Gość: wic IP: *.metronet.pl 19.11.01, 10:34 jeśli to fakt - to wspaniała informacja, jeśli to ne jest prawda to Legia, niestety, bedzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? 19.11.01, 11:02 A w czwartek mial "drukować" w europejskich pucharach....:-))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.metronet.pl 19.11.01, 11:15 campo napisał(a): > A w czwartek mial "drukować" w europejskich pucharach....:-))) campo, a nie wiesz z kim? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do wica 19.11.01, 12:34 Gość portalu: wic napisał(a): > campo, a nie wiesz z kim? > pozdr. Niestety nie wiem komu ma sędziować,to wie tylko Wójcik,podobno obsady sędziów są utajnione do ostatniej chwili. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woojtus Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 11:11 Ja również mam nadzieję, że wreszcie udupią tego frajera. W piątek pokazał, że wcale nie trzeba sie wysilać przy drukowaniu - wystarczy być bezczelnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.katowice.msk.pl 19.11.01, 15:40 Bogu dzieki że ta ofiara sama doszła do tego żeby skończyć kariere, szkoda tylko że tak późno, osobiście to nie wiem jakim cudem to beztalęcie zostało sędzią miedzynarodowym bo niedość że popełnia błędy to w dodatku jest beszczelny, chyba tylko on wieży jeszcze że Majewski był faulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.orion.pl 19.11.01, 11:12 Gość portalu: wic napisał(a): > jeśli to fakt - to wspaniała informacja, jeśli to ne jest prawda to Legia, > niestety, bedzie mistrzem. No to jak Legia zostanie mistrzem, to Wisla bedzie miala alibi, ze to przez Wojcika. Tez cos warte. Beda wislaki pisac po formu, ze juz-juz miala Wiselka wygrac, ale zalamal ja aut nieslusznie przyznany przeciwnikowi w 25 minuciew meczu, przy stanie 0:2. A tak w ogole, to jakos nie moge sobie przypomniec, zeby Legii sedziowie pomagali ostatnimi - i nie tylko - czasy. Jakis czas temu w Plocku sedzia nieslusznie wyrzucil z boiska Zielinskiego i wydrukowal zwyciestwo Orlenu. Niedawno po faulu na Kucharskim w obrebie pola karnego, sedzia pokazal Legioniscie czerwona kartke. Inna rzecz, ze z GKSem Legia powinna poradzic sobie bez pomocy sedziego, wystarczylo wykorzystac trzy setki i nie byloby problemu. Co do sedziego Wojcika, to wyhodowal sobie spory brzuszek, nie bardzo chce mu sie biegac, pewnie lepiej, zeby zajal sie zarzadzaniem biura podrozy Sindbad, niz kompromoitowal na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woojtus Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 11:21 > No to jak Legia zostanie mistrzem, to Wisla bedzie miala alibi, ze to przez > Wojcika. Tez cos warte. Beda wislaki pisac po formu, ze juz-juz miala Wiselka > wygrac, ale zalamal ja aut nieslusznie przyznany przeciwnikowi w 25 minuciew > meczu, przy stanie 0:2. Typowe marzenia Legionisty... Prawdę mówiąc to sie Tobie nie dziwię - od lat karmią was mitem o Koronie. A tak na marginesie - pamietasz kolego kiedy ostatni raz Legia wygrała z Wisłą? Co do Wójcika to oczywiscie masz rację! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.orion.pl 19.11.01, 16:45 Tak sobie tylko wyobrazam, co bedzie, jesli jakims cudem Legia zdobedzie mistrzostwo. Na pewno wszyscy obecni na forum Wislacy zakrzykna, ze to przez sedziego Wojcika, albo przez PZPN, albo dlatego, ze brala pilkarzy w kamasze 20 lat temu. Co prawda sukces Legii uwazam za malo prawdopodobny, ale fajnie by bylo poczytac... Tak, ze gramy, panowie, gramy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 20:47 Wojcik to szczwany lisek, zawsze potrafil sie dobrze zakrecic. Zawsze dziwilo mnie jak takie beztalencie doszlo tak wysoko w hierarchii sedziowskiej. Dziwne tez jest, ze Wojcik sprzedaje mecze?! Facet jest jednym z najbogatszych ludzi w miescie i po co mu jeszcze brudna kasa? chyba, ze z sentymentu do jakiegos klubu to robi, albo moze chce wiecej, wiecej i wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.ppp.polbox.pl 20.11.01, 02:53 Gość portalu: czarek napisał(a): > Wojcik to szczwany lisek, zawsze potrafil sie dobrze zakrecic. Zawsze dziwilo > mnie jak takie beztalencie doszlo tak wysoko w hierarchii sedziowskiej. Dziwne > tez jest, ze Wojcik sprzedaje mecze?! Facet jest jednym z najbogatszych ludzi w > > miescie i po co mu jeszcze brudna kasa? chyba, ze z sentymentu do jakiegos > klubu to robi, albo moze chce wiecej, wiecej i wiecej... No, ale pomysl przez chwile, gdybys byl Miklasem - czy zaplacilbys zlamany grosz za pomoc sedziego, z taka rzadzizna jak gieksa? Do tego w oslabionym skladzie? Mnie sie zdaje, ze Wojcik raczej prypadkowo mecz wydrukowal - kondycja, wzrok juz nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 17:53 No wlasnie sobie mysle Porter, ze nie zaplacilbym, to by nie mialo sensu! Wojcik jest po prostu slabym sedzia i to nie tylko na krajowych boiskach. Pamietacie Real - Leed's? co on tam wyprawial! Kompromitacja! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pc do Portera 20.11.01, 19:09 Gość portalu: Porter napisał(a): > ostatnimi - i nie tylko - czasy. Jakis czas temu w Plocku sedzia nieslusznie > wyrzucil z boiska Zielinskiego i wydrukowal zwyciestwo Orlenu. Po pierwsze to bylo dwa lata temu... Czyzby nie bylo innych takich "ewidentnych" przykladow troche pozniej? Po drugie, chyba za duzo czytasz Tomaszewskiego i jego teorii spiskowych (powiazania cen paliwa z punktami w lidze), chyba ze zle rozumiem slowo "drukuje". Po trzecie, najwazniejsze, wiem ze przynajmniej niektorzy celowo uzywaja tej kretynskiej nazwy O.... zeby zdenerwowac plockich kibicow, mimo ze nigdy (a moze sie myle?) nie uzyli pelnej nazwy swojej druzyny, np. Legii gdy ta miala dwa czlony. Dlaczego o tym pisze? Dlatego, ze przesadziles. Dwa lata temu ten klub nawet oficjalnie nie nazywal sie O....! Kibic Petry Plock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: Sędzia R. Wójcik kończy karierę? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 07:29 Gość portalu: wic napisał(a): > jeśli to fakt - to wspaniała informacja, jeśli to ne jest prawda to Legia, > niestety, bedzie mistrzem. kibiców wisły jak zwykle gnębi amnezja. jak wójcik 3 tygodnie temu przekręcił górnikowi mecz z wami to była tylko pomyłka ale jak przekręcił gieksie na łazienkowskiej to drukował, tak? ps. a legia i tak będzie mistrzem, z wójcikiem czy bez, będzie! Odpowiedz Link Zgłoś