Dodaj do ulubionych

Może ktoś pomoże

19.11.04, 12:18
Mąż szuka pracy ,jest mechanikiem samochodowym posiada prawo jazdy kat.B
oprócz tego jest tzw."złotą rączką".Poszukuje pracy u WYPŁACALNEGO pracodawcy.
Proszę o kontakt- vvv4@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Mary.em Re: Może ktoś pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:59
      Przede wszystkim to dziewczyno się nie zamartwiaj, bo z pewnością mąz znajdzie
      pracę. To tylko jest kwestią czasu. A tymi kretynami ze strony "Sulejówek" nie
      dyskutuj, bo sa wirtualnymi wcieleniami jednego gościa, niejakiego Krzysztofa
      Plebsa /to z kolei pseudonim literacki/. Jest on na każdym forum i wszędzie
      musi grać pierwsze skrzypce, ale ten typ tak już ma i nie nalezy się nim
      przejmować. A teraz najważniejsze: widziałam na drzwiach sklepu "Raj" w centrum
      Sulejówka ogłoszenie, że p[otrzebują chyba tokarza i ślusarza do firmy tego
      pana, który prowadzi sklep motoryzacyjny ? w ty,m samym ciągu handlowym chyba
      za kwiaciarnią/.On sie nazywa chyba Andrzej Popławski, kiedyś do niego był
      telefon: 783 41 62 lub 78 34 161 ANWA - TECH. Może jest jeszcze aktualny.
      Jeśli masz ochotę pogadać z normalnymi, to chodż na stronę
      sulejowek.ten.com.pl. tu też jest Plebs, ale mu załozyli kaganiec / raz już
      miał karny wyjazd/ i jest w miare grzeczny. Pozdrawiam i nie zamartwiaj się,
      trzeba myśleć pozytywnie Mary.em.
      • krzysztofplebs Re: Może ktoś pomoże 25.11.04, 02:20
        Nie pozdrawiam, a pesudonim mam jeden jedyny "typie" - Krzysztof Plebs!
        • nikita121 [...] 25.11.04, 10:25
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • vvv4 Re: Może ktoś pomoże 25.11.04, 13:02
        Gość portalu: Mary.em napisał(a):

> Przede wszystkim to dziewczyno się nie zamartwiaj, bo z pewnością mąz
        znajdzie
        > pracę. To tylko jest kwestią czasu. A tymi kretynami ze strony "Sulejówek"
        nie
        > dyskutuj, bo sa wirtualnymi wcieleniami jednego gościa, niejakiego Krzysztofa
        > Plebsa /to z kolei pseudonim literacki/. Jest on na każdym forum i wszędzie
        > musi grać pierwsze skrzypce, ale ten typ tak już ma i nie nalezy się nim
        > przejmować. A teraz najważniejsze: widziałam na drzwiach sklepu "Raj" w
        centrum
        >
        > Sulejówka ogłoszenie, że p[otrzebują chyba tokarza i ślusarza do firmy tego
        > pana, który prowadzi sklep motoryzacyjny ? w ty,m samym ciągu handlowym chyba
        > za kwiaciarnią/.On sie nazywa chyba Andrzej Popławski, kiedyś do niego był
        > telefon: 783 41 62 lub 78 34 161 ANWA - TECH. Może jest jeszcze aktualny.
        > Jeśli masz ochotę pogadać z normalnymi, to chodż na stronę
        > sulejowek.ten.com.pl. tu też jest Plebs, ale mu załozyli kaganiec / raz już
        > miał karny wyjazd/ i jest w miare grzeczny. Pozdrawiam i nie zamartwiaj się,
        > trzeba myśleć pozytywnie Mary.em.
        Bardzo dziękuję za informację i wsparcie.Na temat pana Plebsa nie chcę się
        wypowiadać , bo szkoda czasu.
        • krzysztofplebs [...] 26.11.04, 01:09
          • vvv4 Re: Może ktoś pomoże 26.11.04, 10:53
            Żeby z panem dyskutować trzeba zniżyć sie do pańskiego poziomu.Z mojej sytony
            to nie wykonalne.A co do obecności na forum to Pan bije
            rekordy "popularności"na wszystkich możliwych.
            • vvv4 Re: Może ktoś pomoże 26.11.04, 10:55
              Oczywiście powinno być " Z mojej strony ".Pomylić się ludzka sprawa, ale Panu
              muszę napisać sprostowanie bo z logicznym myśleniem u Pana ciężko.
              • krzysztofplebs [...] 27.11.04, 00:47
            • krzysztofplebs Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 00:46
              Zazdrościsz dziecino...?
              • obserwator.2236 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 00:51
                Jeszcze jak...
                • krzysztofplebs Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 01:07
                  Tej dziecinie? Nie warto!
                  • obserwator.2236 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 01:20
                    Akurat tego "typu" dziecina", jest bardzo sympatyczny/a. Jeżeli oczywiście tę
                    samą mamy na myśli...
                    • nikita121 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 01:46
                      A ja nie wiem, jak zwykle o co Wam chodzi, a to mnie wnerwia!
                      • obserwator.2236 [...] 27.11.04, 02:21
                        • szepiet.07 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 02:24
                          Ty OBSERWATOR! zamiast się kłócić z Nikitą lepiej zajrzyj do swojej skrzynki -
                          ciekawie tam...
                          • obserwator.2236 Re: Zrób to samo 27.11.04, 02:48
                            Ty szepiet lepiej zajrzyj do swojej, to dopiero się złapiesz za głowę! Pełno
                            jakichś "fałszywek". Chyba wiatr przygonił z Sulejówka. Wypieprz to do kosza!
                            • eraser19 Re: Zrób to samo 27.11.04, 02:59
                              W d... mam dziś Sulejówek. Dzisiaj zaczynają sie tam tańce, więc na dwa dni
                              polityka idzie w kąt!
                              • obserwator.2236 Re: Zrób to samo 27.11.04, 03:12
                                Jakie tańce?!!! Co ty bredzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka