vvv4 19.11.04, 12:18 Mąż szuka pracy ,jest mechanikiem samochodowym posiada prawo jazdy kat.B oprócz tego jest tzw."złotą rączką".Poszukuje pracy u WYPŁACALNEGO pracodawcy. Proszę o kontakt- vvv4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mary.em Re: Może ktoś pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:59 Przede wszystkim to dziewczyno się nie zamartwiaj, bo z pewnością mąz znajdzie pracę. To tylko jest kwestią czasu. A tymi kretynami ze strony "Sulejówek" nie dyskutuj, bo sa wirtualnymi wcieleniami jednego gościa, niejakiego Krzysztofa Plebsa /to z kolei pseudonim literacki/. Jest on na każdym forum i wszędzie musi grać pierwsze skrzypce, ale ten typ tak już ma i nie nalezy się nim przejmować. A teraz najważniejsze: widziałam na drzwiach sklepu "Raj" w centrum Sulejówka ogłoszenie, że p[otrzebują chyba tokarza i ślusarza do firmy tego pana, który prowadzi sklep motoryzacyjny ? w ty,m samym ciągu handlowym chyba za kwiaciarnią/.On sie nazywa chyba Andrzej Popławski, kiedyś do niego był telefon: 783 41 62 lub 78 34 161 ANWA - TECH. Może jest jeszcze aktualny. Jeśli masz ochotę pogadać z normalnymi, to chodż na stronę sulejowek.ten.com.pl. tu też jest Plebs, ale mu załozyli kaganiec / raz już miał karny wyjazd/ i jest w miare grzeczny. Pozdrawiam i nie zamartwiaj się, trzeba myśleć pozytywnie Mary.em. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Może ktoś pomoże 25.11.04, 02:20 Nie pozdrawiam, a pesudonim mam jeden jedyny "typie" - Krzysztof Plebs! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 [...] 25.11.04, 10:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vvv4 Re: Może ktoś pomoże 25.11.04, 13:02 Gość portalu: Mary.em napisał(a): > Przede wszystkim to dziewczyno się nie zamartwiaj, bo z pewnością mąz znajdzie > pracę. To tylko jest kwestią czasu. A tymi kretynami ze strony "Sulejówek" nie > dyskutuj, bo sa wirtualnymi wcieleniami jednego gościa, niejakiego Krzysztofa > Plebsa /to z kolei pseudonim literacki/. Jest on na każdym forum i wszędzie > musi grać pierwsze skrzypce, ale ten typ tak już ma i nie nalezy się nim > przejmować. A teraz najważniejsze: widziałam na drzwiach sklepu "Raj" w centrum > > Sulejówka ogłoszenie, że p[otrzebują chyba tokarza i ślusarza do firmy tego > pana, który prowadzi sklep motoryzacyjny ? w ty,m samym ciągu handlowym chyba > za kwiaciarnią/.On sie nazywa chyba Andrzej Popławski, kiedyś do niego był > telefon: 783 41 62 lub 78 34 161 ANWA - TECH. Może jest jeszcze aktualny. > Jeśli masz ochotę pogadać z normalnymi, to chodż na stronę > sulejowek.ten.com.pl. tu też jest Plebs, ale mu załozyli kaganiec / raz już > miał karny wyjazd/ i jest w miare grzeczny. Pozdrawiam i nie zamartwiaj się, > trzeba myśleć pozytywnie Mary.em. Bardzo dziękuję za informację i wsparcie.Na temat pana Plebsa nie chcę się wypowiadać , bo szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 26.11.04, 01:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vvv4 Re: Może ktoś pomoże 26.11.04, 10:53 Żeby z panem dyskutować trzeba zniżyć sie do pańskiego poziomu.Z mojej sytony to nie wykonalne.A co do obecności na forum to Pan bije rekordy "popularności"na wszystkich możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
vvv4 Re: Może ktoś pomoże 26.11.04, 10:55 Oczywiście powinno być " Z mojej strony ".Pomylić się ludzka sprawa, ale Panu muszę napisać sprostowanie bo z logicznym myśleniem u Pana ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 27.11.04, 00:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 01:20 Akurat tego "typu" dziecina", jest bardzo sympatyczny/a. Jeżeli oczywiście tę samą mamy na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 01:46 A ja nie wiem, jak zwykle o co Wam chodzi, a to mnie wnerwia! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 [...] 27.11.04, 02:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Może ktoś pomoże 27.11.04, 02:24 Ty OBSERWATOR! zamiast się kłócić z Nikitą lepiej zajrzyj do swojej skrzynki - ciekawie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Zrób to samo 27.11.04, 02:48 Ty szepiet lepiej zajrzyj do swojej, to dopiero się złapiesz za głowę! Pełno jakichś "fałszywek". Chyba wiatr przygonił z Sulejówka. Wypieprz to do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Zrób to samo 27.11.04, 02:59 W d... mam dziś Sulejówek. Dzisiaj zaczynają sie tam tańce, więc na dwa dni polityka idzie w kąt! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Zrób to samo 27.11.04, 03:12 Jakie tańce?!!! Co ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś