kdsz 16.01.03, 01:23 Ciekawa sprawa - PZPN podpisuje umowe, ktorej nie jest w stanie wyegzekwowac. Rozumiem, ze ustepstwa sa konieczne, ale bez przesady.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cyfra bez polskiej ligi co za Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: 217.97.252.* 16.01.03, 01:30 kupiłem cyfrę tylko z myślą o polskiej lidze, a poza tym nikt mi nie powie że żaden kibic się nie interesuje derbami śląska czy wielkopolski takie mecze jak Górnik ruch lech z amicą i pozostałe nie zostają w pamięci kibiców, tylko trzeba to umiejętnie wykorzystać, a jak nie umieją to trzeba co niektórych dyrektorów zastąpić młodą kreatywną kadrą która sobie poradzi z komercjalizacją sportu kto się zgadza www.presiopress@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.crowley.pl 16.01.03, 11:05 wszyscy, którzy mieli do czynienia z cyfrą wiedzą, że bez transmisji stacja nie istnieje. obawiam się, że 3/4 abonentów to ci, którzy kupili dekoder dla sportu...trzebaby powiedzieć - dla piłki. swoją drogą dziwię się, że canal+ tak się zafiksował na jednej dyscyplinie sportu i nie ma aspiracji do stworzenia kanału sportowego z prawdziwego zdarzenia. pozostałe wydarzenia sportowe nadają w tak skąpej ilości, że można o tym nie wspominać, zresztą ilość prezentowanych dyscyplin można policzyć na palcach jednej ręki. myślę, że jeśli nic się nie zmieni, można spokojnie wypowiadać umowę (i lepiej zrobić to wcześniej znając bałagan, jaki panuje w stacji). a wracając do piłki kasa, jaką dostawały kluby od canal+ były grubo przesadzone. zarobki polskich "gwiazdorów" piłki są nadal niewspółmiernie wysokie do ich umiejętności. to jakiś absurd, żeby byle chłopaczyna z groclinu zarabiał 10 razy więcej od mistrza olimpijskiego w mniej znanej dyscyplinie. nie promujmy pilki, skoro jest na tak słabym poziomie. nie nakręcajmy koniunktury bo inne dyscypliny nie mają szansy się przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.sfpl.org 16.01.03, 02:23 nawet marzenia Legii o 4 mln sa wirtualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.crowley.pl 16.01.03, 05:31 i bardzo dobrze, że będzie mnniej kaski od TV, może wreszceie kluby nauczą się żyć z kibiców którzy przychodzą na stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONCO!R Czy ktos sprawdza ile zarabia C+ na Lidze polskiej ??? IP: *.tnt25.nyc9.da.uu.net 16.01.03, 06:14 Czy ktos wlasnie wie ile stracil C+ na naszej krajowej kopanej, chodzi mi o glos niezalezny, bo to co twierdzi sam POSZKODOWANY moze byc tylko blefem do kolejnego obciecia wydatkow (jak tu zarobic wiecej) badz do upustow podatkowych (siegajac dalej). Chcialbym wiedziec ilu ludzi kupilo dekodery Cyfry+ tylko po to by byc swiadkiem wydarzen na naszych krajowych bojskach. Poza tym koszt biletow na spotkania w danym miesiacu przewyzsza chyba znacznie abonament C+ (nie orietuje sie zbytnio w tej sprawie gdyz mieszkam w USA od paru lat) nie liczac nawet spotkan wyjazdowych i kosztow transportu. Odezwa sie oczywiscie glosy zagozalych kibicow ze PRAWDZIWY KIBIC zawsze dopinguje swoja druzyne na stadionie ale pomyslcie ze nie wszystkim marzy sie stadionowy mlyn i nie kazdy ma nascie czy dwadziescia pare lat i mecz wolalby ogladnac w zaciszu swojego domu gdyz z bezpieczenstwem na stadionach bywa roznie. Nie mozna zapominac rowniez o relacjach klub (czytaj: zarzad) - kibic ktory zazwyczaj ma tych ostatnich gleboko... i mysli tylko jak znow podniesc ceny biletow (re: Wisla w UEFA). Ale nie bede sie rozpisywal bo dyskusji nie bedzi konca, powiem tylko : kluby biedne, pieniedzy na inwestycje brak, a PZPN zamiast zadbac o cale zamieszanie ma to wszystko gdzies i tylko liczy kase (jak zwykle). Smutne ... :( Wisala Krakow - Jedyna Gwiazda Extraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Czy ktos sprawdza ile zarabia C+ na Lidze pol IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.01.03, 07:18 A jak Janek Tomaszewski juz od dawna tą katastrofę Listka zapowiadał, to forum aż trzęsło sie z oburzenia!! No i kto miał rację? Może wreszcie jest okazja do oceny, ale uczciwej, PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 08:03 to draństwo!Kto z PZPN jest odpowiedzialny za taaaką umowę? Najpierw wyeliminowali z rynku konkurencję a później zostawiają ich na lodzie.Znowu afera typu rywingate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: 195.94.199.* 16.01.03, 08:34 Mam cyfrę + w 90% dla polskiej ligi piłki nożnej. Jestem za zmniejszeniem do 8 zespołów ekstraklasy i rozgrywaniem 4 meczów każdy z każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.kappa.com.pl 16.01.03, 09:24 I będziesz rzygać 4 meczami Legii z Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 08:51 I bardzo dobrze jak można marnować pieniądze na cośtakiego jak polska liga opiłki nożnej. Może wreszcie ktoś tam zmądrzał i wykupiliby prawo do NBA które kosztują ok 700 tys dolarów a nie będą płacić dużo więcej na ten syf. Brawo Canal+!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arroma Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.ols.vectranet.pl 16.01.03, 09:28 juz nie będzie 750 000 abonentów, lecz 450 000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 09:40 sorki ale dlaczego canal+ ma placic za syf?!?!?! poziom polskiej pilki jest tragiczny, jedynie 3-4 kluby prezentuja jakis tam poziom, a reszta....bagno, syf i tragedia. Nie jest to wina Canal+ a PZPN, ktory nie dba o uzdrowienia polskiej pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.foo.org / 192.168.0.* 16.01.03, 09:46 Mysle ze Cyfra moglaby na tym zarabiac, ale gdyby miala 5 mln abonentów, ktorzy zamiast 100 zl miesiecznie placiliby 35 za full pakiet. Teraz mnie nie stac na zakup Cyfry a chetnie obejrzalbym mecze polskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek To skandal !!! 16.01.03, 09:59 Wszyscy abonenci powinni chętnie płacić za te wspaniałe spektakle! Przecież każdy mecz polskiej ligi to towar typu "klika w 1" tfu! "kilka w 1" miało być! horror+kryminał+skandal a nawet wyciskacz łez PZPN powinien zażądać więcej! 50 000 000$ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 10:17 Jak widać afera RywinGate zatacza coraz szersze kręgi!! Nie jestem fanam p. Jana Tomaszewskiego, ale zgadzam się z nim co dojego argumentacji a propos sprzedaży praw do transmisji z meczów ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Tu nie c+ jest winny ale brak kibicow!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 11:12 Ludzie w polsce po prostu nie interesuja sie sportem ot i cala przyczyna upadku naszego sportu i pilkarstwa. Nikt nie protestuje na brak jakiejkolwiek bazy sportowej i poziom wf w szkolach. Przed wyborami samorzadowymi obietnice zadbania o sport w dzielnicy czy gminie byly z reguly na ostatnim miejscu i to dopisane mazakiem na kolanie. ALe czy komus to przeszkadza? Nie bo Polacy nie lubia sportu. Nie chodza go ogladac (a bezpieczenstwo jest wymowka) ani nie uprawiaja. Gdyby kibicow bylo naprawde duzo to na pewno znalezliby sie sponsorzy a c+ sprzedal by o polowe wiecej abonamentow. Poziom ligi to dopiero skutek naszego narodowego podejscia do sportu. Prawie kazdy kto gra w pilke chetnie ja obejrzy w tv i bedzie probowal kopiowac zagrania swoich idoli. Ale tych osob grajacych jest po prostu za malo. Niby jest nas 38 mln ale pewnie kibicow tyle co w Czechach. Ludzie sie tylko podniecaja jednorazowymi sukcesami lub pojedynczymi zawodnikami (vide Malysz). Nie ma to zupelnie zwiazku z miloscia do sportu a raczej checia obejrzenia jak dokopuje Niemcom). To jest wlasnie przyczyna Polacy nie lubia sprotu i wcale im on nie potrzebny. C+ dopiero teraz to zrozumial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ring Re: Tu nie c+ jest winny ale brak kibicow!! IP: 212.180.134.* 16.01.03, 11:57 a ciekawe czy przyjma moja rezygnacje z umowy, jezeli nie bedzie polskiej ligi? kupilem cANAL+, bo chce ogladac polska pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan rezygnacja z c+ IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 12:05 Ja podobnie i jesli nie bedzie ligi to bede oczekiwal co najmniej znacznego obnizenia abonamentu a jesli tego nie bedzie to rezygnuje. Problemem jest jednak to czy ktokolwiek inny zaplaci wiecej niz 18 mln. Moze Legia i wisla na zerwaniu umow wyszly by na plus ale dla calej ligi bylaby to katastrofa. Nie wiem czy Polsat jest gotow dac wiecej ale nie sadze. Dlatego zanim zacznie sie krzyczec o zrywaniu umowy nalezy podjac negocjacje z c+. Oni wyraznie rzucili ta propozycje dla wybadania sprawy. Jak im sie twardo powie nie to moze zredukuja obnizke do 25 mln. Tak czy tak pewnie bedzie to kwota nie osiagalna dla Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
bob1111 Re: Tu nie c+ jest winny ale brak kibicow!! 16.01.03, 23:45 Gość portalu: Razorfan napisał(a): > Ludzie w polsce po prostu nie interesuja sie sportem ot i > cala przyczyna upadku naszego sportu i pilkarstwa. Nikt > nie protestuje na brak jakiejkolwiek bazy sportowej i > poziom wf w szkolach. Przed wyborami samorzadowymi > obietnice zadbania o sport w dzielnicy czy gminie byly z > reguly na ostatnim miejscu i to dopisane mazakiem na > kolanie. ALe czy komus to przeszkadza? Nie bo Polacy nie > lubia sportu. Nie chodza go ogladac (a bezpieczenstwo > jest wymowka) ani nie uprawiaja. Gdyby kibicow bylo > naprawde duzo to na pewno znalezliby sie sponsorzy a c+ > sprzedal by o polowe wiecej abonamentow. Poziom ligi to > dopiero skutek naszego narodowego podejscia do sportu. > Prawie kazdy kto gra w pilke chetnie ja obejrzy w tv i > bedzie probowal kopiowac zagrania swoich idoli. Ale tych > osob grajacych jest po prostu za malo. Niby jest nas 38 > mln ale pewnie kibicow tyle co w Czechach. Ludzie sie > tylko podniecaja jednorazowymi sukcesami lub pojedynczymi > zawodnikami (vide Malysz). Nie ma to zupelnie zwiazku z > miloscia do sportu a raczej checia obejrzenia jak > dokopuje Niemcom). > > To jest wlasnie przyczyna Polacy nie lubia sprotu i wcale > im on nie potrzebny. C+ dopiero teraz to zrozumial. Dlaczego w Polsce niechętnie chodzi się na mecze piłkarskie ponieważ: -mamy beznadziejne stadiony -organizacja meczy jest słaba; za mało kas, tłok przy wejściu itp. -toalety, gastronomia nędzne -brak gwiazd które przyciągną kibiców -słaby poziom meczy -'prawdziwi kibice' a raczej akceptacja przez większość osób chodzących na mecze chorych zachowań po kazdych ekscesach na forach kibicowskich pojawiają się teksty typu: nie akceptujemy podpalania stadionu ale i tu szereg wytłumaczen po pierwsze tamci zaczeli, po drugie policja interweniowała zbyt ostro lub interweniowała za poźno itp. Powoduje to brak poczucia bezpieczeństwa, wiele osób nie pojdzie na mecz bo się boi. -zła prasa po cześci wynikająca z pogoni za sensacją, a po części z zachowania 'prawdziwych kibiców'. - brak mody na oglądanie sportu przez elity oraz klasę średnio Oprócz tego kiedy wybierałem się ostatnio na pierwszoligowy mecz znajomi patrzyli na mnie dziwnie, cześć pytał się czy się nie boje itp. Powiem tak na meczu było beznadziejnie, przy wejściu tłok, pogoda beznadziejna, mecz słaby, gnojki walczyły z policją, obok podpity gościu gadał głupoty intersowało go wszystko tylko nie to co dzieje się na bojsku po prostu sielanka. W takim wypadku wole iść na mecz IV ligi, poziom marny ale chłopaki się przynajmniej starają atrakcji dodatkowych zawyczaj brak. Odpowiedz Link Zgłoś
warsau Re: Tu nie c+ jest winny ale brak kibicow!! 16.01.03, 23:59 czy mowicie o Lechu Poznan ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Do boba 1111 IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 13:03 To wszystko co mowisz jest prawda tylko to dziala na odwrot. dlatego ze Polacy nie lubia sportu nie ma stadionow, sa one niebezpieczne pilkarze sa tragiczni itd. Gdyby ludzie kochali sport to by do tego nie doszlo. W Anglii tez byly rozroby a w Holandii nadal sa a jakos futbol i w ogole sport w tych krajach stoja na wyzszym poziomie. U nas nic sie nie zmieni dopoki nie wprowadzi sie mody na sport (uprawianie i kibicowanie). Co do nudy na meczach to czesto tak jest. Na szczescie jak mieszkam w Wawie i na Zylecie zawsze jest super atmosfera. Nawet jak mecz nudny to mozna sie rozgrzac dopingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul C+ nie placi znowu tak duzo IP: *.man.polbox.pl 16.01.03, 12:35 te 36 mln$ (przez 2 lata) - to tak naprawde nie jest duzo. Jezeli z C+ zrezygnuje 65 000 osob (a mysle ze w wypadku rezygnacji z polskiej ligi - zrezygnowalo by wiecej) to przy zalozeniu abonamentu 90pln - C+ traci rocznie wplywy w wysokosci 18 mln$, a koszty stale sie nie zmieniaja - no chyba ze zmniejsza ilosc osob pracujacych w infolini, do ktorej zreszta bardzo trudno sie dodzwonic 65 000 * 90 * 12 = 70 200 000 pln a w baksach 70 200 000 / 3,9 = 18 mln Wg mnie PZPN powinien twardo stac na stanowisku - i bronic obecnego kontraktu (jezeli place 90pln, a jest to jak na nasze polskie warunki za duzo - to niech to idzie do polskich a nie francuskich kieszeni) a problemy finansowe canalu wynikaja z tego ze wszystko zrobili na kredyt (+ management fees do francji) - komorkom to ladnie sie udalo, ale platformie cyfrowej juz nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 13:56 JEŚLI SOBIE NIE RADZĄ TO POWINNI ODDAĆ TRANSMISJE INNEJ TV - sądzę, że Polsat lub TVN poradziłby sobie z tym problemem. a PZPN - no cóż po raz kolejny potwierdza się opinia, że to partacze i niczego nie potrafią załatwić od początku do końca - nawet nie bronią Polskiej Piłki Nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pundu Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.supermedia.pl / 212.180.154.* 16.01.03, 14:36 przypomne ze gazeta przed sezonem typowala gks do pewnego spadku teraz tyuja do bakructwa, pewei jak zawsze wasze rzeczowe opinie beda trafne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 16.01.03, 14:48 4 lata temu kupiłem C+ ,żeby pooglądać filmy i ekstraklasę. Od tamtego czasu poziom filmowy się pogarsza i w tej chwili jedynym powodem płacenia przeze mnie abonamentu jest piłka nożna (nie mam cyfry więc nawet formuły 1 nie mogę już obejrzeć) Jak dla mnie sytuacja jest prosta C+ NIE MOŻE sobie pozwolić na utratę praw do ligi bo przepadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 16.01.03, 14:57 Z jednej strony bankrutujące Fagoty z Anal+, ale z drugiej to co ciągle powtarzam: nie może być pieniędzy z tv w polskiej lidze kiedy pełno w niej prowincjonalnych nowotworów w rodzaju Discobolii, Radzionków, Ostrowców i innych Obszczakowianek. Trzeba przyciągać sponsorów do dużych miast i klubów z tradycjami. A jak nie, to się skończy faktycznie 8 zespołową karykaturą ligi w 38 mln kraju, będącą pośmiewiskiem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.03, 16:52 Jeśli Canal+ zrobi to o czym piszecie,popełni morderstwo, którego kibice piłkarscy w Polsce Im nie wybaczą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q-TER Bzdura!!! IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 18:37 info.onet.pl/630284,14,1,0,120,686,item.html wlos sie jezy na glowie co w ostatnim czasie za glupoty wypsioje Gazeta Wyborcza(teraz historia z C+ ostatnio Rywin - a kiedys byla taka pozadna gazeta)chyba zmieniajac swoja polityke na polityke takich brookowcow jak SuperExpres itd mysla ze zwieksza swoj naklad i moze go zwieksza ale beze mnie naprawde zalamlem sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk PANIE ADAMCZYK NIE PISZ PAN GŁUPOT!!!!!!!! IP: *.agh.edu.pl 17.01.03, 09:50 Taka mała rada:Jak pan pisze to chyba należałoby zapytać tą instytucje (canal) co o tym sądzi. Jezeli zaraz po pana rewelacjach pojawia sie wiadomosc z C+ ze to nieprawda to o co panu chodzi?????????Znowu zwiększacie nakład??????Byle było o was głośno jak ostatnio z waszym naczelnym?? Czy nie wydaje sie panu ze stajecie sie powoli jakimś szmatławcem i gonicie za tanią sensacją???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef K. Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.03, 16:54 I dobrze bo i tak mało kto ogląda "piłkarzyków" chodzących po boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANQ Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 20:05 DZIWNE? CIENKA LIGA, CIENCY ZAWODNICY , BEZ AMBICJI... KONIECZNA JEST REDUKCJA LICZBY DRUŻYN W I LIDZE, BO POZIOM JEST KATASTROFALNY!!! ... A KONTRAKTY ...HM... SAMI WIECIE... I ZA CO?????POZDROWIENIA!.. WOLE OGLĄDAĆ NAJGORSZE KLUBY LIGI ANGIELSKIEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piternet Faktycznie duzo u nas WIOCHY !!! IP: *.upc.es 16.01.03, 22:37 Bardzo mi sie podobala opinia czlowieka, ktory pisal, ze za duzo mamy klubow z malymi tradycjami. Przecierz nikt nie chce isc na mecz ani ogladac go w telewizji), kiedy gra jakis blizej nieznany klub, ktory kojarzy sie zle albo wogole. Inna sprawa to, ze Legia i Wisla nie moga podpisac kontraktow indywidualnie w sposob, ktory spowoduje brak pieniedzy dla innych klubow. I mowie to nie ze z powodow sentymentalnych, czy cos. Poprostu. Jak inne kluby zbankrutuja to z kim Legia i Wisla beda graly??? Mecz Legia-Wisla 30 razy w roku szybko sie znudzi. Ten mecz przyciaga TYLKO dlatego, ze jest jedynie DWA razy w roku. Polskie kluby z tradycjami (wiekszymi czasem niz Legii i Wisly) takie jak: Widzew, Gornik, Ruch (oczywiscie ten z Chorzowa, a nie z Koziej Wolki) sa w stanie przyciagnac wiecej ludzi na stadiony i przed TV, niz kluby bez historii. Problem tylko w tym jak sprawic, zeby TE kluby BYLY w pierwszej lidze i zeby PREZENTOWALY WYZSZY POZIOM niz kluby z Kozich Wolek. Mysle, ze nie jeden pilkarski ekonomista znajdzie dla siebie pole do popisu...i nie mysle tylko o tych naszych "tradycyjnych" prezesach, tylko o ludziach prowadzacych rozwazne i PRZEJRZYSTE interesy. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANOW PILKI NOZNEJ W POLSCE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumo Re: Canal+ znów ograniczy wydatki na ekstraklasę IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 17.01.03, 03:31 Ale się żrecie Michniki z Rywinami, Wyborcza z C+. Ale żeby tak pisać pierdoły i niepokój siac w społeczeństwie? Dajcie se spokój. TV Agora i tak nie będzie. Wy zawsze macie jakieś dyktafony, informatorów i niby to walczycie o prawde, a tak zasadniczo to jedynie uprawiacie ten swój brudny biznes prasowy. I juz nie wiem czy jestescie nierozgarnieci czy swiadomie kłamiecie. Moze pogadajcie z zainteresowanymi oko w oko (bez podsłuchów) zanim coś napiszecie; bo ja sie np zraziłem do was i w najblizszym czasie nie kupię waszego klocka makulatury. Niby media wolne, a jednak zniewolone - mamoną. PS nie mówcie o Legii, Wiśle i tej tam reszcie. Obecnie jest Wisła i długo nic. Legia nie ma gwiazd i przyciąga chyba tylko renomą i przez sentymenty. Poza Surmą i Omeljańczukiem żaden legionista nie załapałby się do 11 Wisły K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubi GW próbuje wskrzesić kolejny konflikt??? IP: *.*.*.* 17.01.03, 13:06 Co za bzdura!!! Oto oświadczenie C+ : "Oświadczamy, że porozumienie zawarte z PZPN w sierpniu ub. roku jest ważne, a zobowiązania obu stron są wiążące - do czasu wygaśnięcia umowy w 2005 roku. Co więcej, stacja w ostatnim czasie współpracuje z PZPN jeszcze bliżej, a efekty tej współpracy są widoczne na antenie CANAL+ - stacja oferuje swoim Abonentom jeszcze więcej relacji ze wszystkich najważniejszych wydarzeń ligowych w naszym kraju. Od marca kibiców czekają średnio trzy bezpośrednie relacje z każdej kolejki ekstraklasy, wszystkie pozostałe mecze będą pokazywane w "Klubie Kibica", zaś opinie i komentarze - w cenionych autorskich magazynach "Liga+" i "Liga+Extra" ". Odpowiedz Link Zgłoś