powinni go zastapic?????
        chcialabym to zobaczyc:))))))))))))))
        • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 02.07.01, 16:23
          Murek wykonuje swoj zawod tak samo jak ja wykonuje swoj i nie widze powodow zeby go zastepowac, co nie znaczy ze niem mam prawa wyrazic swojej opinii na temat taki czy inny.
          Ty tez wyrazasz swoja opinie no i jest fajnie.
          Moze troche za ostro pojechalem z tym tytulem
          za co przepraszam p. D. Murka i jego rodzine.
          • Gość: Miki Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 158.75.5.* 02.07.01, 17:18
            A moze pochwal sie, jaki zawod sam wykonujesz, to bedziemy mogli ocenic, czy jestes dobry, czy tez
            nie.
            • Gość: Gatka Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 21:02
              Po co te emocje...Szczerze mówiąc moim skromnym zdaniem Murek to jedyny
              zawodnik polskiej reprezentacji na którego podczas Ligi można było polegać...Ma
              niesamowity nadgarstek- to święta prawda...Skoro jest bezmózgowcem, to jakim
              cudem zdobywał tyle punktów?
              • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 03.07.01, 09:44

Gość portalu: Gatka napisał(a):

> Po co te emocje...Szczerze mówiąc moim skromnym zdaniem Murek to jedyny
                > zawodnik polskiej reprezentacji na którego podczas Ligi można było polegać

A moim zdaniem to byl jednak Gruszka.

• Gość: Miki Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 11:31
                  Jednak tylko Gruszka z ostatnich meczy, bo na jego wystepy w pierwszych meczach
                  eliminacji LS nie mozna bylo w ogole patrzec.
            • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 03.07.01, 09:40

Gość portalu: Miki napisał(a):

> A moze pochwal sie, jaki zawod sam wykonujesz, to bedziemy mogli ocenic, czy je
              > stes dobry, czy tez
              > nie.

Jestem tajnym agentem w słuzbie Jej Krolewskiej Mosci
              a ty jestes ostatnim ktory moze ocenic czy jestem dobry
              czy nie.
              • Gość: Miki Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 11:32
                Skoro masz takie wysokie mniemanie o sobie i swoich zdolnosciach, to odtenteguj
                sie laskawie od Murka i w ogole od siatkowki, panie agencie (nawet JKM).
                • Gość: ps Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: 212.160.165.* 03.07.01, 14:13

Gość portalu: Miki napisał(a):

> Skoro masz takie wysokie mniemanie o sobie i swoich zdolnosciach...

Nigdy tego nie powiedzialem
                  to ty tak mowisz.

Nawiasem mowiac to czym sie bede
                  zajmowal i interesowal to chyba juz ja
                  sam i moja tesciowa bedziemy ustalac.

• Gość: Miki Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 09:39
                    Skoro tak stawiasz sprawe, to zakonotuj sobie i przekaz takze swojej tesciowej,
                    ze nie wolno tak brzydko mowic o innych, zwlaszcza gdy sie tym osobom nie siega
                    nawet do piet.
      • Gość: grymasny Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.mnc.pl 03.07.01, 17:22
        hm
        chcialem zauwazyc ze jak zwykle wymagania sa za duze a siatkarzy mamy jakich
        mamy
        a walac w potrojny blok jest przynajmniej szansa ze bedzie blok w aut
        a oddajac pilke "przerzucajac" to mozna od razu dodac na tablicy punkt
        przeciwnikom
        gralismy z najlepszymi a nie z paprakami
        a Murek jest akurat zdecydowanie najlepszym naszym siatkarzem i nie ma o czym
        mowic w tej kwestii
        a byloby lepiej gdyby presja nie byla taaaaaaka jaka jest bo jest bezpodstawna
        a jak komus sie wydaje ze sie tak zna na siatkowce to prosze:
        niech wyjdzie na boisko i zagra
        nic tak nie wkurza jak ludzka glupota NIC
      • Gość: gutek99 Re: MUREK - BEZMOZGOWIEC !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 23:27
        Jak ktoś sie nie zna na siatkówce, to wygaduje takie głupoty. Ale to nie jego
        wina, obejrzał dwa necze reprezentacji i myśli, ze sie zna na siatkowce. jakbys
        bezmozgowcu znal sie na siatkowce, to bys wiedział, że Murek uważany jest przez
        fachowców i zawodników za najwszechstronniejszego zawodnika reprezentacji
        Polski, poza tym każdemu może przydarzyć się słabszy mecz. WIDAĆ ŻE NIE JESTEŚ
        PRAWDZIWYM KIBICEM SIATKÓWKI I NIE ZNASZ SIE NA TYM PIEKNYM SPORCIE.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka