Dodaj do ulubionych

ZACZYNAMY !!!

20.04.06, 21:25
Dziewczyny zaczynam od Poniedziałku jeśli tylko dojdzie Sok żurawinowy :-)
Kto ma zamiar podobny do mojego niech się tutaj wpisuje, swoje postępy itd.
Razem łatwiej Jestem zdesperowana i zdecydowana! Co przeważyszło szalę? byłam
dziś na zakupach, cel: wiosenna kurteczka. Skutek? Nerwy, irytacja
rozgoryczenie. Kurtki brak... Już nie wchodzę w XXL. Jakie to upokarzające,
te chuderlawe ekspedienki z tekstami to nie ma panią nie mamy rormiaru! No
tak. Ale powiedziałam sobie DOŚĆ. Dość tego pogłażania sobie i objadania się
i kręcenia się wokół jedzenia. Dość czucia się gorszą z powodu rozmiaru.
Pewnie wiecie jak to jest... Dużą nadzieję pokładam w tej diecie, wiem że
będzie trudno ale muszę spróbować bo zwariuję! Dziewczyny piszcie duuuużo i
wspierajmy się nawzajem :-) Może kiedyś już SZCZUPLUTKIE spotkamy się na
zjeździe "Mega Wypłukiwaczek" :::---)))
Obserwuj wątek
    • dorocia8 Re: ZACZYNAMY !!! 21.04.06, 08:48
      Świetny pomysł z tym zjazdem :) Ja sok mam i co dzień obiecuję sobie, że zacznę
      a potem... :( Z zakupem ubrań to było tak że spodnie to już rozm.50 ... a
      kurteczka i koszula z Kappahla rozmiar XLNT czyli 48/50. Jeżeli macie problem z
      ciuchami to nawiasem mówiąć polecam ten sklep - mają rzeczy duże, ale modne, a
      nie "worki" jak w większości sklepów dla puszystych. Ja mam jeszcze ten problem
      że jestem wysoka - 180cm i wszystko ma za krótkie rękawy :/ Ale kurteczkę mam
      luźną, z dłuuugim rękawem więc póki co mam w czym chodzić :) Schudnąć muszę, bo
      mam problemy np. z kręgosłupem :/ Oprócz tego lenistwo - wiadomo że się takiego
      grubego tyłka ruszyć nie chce :/ Ehhh... Postaram się przyłączyć od
      poniedziałku, ale nie obiecuję. Ja już przestałam obiecywać bo tylko wszystkich
      rozczarowywałam włącznie z sobą. Wiecie co? Gdzieś kiedyś przeczytałam, że
      "starać się, to z góry usprawiedliwiać porażkę". Coś w tym jest. Powodzenia! I
      witaj Dziubek!! :)
      • dziubek53 Re: ZACZYNAMY !!! 21.04.06, 11:29
        ACH JAK JA CIĘ ROZUMIEM DOROCIU. TEŻ MAM ZA SOBĄ NIEZLICZONĄ ILOŚĆ DIET I
        ROZCZAROWAŃ ALE NIE CHCĘ SIĘ PODDAĆ NIE CHCĘ NIE CHCĘ! I TA DIETA WYPŁUKIWANIA
        TŁUSZCZU WYDAJE MI SIĘ NAPRAWDĘ SENSOWNA. TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK ŻE TRAFIŁAM
        NA WAS NA TĄ DIETĘ TO JAKIEŚ BŁOGOSŁAWIEŃSTWO OD BOGA WYSTARCZY TYLKO WZIĄŚĆ
        SIĘ W GARŚĆ! DAMY RADĘ I WIESZ CO? POMAGA MI TWOJA RADA, KIEDY DOPADA WILCZE
        OBŻARSTWO, MYŚLĘ JAK SMUKŁO I PONĘTNIE BEDĘ WYGLĄDAĆ JAK SCHUDNĘ, I TO DZIAŁA!
    • kamak23 Re: ZACZYNAMY !!! 21.04.06, 13:11
      Witaj Dziubek!Ja też Cię dobrze rozumiem, w grudniu(odchudzanie zaczęłam w
      lutym) szłam na wesele, musiałam sobie kupić jakiś ciuch, i kupiłam, w
      rozmiarze 46,nigdy tego nie zapomnę, że do takiego stanu sie doprowadziłam,
      przy wzroście 167 z resztą...A dziś?Po dwóch miesiącach jest znacznie lepiej,
      jakieś 8-9 kg mniej, wchodzę w 42. Dlatego bardzo Cię zachęcam do naszego
      wypłukiwania, choć już widzę, że nie muszę, z Twoim entuzjazmem na pewno się
      uda!!!
      • dziubek53 Re: ZACZYNAMY !!! 21.04.06, 14:53
        wielkie dzięki kamak za wsparcie i słowa otuchy :-)
        • olanc Re: ZACZYNAMY !!! 24.04.06, 11:29
          Witaj Dziubku ! Pomysł ze zjazdem fantastyczny. Może nas zdopinguje skoro mamy
          już być na nim szczuplutkie :). Pozdrawiam i trzymam kciuki
        • malgaska jesteś jeszcze z nami ? 15.05.06, 22:40
          Dziubek coś mi się zawieruszyłaś :) nie wiem jak to się stało... a jesteś Ty z
          nami jeszcze pomimo braków znaków na niebie i ziemi o Twojej obecności :)
          napisz coś do nas ...Taki ładny początek miałaś...
          Nie daj sie...wracaj...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka