Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia i tak spadnie

IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 22:52
    Bo im sie należy i juz...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:12
        Jak sądzisz, jest jeszcze dla ciebie jakaś szansa na poprawę zdrowia? Nie mam
        oczywiście na myśli twojej skołatanej psychiki
        • Gość: Biim Re: Polonia i tak spadnie IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 00:37
          Szrek rozpędź sie i przy...ol w mur troszke mocniej niz Kubica
      • czawez Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 00:42
        Widzę Biim, że swoją frustrację i niemoc w dyskusji ze mną w innym wątku
        przelewasz na cieniutką w tym sezonie Polonie.
        Proszę bardzo uzywaj sobie, korzystaj póki możesz. Pamiętaj wrócimy do tej
        rozmowy.
        • Gość: Biim Re: Polonia i tak spadnie IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 01:01
          Widze tylko, ze Bydgoszcz jest najwiekszą wioską w extralidze. Napinaliscie sie
          po zwyciestwie w Zielonce i już mierzyliście medale jednocześnie
          szykanowaliscie Protasiewicza a później szybciutko po kilku porażkach
          wszystkich łącznie z Tylingerem chcecie wypier...lić.Wszystko wam przeszkadza a
          to tor, a to Staszewski, a to Wrocław bo tam zawody słabe. Do tej pory byłem
          grzeczny, bo i po waszej klęsce we Wrocku nic nie mówiłem. Ale teraz juz dość
          napinacze, wywalac do niższej ligi i tam bedzie wasze miejsce
          • czawez Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 01:16
            czyli co? Możemy dyskutować na inny temat, aż wyczerpisz swoje argumety i znowu
            zaczeniesz jakiś bełkot?
            Ale dobrze.
            Nie obraź się, wypiszę Ci wszystko w punktach bo innaczej z Tobą nie można:
            1. Napinaczy nigdzie nie brakuje.
            2. Zwycięstwo w Zielonej było dla nas tak wielkim zaskoczeniem, że niektórzy
            popłyneli w komentarzach. Fakt. Ale ja już wtedy wszystkich studziłem
            3. Protas spalił za sobą mosty, bo już miał podpisać kontrakt a w zamian
            napisał sms, że dziękuje. Odszedł w słabym stylu. Dlaczego Sullivan, czy
            wcześniej Smith, Loram czy Ermolenko po odejściu od nas zawsze dostawli w
            Bydg. brawa?
            4. Na tor we Wrocławiu najeżdżam nie za to że jest niebezpieczny, tylko
            dlatego, że nudny.

A z tym spadkiem to jeszcze nie wszystko stracone.
            • Gość: Biim Re: Polonia i tak spadnie IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 01:25
              Jednak jestes natrętnym prostakiem i nie czujesz, że ktos może ciebie mieć dosyć
              Skończ te twoje argumenty, bo zaraz zwymiotuje nimi.
              • czawez Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 01:28
                Ale dlaczego? Brakuje Ci argumentów?
                A może masz jakieś argumenty na poparcie swoich tez? Podziel się, yntelygencie!
                • Gość: ttfan Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 06:36
                  Biim ależ ty musisz być strasznie zakompleksiony...miałeś trudne dzieciństwo?
                  Skup się lepiej na zdaniu egzaminu w gimnazjum, a nie tutaj takie brednie
                  wypisujesz!
                  • Gość: Szrek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 06:56
                    Nie atakujcie Biima. Pan doktor zamiast po porodzie klepnąc go w pośladek dał
                    plaskacza w bańke i do dziś chłop to odczuwa. Co widać słychać i czuć nawet na
                    tym forum. Ach ci nieodpowiedzialni lekarze...
                  • mac_byd Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 10:21
                    On już nie ma szans na egzamin w gimnazjum!
                    • Gość: Expert Re: Polonia i tak spadnie IP: *.wsb.torun.pl 12.06.07, 11:16
                      Prawda jest taka ze zaden zawodnik z tej smiesznej łapanki pilsko-gorzowsko-
                      ostrowsko-bydgoskiej nie bedzie chciał sie utrzymac w lidze,bo wszyscy
                      wiedza,ze gdyby sie utrzymali to nie znajda zatrudnienia w E-lidze,wiec lepiej
                      spadajcie z ta łapanka swoja i napawajcie sie swoim sukcesem w wygranym 5:0
                      biegu piatym,bo teraz bedziecie jezdzicna mecze do Łodzi albo Rawicza.
                      • mac_byd Re: Polonia i tak spadnie 12.06.07, 17:34
                        Ot jaki student taka szkółka. Takich imbecyli przyjmuja?
                    • Gość: Romekatomek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:25

Polonia derby z Grudziadzem!
                      na Apatora trzeba sobie zasłuzyć!
                      • Gość: br594 Re: Polonia i tak spadnie IP: *.chello.pl 12.06.07, 14:01
                        Ty nawet nie wiesz komu kibicujesz? Apator? Jesteś na bieżąco, nie ma co. Firma
                        Apator wypięła się na ten klub.

"Polonia derby z Grudziadzem!" Jestes aż takim pesymistą ?
                        Myślisz,że po spadku Unibaxu, miejsce to zajmnie Grudziądz. Właściwie , kto
                        wie. Po ostatnim meczu GTŻ z Iskrą wszystkiego można się spodziewać.
                        • kibic.zalogowany Re: Polonia i tak spadnie 13.06.07, 15:58
                          jak jest się dyletantem i nie zna się nazwy drużyny której się kibicuje to się
                          nie dziw...
                        • kolabor86 Re: Polonia i tak spadnie 13.06.07, 16:57
                          Tak jakoś wyszło, że swego czasu toruńskie firmy "wypięły" się na żużel. Taki
                          Budlex zrobił to samo...
                          Nie ma to jak samemu się czepiać nazwy Apator, a potem pisać coś o Iskrze,
                          brawo.
          • arius5 Alez panowie 12.06.07, 19:36
            Po co w ogole te dyskusje z Bimkiem.
            Czy jak jestescie we Wrocku, przechodzicie obok jakies obory, w ktorej ryczy
            bydlo, to tez zatrzymujecie sie i dyskutujecie ?
      • Gość: Harek Re: Polonia i tak spadnie IP: 83.2.11.* 12.06.07, 13:28
        racja z e derby! ale za 2 lata i to w e-lidze!
      • Gość: Harek Re: Polonia i tak spadnie IP: 83.2.11.* 12.06.07, 13:29
        racja ze derby! ale za 2 lata i to w e-lidze!
        • Gość: byzydura Re: Polonia i tak spadnie IP: *.tvgawex.pl 13.06.07, 12:18
          a ja jestem wsiokiem z zawszałej Bydgoszczy i ciągle wierze w medal dla
          Polonii. to sie chyba nazywa być kibicem, skoro wierze w swój klub do końca.
          ale co ja tam wiem... Biim, skieruj mnie na właściwą ściezke!! mozesz nawet na
          mnie zwymiotować argumentami Czaweza, do mnie one trafiają.
          • Gość: Szrek Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:21
            Fajna postawa Byzyduro: w końcu jesli obelgami rzuca ktos taki jak biim można a
            nawet powinno sie to traktować jak komplement. A kto nie lubi komplementów?
            Pozdrawiam
            • Gość: krotki Re: Polonia i tak spadnie IP: *.centertel.pl 13.06.07, 13:38
              dziewczyny spokojnie:)do konca jeszcze troche,co nie zmienia faktu ze polonia i jej "kibice" musza liczyc sie glownie z mysla o spadku.
              • Gość: byzydura Re: Polonia i tak spadnie IP: *.tvgawex.pl 13.06.07, 14:48
                mamy u siebie mecze z tarnowem i zielonką, po ktorych spokojnie mozemy zdobyc
                komplet 6pkt. za chwile jest mecz z wrocławiem, ktory jest do wygrania. razem
                8pkt i 14 na koniec.
                tarnow i zielonka dadzą więcej?
                • wilczak_bdg Polonia może się utrzymać 17.06.07, 10:41
                  Bardzo ważne dla układu tabeli będą wyjazdy Unii Leszno do Tarnowa i do
                  Zielonki oraz Apatora do Zielonki, jeśli zespoły walczące o 1 miejsce zdobędą
                  jakieś punkty na tych wyjazdach to możemy nawet przegrać z Atlasem a 6 będzie
                  nasza, podstawa to bonus z Tarnowem, z Zielonką nie powinno być to problemem,
                  byle tylko zamiast Stacha jechał Okoń, w Bydgoszczy to świetny zawodnik
      • Gość: lol Re: Polonia i tak nie spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:50
        koniec tabeli po rundzie zasadniczej
        polonia - 15 pkt
        zkż - 11
        tarnów - 7 (9 jak im sie poszczęści u siebie z marmą)
      • Gość: lol Re: Polonia i tak nie spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:55
        15 pkt bo liczę na bonus w czewie gdzie zawsze chlopaki dobrze jechali. ale
        trzeba zdobyć 43 pkt :0
        • wilczak_bdg Re: Polonia i tak nie spadnie 17.06.07, 18:47
          Gość portalu: lol napisał(a):

> 15 pkt bo liczę na bonus w czewie gdzie zawsze chlopaki dobrze jechali. ale
          > trzeba zdobyć 43 pkt :0

hm... moim zdaniem to szanse są małe... Atlas poległ w Czewie mając armaty
          Andersena i Crumpa, my mamy tylko jednego pewniaka, myślę że raczej wyjazd do
          Częstochowy nie da nam punktów... Ja liczę na punkty z Atlasem bo z Falubazem i
          tarnowem nie powinno być ciężko
      • w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 18.06.07, 16:28
        witam po jakże długiej mojej nieobecności na forum, w którym poglądy wymieniane
        przez tu obecnych czasem doprowadzają mnie do śmiechu po pachy :) na początku
        serdeczne pozdrowienia dla autora tego jakże prawidłowo nazwanego postu :) czasy
        milicji, zomo i takich tam czerownych łbów się dawno skończyły więc panowie
        galowie z bydgoszczy zapomnijcie, że jakimiś przepisami znów uda wam się
        utrzymać w ekstralidze... dla mnie to powinniście wogóle jeździć w lidze
        niemieckiej bo tylko tam się nadajecie :P także kibice z nad Brdy pakujcie się i
        jedyne co się nasuwa na myśl na koniec, to jak mówi twinky winky i inne
        teletubisie: PAPA
        • Gość: el_kujawiako Re: Polonia i tak spadnie IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 16:54
          hehehehe, cały ten twój post jest na poziomie teletubisiów, więc jak ktoś ma
          się pakować to ty, nadajesz się tylko na forum przedszkolaków :D PAPA
          • w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 18.06.07, 21:55
            na forum przedszkolaków to ty się nadajesz bo tylko przedszkolaki "odgapiają"
            cudze teksty kujawiaku za dychę :P pozdro i spadaj do el_dorado :)
            • el_kujawiako atlasowi gratulujemy frekwencji i wychowanków 19.06.07, 00:00
              tak... popisałeś się teraz wyśmiewając mój nick - cięzar twoich inteligentnych
              argumentów wręcz przyparł mnie do podłogi - podobnie jak poprzedni post :)
            • Gość: lol Re: Polonia i tak spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 10:37
              przyjedź w piątek z tym swoim pseudo zespołem to wam emil i AJ żużel z głowy
              wybiją. a tak po za tym to forum nie służy do opłakiwania swojej drużyny.
              tabela po rundzie zasadniczej ani nawet nie drgnie w stosunku do tego co jest
              teraz
              • w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 19.06.07, 15:04
                noi wlasnie ze przyjade i nawet wasz adrenalinas wam nie pomoze robaczki :)
                smiac mi sie z was chce bo wiecie ze od wiosny na wyjazdy bedziecie jezdzic do
                gdanska i poznania i zal wam z tego powodu zwieracze sciska :) pozdrowionka dla
                was takie serdeczne :)
                • Gość: br594 Re: Polonia i tak spadnie IP: *.chello.pl 20.06.07, 00:04
                  Ale po porażce kleju do glazury nad Brdą i Wisłą będziesz miał odwagę jeszcze
                  coś śmiesznego napisać? My tego jeszcze nie znamy ale Wrocek długo błąkał sie
                  po niższej lidze. Hihi
                  • w_t_s Re: Polonia i tak spadnie 21.06.07, 15:34
                    nie znacie bo lizaliscie dupska zawsze wszystkim i pomimo tego ze kilka razy juz
                    powinniscie spasc, jakies tyfusy sie za wami wstawialy... ale tym razem sie wam
                    nie uda i wasza kraina mlekiem i miodem plynaca bedzie musiala przyzywczaic sie
                    do przyjazdow poznania i innych z tego rzedu... ale pocieszajace jest to ze do
                    drugiej ligi nie spadniecie od razu wiec przynajmniej za granice nie bedziecie
                    musieli jezdzic zeby popatrzyc na swoich ulubiencow:P pozdro dla tyfusolandii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka