Gość: Biim IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 22:52 Bo im sie należy i juz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szrek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:12 Jak sądzisz, jest jeszcze dla ciebie jakaś szansa na poprawę zdrowia? Nie mam oczywiście na myśli twojej skołatanej psychiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Polonia i tak spadnie IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 00:37 Szrek rozpędź sie i przy...ol w mur troszke mocniej niz Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 00:42 Widzę Biim, że swoją frustrację i niemoc w dyskusji ze mną w innym wątku przelewasz na cieniutką w tym sezonie Polonie. Proszę bardzo uzywaj sobie, korzystaj póki możesz. Pamiętaj wrócimy do tej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Polonia i tak spadnie IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 01:01 Widze tylko, ze Bydgoszcz jest najwiekszą wioską w extralidze. Napinaliscie sie po zwyciestwie w Zielonce i już mierzyliście medale jednocześnie szykanowaliscie Protasiewicza a później szybciutko po kilku porażkach wszystkich łącznie z Tylingerem chcecie wypier...lić.Wszystko wam przeszkadza a to tor, a to Staszewski, a to Wrocław bo tam zawody słabe. Do tej pory byłem grzeczny, bo i po waszej klęsce we Wrocku nic nie mówiłem. Ale teraz juz dość napinacze, wywalac do niższej ligi i tam bedzie wasze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 01:16 czyli co? Możemy dyskutować na inny temat, aż wyczerpisz swoje argumety i znowu zaczeniesz jakiś bełkot? Ale dobrze. Nie obraź się, wypiszę Ci wszystko w punktach bo innaczej z Tobą nie można: 1. Napinaczy nigdzie nie brakuje. 2. Zwycięstwo w Zielonej było dla nas tak wielkim zaskoczeniem, że niektórzy popłyneli w komentarzach. Fakt. Ale ja już wtedy wszystkich studziłem 3. Protas spalił za sobą mosty, bo już miał podpisać kontrakt a w zamian napisał sms, że dziękuje. Odszedł w słabym stylu. Dlaczego Sullivan, czy wcześniej Smith, Loram czy Ermolenko po odejściu od nas zawsze dostawli w Bydg. brawa? 4. Na tor we Wrocławiu najeżdżam nie za to że jest niebezpieczny, tylko dlatego, że nudny. A z tym spadkiem to jeszcze nie wszystko stracone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Polonia i tak spadnie IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 01:25 Jednak jestes natrętnym prostakiem i nie czujesz, że ktos może ciebie mieć dosyć Skończ te twoje argumenty, bo zaraz zwymiotuje nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 01:28 Ale dlaczego? Brakuje Ci argumentów? A może masz jakieś argumenty na poparcie swoich tez? Podziel się, yntelygencie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttfan Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 06:36 Biim ależ ty musisz być strasznie zakompleksiony...miałeś trudne dzieciństwo? Skup się lepiej na zdaniu egzaminu w gimnazjum, a nie tutaj takie brednie wypisujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 06:56 Nie atakujcie Biima. Pan doktor zamiast po porodzie klepnąc go w pośladek dał plaskacza w bańke i do dziś chłop to odczuwa. Co widać słychać i czuć nawet na tym forum. Ach ci nieodpowiedzialni lekarze... Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 10:21 On już nie ma szans na egzamin w gimnazjum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Re: Polonia i tak spadnie IP: *.wsb.torun.pl 12.06.07, 11:16 Prawda jest taka ze zaden zawodnik z tej smiesznej łapanki pilsko-gorzowsko- ostrowsko-bydgoskiej nie bedzie chciał sie utrzymac w lidze,bo wszyscy wiedza,ze gdyby sie utrzymali to nie znajda zatrudnienia w E-lidze,wiec lepiej spadajcie z ta łapanka swoja i napawajcie sie swoim sukcesem w wygranym 5:0 biegu piatym,bo teraz bedziecie jezdzicna mecze do Łodzi albo Rawicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 17:34 Ot jaki student taka szkółka. Takich imbecyli przyjmuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romekatomek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:25 Polonia derby z Grudziadzem! na Apatora trzeba sobie zasłuzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Polonia i tak spadnie IP: *.chello.pl 12.06.07, 14:01 Ty nawet nie wiesz komu kibicujesz? Apator? Jesteś na bieżąco, nie ma co. Firma Apator wypięła się na ten klub. "Polonia derby z Grudziadzem!" Jestes aż takim pesymistą ? Myślisz,że po spadku Unibaxu, miejsce to zajmnie Grudziądz. Właściwie , kto wie. Po ostatnim meczu GTŻ z Iskrą wszystkiego można się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Polonia i tak spadnie 13.06.07, 15:58 jak jest się dyletantem i nie zna się nazwy drużyny której się kibicuje to się nie dziw... Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Polonia i tak spadnie 13.06.07, 16:57 Tak jakoś wyszło, że swego czasu toruńskie firmy "wypięły" się na żużel. Taki Budlex zrobił to samo... Nie ma to jak samemu się czepiać nazwy Apator, a potem pisać coś o Iskrze, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Alez panowie 12.06.07, 19:36 Po co w ogole te dyskusje z Bimkiem. Czy jak jestescie we Wrocku, przechodzicie obok jakies obory, w ktorej ryczy bydlo, to tez zatrzymujecie sie i dyskutujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harek Re: Polonia i tak spadnie IP: 83.2.11.* 12.06.07, 13:28 racja z e derby! ale za 2 lata i to w e-lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harek Re: Polonia i tak spadnie IP: 83.2.11.* 12.06.07, 13:29 racja ze derby! ale za 2 lata i to w e-lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Polonia i tak spadnie IP: *.tvgawex.pl 13.06.07, 12:18 a ja jestem wsiokiem z zawszałej Bydgoszczy i ciągle wierze w medal dla Polonii. to sie chyba nazywa być kibicem, skoro wierze w swój klub do końca. ale co ja tam wiem... Biim, skieruj mnie na właściwą ściezke!! mozesz nawet na mnie zwymiotować argumentami Czaweza, do mnie one trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:21 Fajna postawa Byzyduro: w końcu jesli obelgami rzuca ktos taki jak biim można a nawet powinno sie to traktować jak komplement. A kto nie lubi komplementów? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Polonia i tak spadnie IP: *.centertel.pl 13.06.07, 13:38 dziewczyny spokojnie:)do konca jeszcze troche,co nie zmienia faktu ze polonia i jej "kibice" musza liczyc sie glownie z mysla o spadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Polonia i tak spadnie IP: *.tvgawex.pl 13.06.07, 14:48 mamy u siebie mecze z tarnowem i zielonką, po ktorych spokojnie mozemy zdobyc komplet 6pkt. za chwile jest mecz z wrocławiem, ktory jest do wygrania. razem 8pkt i 14 na koniec. tarnow i zielonka dadzą więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
wilczak_bdg Polonia może się utrzymać 17.06.07, 10:41 Bardzo ważne dla układu tabeli będą wyjazdy Unii Leszno do Tarnowa i do Zielonki oraz Apatora do Zielonki, jeśli zespoły walczące o 1 miejsce zdobędą jakieś punkty na tych wyjazdach to możemy nawet przegrać z Atlasem a 6 będzie nasza, podstawa to bonus z Tarnowem, z Zielonką nie powinno być to problemem, byle tylko zamiast Stacha jechał Okoń, w Bydgoszczy to świetny zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polonia i tak nie spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:50 koniec tabeli po rundzie zasadniczej polonia - 15 pkt zkż - 11 tarnów - 7 (9 jak im sie poszczęści u siebie z marmą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polonia i tak nie spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:55 15 pkt bo liczę na bonus w czewie gdzie zawsze chlopaki dobrze jechali. ale trzeba zdobyć 43 pkt :0 Odpowiedz Link Zgłoś
wilczak_bdg Re: Polonia i tak nie spadnie 17.06.07, 18:47 Gość portalu: lol napisał(a): > 15 pkt bo liczę na bonus w czewie gdzie zawsze chlopaki dobrze jechali. ale > trzeba zdobyć 43 pkt :0 hm... moim zdaniem to szanse są małe... Atlas poległ w Czewie mając armaty Andersena i Crumpa, my mamy tylko jednego pewniaka, myślę że raczej wyjazd do Częstochowy nie da nam punktów... Ja liczę na punkty z Atlasem bo z Falubazem i tarnowem nie powinno być ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 18.06.07, 16:28 witam po jakże długiej mojej nieobecności na forum, w którym poglądy wymieniane przez tu obecnych czasem doprowadzają mnie do śmiechu po pachy :) na początku serdeczne pozdrowienia dla autora tego jakże prawidłowo nazwanego postu :) czasy milicji, zomo i takich tam czerownych łbów się dawno skończyły więc panowie galowie z bydgoszczy zapomnijcie, że jakimiś przepisami znów uda wam się utrzymać w ekstralidze... dla mnie to powinniście wogóle jeździć w lidze niemieckiej bo tylko tam się nadajecie :P także kibice z nad Brdy pakujcie się i jedyne co się nasuwa na myśl na koniec, to jak mówi twinky winky i inne teletubisie: PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_kujawiako Re: Polonia i tak spadnie IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 16:54 hehehehe, cały ten twój post jest na poziomie teletubisiów, więc jak ktoś ma się pakować to ty, nadajesz się tylko na forum przedszkolaków :D PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 18.06.07, 21:55 na forum przedszkolaków to ty się nadajesz bo tylko przedszkolaki "odgapiają" cudze teksty kujawiaku za dychę :P pozdro i spadaj do el_dorado :) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kujawiako atlasowi gratulujemy frekwencji i wychowanków 19.06.07, 00:00 tak... popisałeś się teraz wyśmiewając mój nick - cięzar twoich inteligentnych argumentów wręcz przyparł mnie do podłogi - podobnie jak poprzedni post :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 10:37 przyjedź w piątek z tym swoim pseudo zespołem to wam emil i AJ żużel z głowy wybiją. a tak po za tym to forum nie służy do opłakiwania swojej drużyny. tabela po rundzie zasadniczej ani nawet nie drgnie w stosunku do tego co jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 19.06.07, 15:04 noi wlasnie ze przyjade i nawet wasz adrenalinas wam nie pomoze robaczki :) smiac mi sie z was chce bo wiecie ze od wiosny na wyjazdy bedziecie jezdzic do gdanska i poznania i zal wam z tego powodu zwieracze sciska :) pozdrowionka dla was takie serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Polonia i tak spadnie IP: *.chello.pl 20.06.07, 00:04 Ale po porażce kleju do glazury nad Brdą i Wisłą będziesz miał odwagę jeszcze coś śmiesznego napisać? My tego jeszcze nie znamy ale Wrocek długo błąkał sie po niższej lidze. Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 21.06.07, 15:34 nie znacie bo lizaliscie dupska zawsze wszystkim i pomimo tego ze kilka razy juz powinniscie spasc, jakies tyfusy sie za wami wstawialy... ale tym razem sie wam nie uda i wasza kraina mlekiem i miodem plynaca bedzie musiala przyzywczaic sie do przyjazdow poznania i innych z tego rzedu... ale pocieszajace jest to ze do drugiej ligi nie spadniecie od razu wiec przynajmniej za granice nie bedziecie musieli jezdzic zeby popatrzyc na swoich ulubiencow:P pozdro dla tyfusolandii Odpowiedz Link Zgłoś